Naar boven
149900 124900
Prijs per stuk, 2 invullen
In winkelwagen
Aanbevolen
Norstone B400 Speakerkabel Norstone B400 Speakerkabel 4 mm2 Witte speakerkabel voor het aansluiten van vloerstaande en, boekenplank speakers 695
SVS Ultra Tower Vloerstaande luidspreker Black Piano Gloss SVS Ultra Tower Vloerstaande luidspreker Black Piano Gloss Zonder twijfel, het vlaggenschip onder vloerstaande luidsprekers van SVS is de Ultra Tower Black Piano Gloss. Deze vloerstaande luidspreker van dit... 149900 124900
Norstone B250 Speakerkabel Norstone B250 Speakerkabel 2.5 mm2 zwarte speakerkabel voor het aansluiten van kleine vloerstaande, boekenplank en surround luidsprekers 495
Norstone W250 Norstone W250 2,5 mm2 witte speakerkabel voor het aansluiten van boekenplank en kleine zuilspeakers 495
Audioquest Speakerkabel X2 / 2x2.08mm2 GRIJS Audioquest Speakerkabel X2 / 2x2.08mm2 GRIJS De Audioquest Speakerkabel X2 is een perfecte kabel voor het aansluiten van speakers rondom uw huis. Door dit verlengstuk worden afstanden voor de ... 995
Audioquest Speakerkabel X2 / 2x2.08mm2 WIT Audioquest Speakerkabel X2 / 2x2.08mm2 WIT De Audioquest Speakerkabel X2 is een perfecte kabel voor het aansluiten van speakers rondom uw huis. Door dit verlengstuk worden afstanden voor de ... 995
Audioquest BFA 300 Banaan pluggen set van 4, incl inbussleutel Audioquest BFA 300 Banaan pluggen set van 4, incl inbussleutel Maak u eigen high-performance stereo audio systeem met de Suregrip CFA bananenstekker. Deze set van vier connectoren zorgen voor een veilige, high-... 6000

Ook voor SVS Ultra Tower Black Oak (Eiken) gaat u natuurlijk naar Apollo

Art.nr: SVS Ultra Tower Vloerstaande luidspreker Black Oak
Zonder twijfel, het vlaggenschip onder vloerstaande luidsprekers van SVS is de Ultra Tower Black Oak (Eiken). Deze vloerstaande luidspreker van dit Amerikaanse hifi merk produceert een helder, transparant en uitzonderlijk dynamisch geluid.
Merk:
SVS
Levertijd:
Levering verwacht binnen 8 dagen

Productinformatie

SVS Ultra Tower Vloerstaande luidspreker

Zonder twijfel, het vlaggenschip onder vloerstaande luidsprekers van SVS is de Ultra Tower. Een speaker die de audiofiel en muziekliefhebber tevreden stellen. 

Diepe, krachtige en mooie bassen

In de uniek vormgegeven behuizing is een dubbele 8-inch woofer geplaatst die aan weerszijden van de luidspreker zichtbaar zijn. Diepe, krachtige en mooie bassen pompen op hoge snelheid uit de innovatief ontworpen driver, die is vervaardigd uit hoogwaardige materialen. In combinatie met de geoptimaliseerde geometrie van de behuizing produceert de Ultra Tower een helder, transparant en uitzonderlijk dynamisch geluid.

Innovatief 

Elk aspect van SVS Ultra Tower vloerstaande luidspreker is natuurlijk uitvoerig getest en onderzocht om te kunnen vaststellen of het aan de hoge eisen van SVS ontwikkelaars voldoet. De luidspreker bestaat uit zeer veel innovatieve features en materialen van het allerhoogste niveau. Het resultaat is een dynamisch geluid dat het geluid van duurdere high-end speakers overtreft. 

Overtuigende geluidsweergave

Of het nu de warme sound van vinyl is, de intense soundtrack van uw favoriete film of de fijnste details van high-res audio; SVS Ultra Tower luidsprekers bieden op alle vlakken een zeer overtuigende geluidsweergave. Van de hoogste frequenties tot de laagst voelbare bassen.

ForceFactor woofers

Onderaan de slanke Ultra Tower is er plaats ingeruimd voor de gepatenteerde ForceFactor woofer technologie, waarbij er twee 8-inch drivers in tegenovergestelde richting van elkaar gerangschikt zijn. Hierdoor ontstaat een overweldigende en kamervullende output van lage frequenties. Dankzij het unieke design van de behuizing vuren beide woofers het geluid in een andere richting. Hierdoor ontstaat er een moeiteloos diepe en accurate basweergave die door uw gehele luisterruimte hoorbaar en voelbaar is.

