Naar boven

Ook voor Bosch WTR88T00NL Serie 6 Warmtepompdroger bent u natuurlijk bij Apollo aan het juiste adres

Art.nr: Bosch WTR88T00NL
Naast de standaard afvoer in een condensbak, biedt deze droger ook de mogelijkheid om het condenswater automatisch af te laten voeren via een meegeleverde slang. De vochtigheidssensor meet wanneer jouw wasgoed droog genoeg is. Het Sensitive Drying-systeem van Bosch, zorgt ervoor dat je kleding weer mooi uit de droger komt.
Merk:
Levertijd:
Bel voor levertijd!!

Productinformatie

Bosch WTR88T00NL warmtepompdroger is zeer stil en energiezuinig. 

Een warmtepompdroger droogt wasgoed op lage temperaturen, waardoor kwetsbare kleding beter beschermd blijft tegen krimpen. Als de droger helemaal vol zit, duurt het katoenprogramma gemiddeld 159 minuten. Vergeleken met een condensdroger is dat iets langer, maar door de lage temperatuur wel een stuk zuiniger en beter voor je kleding. 

De vochtigheidssensor meet wanneer jouw wasgoed droog genoeg is. Het programma stopt dan automatisch, waardoor een droogbeurt nooit langer duurt dan nodig is. Op het digitale display zie je hoe lang de droger nog bezig is. Wanneer de droger klaar is geeft hij een geluidssignaal, zodat je precies weet wanneer je je was er uit kan halen.

SensitiveDrying System: zachte en kreukvrije kleding

Het Sensitive Drying-systeem van Bosch, zorgt ervoor dat je kleding weer mooi uit de droger komt. Dit werkt via het perfecte samenspel van verschillende factoren die jarenlang uitgebreid getest zijn door Bosch: de trommel, wasmeenemers, een temperatuuroptimale luchtstroom en de aflopende gladde binnenkant van de deur zorgen voor een zacht en kreukvrij resultaat.

Extra energiezuinig drogen

Deze wasdroger beschikt over EcoPerfect, waarmee je een droogprogramma extra energiezuinig kunt draaien. Wanneer je kiest voor een extra energiezuinig programma, wordt de programmaduur langer maar bespaar je energiekosten.

Met slang voor afvoer condenswater

Naast de standaard afvoer in een condensbak, biedt deze droger ook de mogelijkheid om het condenswater automatisch af te laten voeren via een meegeleverde slang. Scheelt weer moeite!

Kinderbeveiliging

Niets is zo aantrekkelijk als flitsende lichtgevende knopjes. Met het inschakelen van de deurvergrendeling is het voor kleine kinderen niet meer mogelijk om in dit apparaat terecht te komen. Een veilig gevoel!

De Bosch WTR88T00NL beschikt over 15 droogprogramma's, waaronder:

Sportkleding: Dit programma is wat minder heet dan andere programma's, zodat de elasticiteit van de stof behouden blijft
Overhemden: Dit droogprogramma zorgt ervoor dat er zo min mogelijk kreukels in overhemden komen
Mix: Dit programma is bedoeld om wasgoed met verschillende textielsoorten door elkaar te drogen
Delicate stoffen: Dit programma is een stuk minder heet, en werkt met langzamere trommelbewegingen
Wol: Dit programma is minder heet dan andere programma's, zodat de kwaliteit van de wol bewaard wordt

Apollo, al meer dan 30 jaar uw vertrouwde adres. 

Voor een Bosch Warmtepompdroger bent u bij Apollo natuurlijk ook aan het juiste adres. Al meer dan 30 jaar een vertrouwd adres voor Foto, Film, Hifi, pasfoto’s, witgoed, TV en meer. U bestelt uw Bosch bij Apollo 24 uur per dag, iedere dag, veilig online. 

U kunt ook langskomen in onze winkel voor een gesprek, om te luisteren of voor een kop koffie in het gezellige Almere stad aan de Korte Promenade 5.

Specificaties

Type droger Warmtepompdroger

Standaard meegeleverd Afvoerslang condenswater

Type condensafvoer Met slang via waterafvoer | Opvang in reservoir

Energieklasse A+++

Energieverbruik per jaar 176 kWh

Energiebesparingsfunctie 

Droogcapaciteit 8 kg

Programmaduur 159 minuten

Antikreukfase 

Geluidsniveau drogen  64 dB

Materiaal trommel RVS

Draairichting deur Rechts

Snoerlengte 1,45 m.

Hoogte 84,2 cm

Breedte 59,8 cm

Diepte 59,9 cm