Naar boven
144900 109900
Prijs per set van 2
In winkelwagen
Aanbevolen
Norstone W250 Norstone W250 2,5 mm2 witte speakerkabel voor het aansluiten van boekenplank en kleine zuilspeakers 495
Norstone B250 Speakerkabel Norstone B250 Speakerkabel 2.5 mm2 zwarte speakerkabel voor het aansluiten van kleine vloerstaande, boekenplank en surround luidsprekers 495
Audioquest Speakerkabel X2 / 2x2.08mm2 GRIJS Audioquest Speakerkabel X2 / 2x2.08mm2 GRIJS De Audioquest Speakerkabel X2 is een perfecte kabel voor het aansluiten van speakers rondom uw huis. Door dit verlengstuk worden afstanden voor de ... 995
Audioquest Speakerkabel X2 / 2x2.08mm2 WIT Audioquest Speakerkabel X2 / 2x2.08mm2 WIT De Audioquest Speakerkabel X2 is een perfecte kabel voor het aansluiten van speakers rondom uw huis. Door dit verlengstuk worden afstanden voor de ... 995
Norstone B400 Speakerkabel Norstone B400 Speakerkabel 4 mm2 Witte speakerkabel voor het aansluiten van vloerstaande en, boekenplank speakers 695

Ook voor SVS Ultra Bookshelf Black Piano Gloss gaat u natuurlijk naar Apollo

Art.nr: SVS Ultra Bookshelf luidspreker Black Piano Gloss
Deze SVS Ultra Bookshelf high-end boekenplank speaker levert een prachtige dynamische geluidsweergave met een goede extensie van lage frequenties. Ook hoge tonen worden tot in detail onthuld. 1 van de beste high-end boekenplank luidsprekers in zijn prijsklasse.
Merk:
SVS
Levertijd:
Binnen 3 werkdagen

Productinformatie

SVS Ultra Bookshelf

Boekenplank speaker

1 van de beste high-end boekenplank luidsprekers 

Deze high-end boekenplank speaker levert een prachtige dynamische geluidsweergave met een goede extensie van lage frequenties. Ook hoge tonen worden tot in detail onthuld. SVS Ultra Bookshelf speaker is 1 van de beste high-end boekenplank luidsprekers in zijn prijsklasse.

Leverbaar in drie afwerkingen

De grotere broer van de Prime Bookshelf speaker beschikt over hetzelfde design als Ultra Tower vloerstaande luidspreker met een subtiele schuine vlakverdeling aan de voorzijde. De Ultra boekenplank speaker is beschikbaar in zwarte en witte hoogglans pianolak en echt zwart eikenhout fineer afwerkingen, waardoor het uiterlijk van de luidspreker altijd een aanwinst voor uw interieur is.

Mooie, diepe dynamische bassen

Hi-fidelity boekenplank speakers zijn gewild onder muziekkenners en audiofielen vanwege de precieze geluidsweergave, het diepe en coherente geluidsbeeld, prachtige toonbalans en de verrassend diepe, dynamische bassen. SVS Ultra Bookshelf speaker verrast iedere muziekliefhebber  en behoort tot de top van de 2-weg luidsprekers. 

Sonische voordelen

Het ontwerp van de behuizing en constructie kent een aantal sonische voordelen. Zo reduceert het non-parallel design geluidsgolven binnenin de behuizing waardoor kleuring van de frequentierespons effectief wordt verholpen. De wigvormige voorzijde en ingebouwde drivers reduceren rand diffracties en verbeteren de hoge frequentie frespons. Zelfs het ontwerp van de grill is geoptimaliseerd voor maximale akoestische transparantie.

Speciale gepatenteerde SVS drivers

De gepatenteerde SVS drivers zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en beschikken over unieke design features om de hoogste geluidskwaliteit en prestaties te garanderen. Ultra Bookshelf luidspreker bevat 1-inch aluminium tweeter met een FEA-geoptimaliseerde verspreider die hoge tonen zeer nauwkeurig kan weergeven. 

6.5-inch woofer

De boekenplank speaker beschikt verder over een 6.5-inch woofer driver die een sprankelende en gedetailleerde weergave van de midrange neerzet. De unieke samenstelling van glasvezel conus heeft de juiste mate van flexibiliteit en stijfheid om de gevoeligheid en zuigende werking van de driver te waarborgen. Net als bij de Prime-series is ook hier een aluminium ring toegepast voor verbeterde frequentierespons en lagere geluidsvervorming.

SVS SoundMatch 2-weg crossover features

SVS heeft de Ultra Bookshelf speaker voorzien van unieke SoundMatch 2-weg crossover features om de geluidsweergave optimaal te laten klinken in uw luisterruimte. Voor een pure overdracht van het signaal zijn er premium condensators, air-core inductoren en heavy-trace circuit printplaten toegepast. Dankzij een nauwkeurige selectie van de crossover frequentie en hellingen ontstaat er een soepele polaire respons, uitstekende fase coherentie, een verbeterde spreiding vermogen en een zeer stabiel klankbeeld.

SVS: Een perfecte geluidskwaliteit 

Het merk SVS is 1 van de beste en snelst groeiende merken ter wereld. Het mag duidelijk zijn, hifi liefhebbers, consumenten met een thuisbioscoop, audiofielen en wij hier bij Apollo.nl en Apollo Almere omarmen dit Amerikaanse merk vanwege de verbazingwekkende geluidskwaliteit. U zult het ongetwijfeld zelf ervaren, bij u thuis of bij Apollo in Almere in de luisterruimte. 

Advies nodig? 

Neem vrijblijvend contact met ons op. Mailen kan via het mailadres support@apollo.nl en bellen kan via het telefoonnummer 036 533 9099. 

Meer SVS op Apollo.nl

Klik hier voor meer SVS luidsprekers op Apollo.nl

Apollo, al meer dan 30 jaar uw vertrouwde adres. 

Voor SVS bent u bij Apollo natuurlijk ook aan het juiste adres. Al meer dan 30 jaar een vertrouwd adres voor Foto, Film, Hifi, pasfoto’s, witgoed, TV en meer. U bestelt SVSound bij Apollo 24 uur per dag, iedere dag, veilig online. U kunt ook langskomen in onze winkel voor een gesprek, om te luisteren of voor een kop koffie in het gezellige Almere stad aan de Korte Promenade 5.

Specificaties

Max. belastbaarheid: 150W

Aanbevolen versterkervermogen: 20-150W

Nominale impedantie: 8 Ohm

Gevoeligheid: 87dB

Frequentiebereik: 45Hz - 32kHz

Tweeter diameter:  1"

Woofer diameter: 6.5"

Tweeter-to-woofer crossover: 2kHz 

Afmetingen (H x B x D):  381 x 216 x 277mm

Gewicht:  8.6kg

Kijk ook eens naar