Naar boven

Bosch HomeProfessional EXCLUSIV Warmtepompdroger WTXH8E90NL 9 kg OP=OP AKTIE

Art.nr: HomeProfessional Warmtepompdroger WTXH8E90NL
De unieke HomeProfessional AutoClean droger met Smart Dry en Iron Assist is de meest gebruiksvriendelijkste en slimste droger ooit.
Levertijd:
Op werkdag voor 16:00u besteld, volgende werkdag in huis.

Productinformatie

Voor alle informatie over Bosch EXCLUSIV producten en voordelen; KLIK HIER

De unieke HomeProfessional AutoClean droger met Smart Dry en Iron Assist is de meest gebruiksvriendelijkste en slimste droger ooit.
  • ComfortControl Plus: extreem makkelijk in gebruik door het intelligente bedieningspaneel en vele programma opties.
  • SensitiveDrying System: optimale bescherming van uw kleding dankzij de unieke trommelstructuur.
  • AllergiePlus: speciaal programma voor gebruik voor mensen met een allergie of een gevoelige huid.
  • Wolkorf: droogt wol heel voorzichtig in de speciale korf

Specificaties

Behoedzaam drogen met het SensitiveDrying System.

Met het SensitiveDrying System wordt de was gedroogd met een milde, warme lucht die van alle kanten de trommel binnenstroomt en zachtjes rondgedraaid met de gebogen Soft-meenemers, in plaats van plat op de optimaal vormgegeven binnenwand van de trommel te blijven liggen. Het resultaat is zacht wasgoed zonder kreuken.

Neem je stroomverbruik in eigen handen.
We kunnen allemaal onze huishoudelijke apparaten kiezen, maar we hebben niet altijd inspraak in het energieverbruik. Met de FlexStart optie van Home Connect kun je jouw Bosch huishoudapparatuur op de meest efficiënte manier gebruiken. Als je een op EEBUS gebaseerd energiebeheersysteem gebruikt voor jouw smart grid-verbinding of fotovoltaïsche collector, kun je nu het tijdsbestek kiezen waarin jouw huishoudelijke apparaten moeten werken - eenvoudig, met de Home Connect app op jouw mobiele device. Jouw energiebeheersysteem gebruikt vervolgens automatisch de best beschikbare energiebron voor de werking van jouw huishoudelijke apparaten. Eindelijk, huishoudelijke apparaten die zich aanpassen aan jouw groene denken.


ComfortControl Plus: eenvoudig te bedienen dankzij de intuïtieve gebruikersinterface.
De bediening is simpel met ComfortControl Plus, in combinatie met een TFT-display met hoge resolutie en een breed scala aan programmaopties. Duidelijke tekst en symbolen geven u alle benodigde informatie over het programmaverloop.
Wolwas extra voorzichtig drogen.

Voor het drogen van wasgoed en voorwerpen die niet los in de trommel kunnen is er de wolkorf. Hiermee behoren vervilten en krimpen tot het verleden. Geschikt voor wollen kleding, sportschoenen of pluche knuffeldieren en te gebruiken in combinatie met verschillende droogprogramma's.


Het juiste droogadvies voor de juiste belading.
Het materiaaltype, de hoeveelheid nat wasgoed en hoe droog je het wilt hebben. Al die dingen hebben invloed op de manier waarop de droger het beste zijn werk kan doen. Met Easy Start van Home Connect hoef je deze informatie alleen maar in te voeren op je smartphone en deze activeert dan rechtstreeks het juiste droogprogramma. Zo levert elke droogbeurt altijd een perfect resultaat op.