Naar boven

Klipsch Bar 48 Soundbar + draadloze subwoofer

Art.nr: Klipsch Bar 48 Soundbar + draadloze subwoofer
Klipsch BAR 48 is een 3.1 Soundbar, plug-and-play. Deze Klipsch Bar 48 Soundbar beschikt over een speciale middenkanaal spreker voor verbeterde vocale helderheid, evenals surround sound-mogelijkheden om uw films  naar een hoger niveau te tillen.
Merk:
Levertijd:
Binnen 3 werkdagen

Productinformatie

BAR 48 is gemaakt van hoogwaardig hout, is slechts 7 cm. diep en ontworpen om onopvallend te passen onder uw tv, wandmontage of op een meubel

Drie 1 "tweeters met 90 ° x 90 ° Tractrix®-hoorns

Drie 1 "tweeters met 90 ° x 90 ° Tractrix®-hoorns leveren de hoge tonen.

3" woofers 

Terwijl vier 3" woofers het verbeterde geluid completeren met heldere zang en dynamische soundtracks.

Ingebouwde Dolby Digital-, Dolby Digital Plus-, DTS decoding

De ingebouwde Dolby Digital-, Dolby Digital Plus-, DTS-, DTS-HD-verwerking maakt krachtig bioscoopervaringen mogelijk met discrete verwerking voor dialoog en (optionele) surround kanalen. DTS VirtualX-ready, met de Bar 48 kun je dit later toevoegen aan uw surround-ervaring via een USB-firmware-update.

Draadloze 8-inch subwoofer

Klipsch BAR 48 wordt geleverd met een draadloze 8-inch subwoofer. Draadloze 2,4 GHz-technologie verbindt automatisch soundbar en subwoofer. Er is ook een subwooferuitgang, wat betekent dat u een tweede subwoofer kunt toevoegen aan je opstelling of vervang eenvoudig de meegeleverde draadloze subwoofer door de subwoofer naar keuze.

Bluetooth-compatible

Werkt prima met alle Bluetooth-compatibele smartphones, tablets en computers – mogelijk om je muziek rechtstreeks vanaf uw apparaat af te spelen.

Draadloze afstandsbediening

Een draadloze afstandsbediening met subwoofer aanpassing is inbegrepen. Pak de afstandsbediening op en dan wordt de automatisch LED-achtergrondverlichting geactiveerd.

Dailoogmodus

Klipsch verbeterde virtuele surround geeft je een overweldigend surround sound-effect zonder alle extra luidsprekers en draden. Dialoogmodus verhoogt het dialoogvolume voor verbeterde vocale helderheid zonder de omgevingsgeluiden te verhogen. Nachtmodus past dynamisch bereik voor stillere luisteromgeving.

Over het Hifi merk Klipsch

Sinds het jaar 1946 bouwt Klipsch Audio Technologies first class audio producten. Als een van de eerste Amerikaanse luidsprekerfabrikanten, is het merk Klipsch 1 van de belangrijkste makers van high performance luidsprekers en andere entertainment producten zoals bijvoorbeeld thuisbioscopen, surround sound, computer speakers en iPOD en MP3 speakers. De dynamische klank waar Klipsch bekend om staat is terug te horen in haar luidsprekers maar  ook de in-ear hoofdtelefoons.

Apollo, al meer dan 30 jaar uw vertrouwde adres. 

Voor Klipsch bent u bij Apollo natuurlijk ook aan het juiste adres. Al meer dan 30 jaar een vertrouwd adres voor Foto, Film, Hifi, pasfoto’s, witgoed, TV en meer. U bestelt Klipsch Bar 48 Soundbar + draadloze subwoofer bij Apollo 24 uur per dag, iedere dag, veilig online. 

U kunt ook langskomen in onze winkel voor een gesprek, om te luisteren of voor een kop koffie in het gezellige Almere stad aan de Korte Promenade 5.

Specificaties

Wat zit er in de doos?

De Bar 48 wordt geleverd met: Muurbeugel 2 x, inclusief template om deze op te hangen
Afstandsbediening met backlit
HDMI kabel
Stroomkabel
Verwisselbare eind kapjes, extra paar in houtkleur worden meegeleverd