Naar boven

Bosch HomeProfessional Exclusive WAXH2E91NL wasmachine

Art.nr: HomeProfessional Exclusive WAXH2E91NL wasmac
De ultieme Home Professional i-DOS wasmachine met Home Connect en Anti Vlekken Plus Systeem is de meest makkelijke en slimste wasmachine ooit, bijna alles gaat automatisch.
Merk:
Levertijd:
Op werkdag voor 16:00u besteld, volgende werkdag in huis.

Productinformatie

De ultieme Home Professional i-DOS wasmachine met Home Connect en Anti Vlekken Plus Systeem is de meest makkelijke en slimste wasmachine ooit, bijna alles gaat automatisch.
  • Anti Vlekken Plus: de vlekkenautomaat die de 16 meest voorkomende vlekken gericht verwijdert.
  • Wassen gaat automatisch. Alle instellingen worden automatisch aangepast aan de hand van type vervuiling en het textielsoort.
  • VarioTrommel: extra teder en efficiënt wassen dankzij de unieke trommelstructuur.
  • AquaStop: 100% bescherming tegen waterschade, Bosch garandeert dit een wasmachineleven lang.
  • AntiVibration™ Design: extreem stabiel en stil dankzij speciale anti-vibratie wanden.

AquaStop: levenslange garantie tegen waterschade.

Het AquaStop-systeem bestaat uit een speciale dubbelwandige toevoerslang, een veiligheidsklep en een opvangschaal met vlotter en zorgt er zo voor dat u 100% beschermd bent tegen waterschade – levenslange garantie van Bosch.
Optimale uitvoering van het wasproces.
Automatic Programmes weegt de hoeveelheid was en scant de textielsoort in de trommel. Sensoren meten aan de hand van het spoelwater hoe vuil de was is en zorgt er met deze informatie voor dat precies het juiste wasprogramma wordt gebruikt, en het hele wasproces optimaal wordt uitgevoerd. Kwestie van één druk op de knop.

 
Het juiste wasadvies voor de juiste belading.

De mate van vervuiling, de kleur van het wasgoed, het materiaaltype en de hoeveelheid. Al die dingen hebben invloed op de manier waarop de wasmachine het beste zijn werk kan doen. Met Easy Start van Home Connect hoef je deze informatie alleen maar in te voeren op je smartphone en deze activeert dan rechtstreeks het juiste wasprogramma. Zo levert elke wasbeurt altijd een perfect resultaat op.
De wasmachine die je op de hoogte houdt.
Wachten tot de wasmachine klaar is, is tijdverspilling en kan onnodige irritatie veroorzaken, vooral voor mensen met drukke schema's. Home Connect stelt je op je gemak en helpt je productiever te zijn met je tijd. Als je wilt, kan je wasmachine pushmeldingen verzenden naar je mobiel zodat je er gemakkelijk de huidige programmastatus van kunt zien, evenals andere nuttige informatie. Multitasking in en om het huis is weer een stapje simpeler geworden.

Bosch wasmachines zijn zuinig voor je kleding.

Door de speciale trommelstructuur worden vlekken aangepakt terwijl de slijtage tot een minimum wordt beperkt. VarioDrum technologie geleidt de was in beide draairichtingen door de trommel, zonder je geliefde items te beschadigen. Afhankelijk van het geselecteerde programma, roteren de asymetrisch ontworpen peddels het wasgoed door de trommel. Met zo min mogelijk weerstand voor delicate weefsels en iets ruwer in het geval van vlekken. Vervuilde kledingstukken worden zo makkelijker schoon terwijl ze minder snel slijten. Houd je kleding langer als nieuw en altijd vlekkeloos schoon.
Zorg voor de was, zelfs als je niet thuis bent.
Heb ik de wasmachine wel aangezet? Een vraag die bij iedereen wel eens door het hoofd spookt. Van wasmachines met Home Connect kun je de status gewoon op je smartphone controleren en ze laten zich ook heel makkelijk zo aanzetten als dat nodig is. Nu je op afstand toegang hebt tot je wasmachine, loopt jouw huishouden nog meer op rolletjes.
 
Zoveel vlekken, zoveel behandelmethoden.

Niet elke vlek moet op dezelfde manier worden aangepakt. Daarom helpen we je met een vlekherkenningsprogramma dat voor perfecte reinigingsresultaten zorgt. De AntiStain functie helpt je bij het betrouwbaar verwijderen van verschillende soorten vlekken. Zestien van de meest hardnekkige vlekken worden erdoor herkend, variërend van chocolade tot gras en rode wijn. Speciale sensoren scannen hoe vuil het wasgoed is en passen de temperatuur, trommelbeweging en inweektijd van het gekozen programma daar op aan. De AntiStain functie zorgt dat het wasprogramma zo efficiënt mogelijk wordt uitgevoerd. Volledig automatisch.
 