Midrange: De ware essentie van klankkleuren

De Force Factor woofer heeft verder dubbele 6.5-inch midrange drivers die vervaardigd zijn uit glasvezel composiet. Dit materiaal beschikt over een uitstekende mate van stijfheid en is zeer licht, waardoor de middentonen en dialogen uiterst neutraal en natuurgetrouw klinken. Omdat ruim 80% van alle geluiden uit de midrange frequenties voortvloeien, onthullen deze drivers de ware essentie van klankkleuren. Of het nu gaat om de nuances en impact van instrumenten, stemmen, geluidseffecten of ambiance; de midrange drivers leveren altijd een exacte weergave van toonhoogten.Hoge frequenties, hoge prestaties

De vloerstaande Ultra Tower luidspreker beschikt over een 1-inch aluminium dome tweeter die een verrassend transparante en zeer nauwkeurige weergave van hoge tonen levert. De tweeter dome is licht, stijf, efficiënt en laat bovendien geen enkele vervormingen door. Zelfs onder hoge geluidsdruk klinkt de tweeter bijzonder luchtig en onthult meer details als andere high-end tweeters. Dankzij de FEA geoptimaliseerde diffuser ontstaat er een ongelofelijk wijde dispersie van hoge tonen, waardoor iedere luisteraar in de ruimte dezelfde heldere luisterervaring beleeft.

SoundMatch Crossover

De unieke drivers vragen om kwalitatief hoogstaande crossover features. Ontwikkelaars van SVS hebben kosten nog moeite bespaard om de Ultra Tower te voorzien van de intelligente 3.5-weg Sound Match crossover. Het conische design is zodanig ontworpen dat alleen de bovenste midrange driver kruist met de tweeter, terwijl de onderste midrange driver kruist met de woofers om potentiële oneffenheden of desynchronisatie van het geluid te voorkomen. De innovatieve Sound Match crossover technologie resulteert in een uitgestrekte en gerichte weergave van audio met een accurate frequentierespons. Zo heeft u altijd de meest ideale luisterpositie voor optimaal luistergenot.

Geometrische constructie

De toelopende afkantingen van het paneel aan de voorzijde minimaliseren rand diffractie waardoorhet klankbeeld helder en precies is. De non-parallel zijpanelen zijn zodanig geplaatst dat de 8-inch woofers allebei een andere kant opgericht staan en het geluid in verschillende richtingen vuurt. Binnenin de behuizing beschikt elk compartiment over afgesloten midrange drivers voor optimale prestaties. Dankzij de hoge frequentie output ontkracht het unieke 3.5-weg crossover design de geluidsreflecties via de vloer of het plafond. Alle drivers zijn uitvoerig getest in luisterruimtes om ervoor te zorgen dat de Ultra Prime optimale geluidsprestaties levert.

SVS: Een perfecte geluidskwaliteit 

Het merk SVS is 1 van de beste en snelst groeiende merken ter wereld. Het mag duidelijk zijn, hifi liefhebbers, consumenten met een thuisbioscoop, audiofielen en wij hier bij Apollo.nl en Apollo Almere omarmen dit Amerikaanse merk vanwege de verbazingwekkende geluidskwaliteit. U zult het ongetwijfeld zelf ervaren, bij u thuis of bij Apollo in Almere in de luisterruimte. 

Advies nodig? 

Neem vrijblijvend contact met ons op. Mailen kan via het mailadres support@apollo.nl en bellen kan via het telefoonnummer 036 533 9099. 

Meer SVS op Apollo.nl

Klik hier voor meer SVS luidsprekers op Apollo.nl

Apollo, al meer dan 30 jaar uw vertrouwde adres. 

Voor SVS bent u bij Apollo natuurlijk ook aan het juiste adres. Al meer dan 30 jaar een vertrouwd adres voor Foto, Film, Hifi, pasfoto’s, witgoed, TV en meer. U bestelt SVSound bij Apollo 24 uur per dag, iedere dag, veilig online. U kunt ook langskomen in onze winkel voor een gesprek, om te luisteren of voor een kop koffie in het gezellige Almere stad aan de Korte Promenade 5.

Specificaties

Max. belastbaarheid:300W

Aanbevolen versterkervermogen: 20-300W

Nominale impedantie: 8 Ohm

Gevoeligheid: 88dB

Frequentiebereik:28Hz - 32kHz

Tweeter diameter: 1"

Midrange diameter: 6.5"

Woofer diameter: 8"

Top midrange-to-tweeter crossover: 2kHz 

Bottom midrange taper frequency: 700Hz 

Dual midrange-to-woofer crossover: 160Hz 

Afmetingen (H x B x D): 1158 x 351 x 427mm

Gewicht: 34.2kg

Kijk ook eens naar