Naar boven

Ook voor SVS Ultra Center luidspreker Black Oak (Eiken) gaat u natuurlijk naar Apollo

Art.nr: SVS Ultra Center luidspreker Black Oak
Ultra Center Speaker van SVS vormt het vlaggenschip van het bedrijf. Het 3-weg design is voorzien van een 1-inch dome tweeter, twee 6.5-inch woofers en een verticaal uitgelijnde 4-inch midrange driver. Gezamenlijk leveren de drivers een uitstekende en karakteristieke audioweergave.
Merk:
SVS
Levertijd:
Binnen 3 werkdagen

Productinformatie

SVS Ultra Center

Vlaggenschip

SVS Ultra center: the flagship

De meest essentiële speaker in uw home cinema opstelling is altijd de center speaker. Ruim 80% van alle audio wordt verwerkt door deze speaker omdat dit percentage zich allemaal afspeelt binnen de midrange frequenties. De Ultra Center Speaker van SVS vormt het vlaggenschip van hun indrukwekkende productportfolio en zal zonder enige twijfel centraal staan in uw home cinema beleving. 

Uitstekende en karakteristieke audioweergave

Het 3-weg design is voorzien van een 1-inch dome tweeter, twee 6.5-inch woofers en een verticaal uitgelijnde 4-inch midrange driver. Gezamenlijk leveren de drivers een uitstekende en karakteristieke audioweergave met een wijde dispersie en een zeer accurate frequentierespons vanuit elke luisterpositie.

Realistische home cinema experience

Het Ultra Center Speaker vlaggenschip produceert high-end audioweergave met een indrukwekkend diep, helder en krachtig geluid die zelfs de meest veeleisende home cinema liefhebbers tevreden zal stellen. Een center speaker is vaak de onderschatte speaker van een home cinema surround systeem, maar is vaak de echte ster van het podium. 

SVS Ultra Center: kwalitatief hoogstaand

Uiteraard is een center speaker nergens zonder additionele boekenplank speakers of vloerstaande luidsprekers. In een home cinema surround systeem vertolkt de Ultra Center een kritische hoofdrol in het overbruggen van middentonen naar de linker- en rechter front speakers. Het resultaat is ongelooflijk gedetailleerde audio met verfijnde nuances en texturen met een uitstekende extensie van lage frequenties. De SVS Ultra Center is van dermate hoge kwaliteit dat het grotere en soms duurdere center speakers met speels gemak overklast. Overigens is de Ultra Center is geoptimaliseerd om horizontaal in uw luisterruimte te plaatsen.

SoundMatch 3-weg crossover

De SVS Ultra Center Speaker is zeer zorgvuldig ontworpen en is voorzien van het SoundMatch 3-weg crossover systeem. Dankzij de juiste afstemming van crossover frequenties en hellingen die resulteren in een soepele respons, uitstekende fase coherentie en een stabiel, robuust klankbeeld. Premium condensatoren, air-core geleiders en andere high-end componenten verzekeren een onberispelijke transmissie van signalen.

Ultra drivers 

De essentiële midrange is waar merendeels van alle audio content tot leven komt. Waar veel ontwikkelaars van high-end speaker componenten genoegen nemen met een 2-weg design, kiest SVS voor een 3-weg center speaker met sonische spierballen. Zo is de Ultra Center voorzien van een robuuste 4-inch glasvezel composiet driver conus. Dit materiaal beschikt over de juiste verhoudingen tussen stijfheid en flexibiliteit, waardoor het pistonische gedrag uitstekend behouden blijft. 

Midrange

Ook is de midrange driver in een apart compartiment geplaatst om verkleuring vanuit de woofers te voorkomen. Verder is de midrange driver verticaal uitgelijnd met de 1-inch aluminium dome tweeter, die van een FEA-geoptimaliseerde diffuser is voorzien voor een ongelofelijk wijde spreiding van hoge tonen. 

Woofers

Daarnaast leveren de dubbele 6.5-inch woofers een moeiteloos krachtige output van bassen die zelden wordt toegepast in een center speaker. Beleef films, series, games en muziek voortaan met kraakheldere vocalen, onverstoorbare dialogen en krachtige dynamiek. De SVS Ultra Center Speaker is een verrijking voor iedere surround setup.

Een perfecte geluidskwaliteit 

Het merk SVS is 1 van de beste en snelst groeiende merken ter wereld. Het mag duidelijk zijn, hifi liefhebbers, consumenten met een thuisbioscoop, audiofielen en wij hier bij Apollo.nl en Apollo Almere omarmen dit Amerikaanse merk vanwege de verbazingwekkende geluidskwaliteit. U zult het ongetwijfeld zelf ervaren, bij u thuis of bij Apollo in Almere in de luisterruimte. 

Advies nodig? 

Neem vrijblijvend contact met ons op. Mailen kan via het mailadres support@apollo.nl en bellen kan via het telefoonnummer 036 533 9099. 

Meer SVS op Apollo.nl

Klik hier voor meer SVS luidsprekers op Apollo.nl

Apollo, al meer dan 30 jaar uw vertrouwde adres. 

Voor SVS bent u bij Apollo natuurlijk ook aan het juiste adres. Al meer dan 30 jaar een vertrouwd adres voor Foto, Film, Hifi, pasfoto’s, witgoed, TV en meer. U bestelt SVSound bij Apollo 24 uur per dag, iedere dag, veilig online. 

U kunt ook langskomen in onze winkel voor een gesprek, om te luisteren of voor een kop koffie in het gezellige Almere stad aan de Korte Promenade 5.

Specificaties

Specificaties:

Max. belastbaarheid: 225W

Versterkervermogen: 20-225W

Nominale impedantie: 8 Ohm

Gevoeligheid: 87dB

Frequentiebereik: 45Hz - 32kHz

Tweeter diameter: 1"

Midrange diameter: 4"

Woofer diameter: 6.5"

Midrange-to-tweeter crossover: 2.2kHz 

Midrange-to-woofer crossover: 500Hz 

Afmetingen (H x B x D): 208 x 559 x 277mm

Gewicht: 14.1kg

Kijk ook eens naar