 
Beste uit de test - Consumentenbond
Deze wasmachine is in december 2019 door de consumentenbond uitgeroepen tot beste uit de test!

Specificaties

Vulgewicht: 1 - 10 kg
Energie efficiëntieklasse: C
Max. centrifugesnelheid: 1600 rpm** (Max. Restvocht: 44 %)
Centrifuge droogklasse: C
Programma's:Speciale programma's: AllergiePlus, Afpompen, Automatisch katoen, Automaat fijn, Dons, Trommel reiniging met geheugenfunctie, Overhemden, Jeans / Donkere was, Centrifugeren, Snel+mix, Sport, Spoelen, Extra snel 30'/15'
Automatisch programma: sensorgestuurd wassen en doseren
VlekkenAutomaat: 16 speciale vlekkenprogramma's. Specifieke wasbehandeling voor de meest hardnekkige vlekken, toepasbaar op de standaard programma's
Opties: Extra spoelen, Licht strijken, spoelen, Vlekken - automatisch, i-DOS, i-DOS, Intensive Plus, varioSpeed, Zonder eindcentrifugeren, Voorwas, Extra water
Standaard programma's: Katoen, Kreukherstellend, Fijne was/Zijde, Wol handwas
Comfort / Zekerheid:i-Dos doseringsmogelijkheden: automatische dosering van vloeibaar wasmiddel en wasverzachter, twee vloeibare wasmiddelen, of handmatige dosering.
4D Wash: Efficiënt en perfect wassen. Kleding wordt tot diep in de vezels perfect gereinigd door effectieve toevoeging van water gemengd met wasmiddel.
Home Connect: Remote Monitoring and Control, Energy Management, Remote Diagnostics
Beladingssensor en doseeradvies: toont vulgewicht en geeft doseeradvies

EcoSilence Drive: de meest energiezuinige en stille motortechnologie
10 jaar garantie op de koolborstelloze EcoSilence Drive motor
AquaStop waterbeveiliging: Bosch garantie bij waterschade - gedurende de gehele levensduur*
ActiveWater: zuinig en nauwkeurig watermanagement
VarioTrommel: zacht en efficiënt wassen
Trommelreiniging: optimale verzorging en reiniging van de trommel en interieur, met herinneringsfunctie
Trommelverlichting: ideaal in een donkere omgeving
AntiVibration Design: meer stabiliteit en stilte
EcoFeedback: indicatie van energie- en waterverbruik
Bijvulfunctie: Iets vergeten? Eenvoudig wasgoed toevoegen tijdens het programma.
AquaSensor: voor optimale spoelresultaten
DoorstroomSensor: voor optimaal waterverbruik
Schuimherkenning: detecteert overdosering
Kinderbeveiliging op de deur
Akoestische geluidssignalen
TouchControl toetsen incl. LED indicatie: Basisinstellingen, Aan/uit, Eindtijdkeuze, Spoelen, Intensive Plus, Opties, Remote Start, Start/Bijvullen, Temperatuurkeuze, SpeedPerfect, Toerentalkeuze/Spoelstop
Technische Informatie:Energieverbruik 167 kWh per jaar, gebaseerd op 220 standaard katoenwasprogramma's volgens norm energielabel
-30% zuiniger (167kWh/jaar) dan de standaard waarde (239 kWh/jaar) van energie klasse A+++ in 10 kg volgens de EU-richtlijnen 1061/2010
Energieverbruik van standaard 60 °C katoenprogramma 0.98 kWh bij volle belading en 0.55 kWh bij gedeeltelijke belading en van het standaard 40 °C katoenprogramma 0.61 kWh bij gedeeltelijke belading
Waterverbruik 12100 liter per jaar, gebaseerd op 220 standaard katoenwasprogramma's volgens norm energielabel

Geluidsniveau wassen : 48 dB(A)
Geluidsniveau centrifugeren: 74 dB(A)
XXL Volume van trommel: 70 l
32 cm vulopening, chroom, wit met 180° te openen deur
Onderbouwbaar onder 85cm nishoogte
Bodemplaat voor extra bescherming en geluidsisolatie
Afmeting apparaat (H x B): 84.8 cm x 59.8 cm