Naar boven

Ook voor SVS Ultra Surround Black Piano Gloss gaat u natuurlijk naar Apollo

Art.nr: SVS Ultra Surround Black Piano Gloss
Met Ultra Surround levert SVS een zeer veelzijdige surround speaker af die uw home cinema audio een ongekende impact biedt.Zelfs de kleinste details klinken erg helder in de ruimtelijke audioweergave.
Merk:
SVS
Levertijd:
Binnen 3 werkdagen

Productinformatie

SVS Ultra Surround

Ervaar dynamisch en gedetailleerd geluid met een transitie naar sonisch home theater surround sound. Met Ultra Surround levert SVS een zeer veelzijdige surround speaker af die uw home cinema audio een ongekende impact biedt. De dubbel geïsoleerde tweeter- en woofer crossovers geven de mogelijkheid om een bi-pole of dipole configuratie te creëren. Daarnaast kunt u de innovatieve SVS Duet-modus uitproberen op de Ultra Surround. Hiermee worden beide speakers als aparte luidspreker geconfigureerd, zodat uw surround opstelling een upgrade van 5.1 naar 7.1 krijgt.

Innovatieve constructie door intelligent design

Het intelligente design van de Ultra Surround home cinema speaker is akoestisch afgestemd op andere luidsprekers uit de Prime- en Ultra Series. Duik middenin filmische actie die zich afspeelt op uw televisie en ervaar een indrukwekkende geluid. 

Details klinken helder en ruimtelijk

Zelfs de kleinste details klinken erg helder in de ruimtelijke audioweergave. Om een baanbrekende home theater speaker van deze kwaliteit te ontwerpen zijn alle componenten aan strenge tests onderworpen. Zo zorgen de non-parallelle panelen van de behuizing voor vermindering van kleuring van frequenties. Verder zorgen de akoestisch transparante en FEA-geoptimaliseerde roosters voor een minimale rand-diffractie. Ook de wigvormige voorkanten en speciaal opgehangen drivers dragen hieraan bij.

Dubbele drivers aan beide zijden

Dit type speaker bevat dubbele drivers aan beide zijdes. Het Ultra Surround model is uitgerust met twee verticaal uitgelijnde tweeters die de horizontale polaire respons van de as verbeteren. De FEA-geoptimaliseerde diffuser zorgt voor een luchtige en onthullende audio presentatie. Door toepassing van een aluminium koepel ontstaat er een uitstekende respons. Dit is te danken aan uitgebalanceerde verhoudingen van stijfheid en massa. 

5.5-inch woofer

Onder beide tweeters is plaats voor een 5.5-inch woofer, waarvan de conus is vervaardigd uit glasvezel. Dit materiaal heeft eveneens een uitstekende stijfheid en massa, waardoor de woofer ook optimaal presteert bij hoge snelheden. Rondom zijn aluminium kortsluit ringen aangebracht om de inductiviteit van de spleet en mogelijke vervorming te verminderen. Ook beschikt de driver over geventileerde spreekspoel vormers om compressie van lucht bij hoge snelheden te voorkomen.SVS SoundMatch crossover

Kosten nog moeite zijn gespaard voor de innovatieve SVS SoundMatch crossover. Deze unieke 2-weg topologie onthult een breed geluidsbeeld met een zeer accurate frequentierespons. De directiviteit van geluid is duidelijk voelbaar en komt overal vandaan. 

Duet mode: creeer 5.1, 7.1 of 9.1 zonder toevoeging van additionele speakers

Door toepassing van de SoundMatch crossover wordt ook de innovatieve Duet Mode van SVS geactiveerd. Hiermee kunt u een 5.1, 7.1 of 9.1 effect creëren, zonder toevoeging van additionele speakers. De precieze afstemming van de SoundMatch crossover zorgt ook voor gebalanceerde uitvoer door het hele frequentiespectrum.

Een perfecte geluidskwaliteit 

Het merk SVS is 1 van de beste en snelst groeiende merken ter wereld. Het mag duidelijk zijn, hifi liefhebbers, consumenten met een thuisbioscoop, audiofielen en wij hier bij Apollo.nl en Apollo Almere omarmen dit Amerikaanse merk vanwege de verbazingwekkende geluidskwaliteit. U zult het ongetwijfeld zelf ervaren, bij u thuis of bij Apollo in Almere in de luisterruimte. 

Advies nodig? 

Neem vrijblijvend contact met ons op. Mailen kan via het mailadres support@apollo.nl en bellen kan via het telefoonnummer 036 533 9099. 

Meer SVS op Apollo.nl

Klik hier voor meer SVS luidsprekers op Apollo.nl

Apollo, al meer dan 30 jaar uw vertrouwde adres. 

Voor SVS bent u bij Apollo natuurlijk ook aan het juiste adres. Al meer dan 30 jaar een vertrouwd adres voor Foto, Film, Hifi, pasfoto’s, witgoed, TV en meer. U bestelt SVSound bij Apollo 24 uur per dag, iedere dag, veilig online. U kunt ook langskomen in onze winkel voor een gesprek, om te luisteren of voor een kop koffie in het gezellige Almere stad aan de Korte Promenade 5.

Specificaties

Specificaties: Max. belastbaarheid: 250W

Aanbevolen versterkervermogen: 20-250W

Nominale impedantie: 8 Ohm

Gevoeligheid:  87dB

Frequentiebereik: 58Hz - 32kHz

Tweeter diameter:  1"

Woofer diameter: 5.5"

Tweeter-to-woofer crossover:  2kHz 

Afmetingen (H x B x D):  356 x 312 x 229mm

Gewicht:  8.2kg 

Afwerking: Black Piano Gloss

Kijk ook eens naar