Naar boven

Klipsch RP402S Surround luidspreker Ebony (Zwart) Per set van 2

Art.nr: Klipsch RP402S Surround luidspreker Ebony (Zwart)
Klipsch RP402S levert een volle en diepe bass, Dankzij het ontwerp van de klankkast rond de tweeter verplaatsen hoge frequenties zich gericht naar uw luisterpositie. Dankzij het ontwerp van de klankkast rond de tweeter verplaatsen hoge frequenties zich gericht naar uw luisterpositie.
Merk:
Levertijd:
Binnen 3 werkdagen

Productinformatie

Klipsch RP-402S Surround luidspreker zorgt voor verbetering van het surround geluid van uw home cinema set-up

Breed surround geluid

Het resultaat is een vol en breed surround geluid, 4 inch passieve hifi speakers distribueren het geluid naar de linker- en rechterkant van uw huiskamer. Je zou hierdoor haast denken zelf in het midden van de actie te staan op de filmset.  

Mooi vol en diep laag

Klipsch RP402S levert een volle en diepe bass want de cones produceren lage frequenties op een uiterst efficiënte wijze. Dit komt door onder andere het lichte maar tegelijkertijd stevige materiaal van de woofers. 

Ieder detail hoort u

Dankzij het ontwerp van de klankkast rond de tweeter verplaatsen hoge frequenties zich gericht naar uw luisterpositie. Samen met de losgekoppelde titanium tweeter zorgt dit ervoor dat geen enkel detail je meer ontgaat.

Over het Hifi merk Klipsch

Sinds het jaar 1946 bouwt Klipsch Audio Technologies first class audio producten. Als een van de eerste Amerikaanse luidsprekerfabrikanten, is het merk Klipsch 1 van de belangrijkste makers van high performance luidsprekers en andere entertainment producten zoals bijvoorbeeld thuisbioscopen, surround sound, computer speakers en iPOD en MP3 speakers. De dynamische klank waar Klipsch bekend om staat is terug te horen in haar luidsprekers maar  ook de in-ear hoofdtelefoons.

Apollo, al meer dan 30 jaar uw vertrouwde adres. 

Voor Klipsch bent u bij Apollo natuurlijk ook aan het juiste adres. Al meer dan 30 jaar een vertrouwd adres voor Foto, Film, Hifi, pasfoto’s, witgoed, TV en meer. U bestelt Klipsch RP-402S Surround luidspreker bij Apollo 24 uur per dag, iedere dag, veilig online. 

U kunt ook langskomen in onze winkel voor een gesprek, om te luisteren of voor een kop koffie in het gezellige Almere stad aan de Korte Promenade 5

Specificaties

Aantal speakers 2
Gevoeligheid speaker 93 dB
Impedantie 8 Ω
Frequentiebereik 62 - 25000 Hz
Speaker woofer diameter 101 mm
Speaker tweeter diameter 25 mm
Aantal speakerunits (per speaker) 4
Speaker scheidingsfilter 2 -weg
Aanbevolen versterker vermogen 20 - 75 W
Diepte 16,1 cm
Breedte 26,1 cm
Hoogte 30,1 cm
Gewicht 5,9 kg
Materiaal Hout

Kijk ook eens naar