Naar boven
99900
Energieklasse G
Kortingscode ?? vraag hier aan !!
Extra korting indien mogelijk
In winkelwagen
Aanbevolen
Vijf jaar lang 100% pixelgarantie 58 t/m 70" inch Vijf jaar lang 100% pixelgarantie 58 t/m 70" inch Alleen Apollo geeft u de mogelijkheid om voor een eenmalig laag bedrag 5 jaar lang 100% pixelgarantie op uw (O)Led tv te nemen. 8900
Audioquest Forest Optilink 3.00 Audioquest Forest Optilink 3.00 De AudioQuest Forest Optilink is een optische kabel en heeft synthetische polymeer-vezel geleiders en toslink pluggen. Hierdoor worden signalen zo ... 8900
Audioquest Forest Optilink 1.50 Audioquest Forest Optilink 1.50 De AudioQuest Forest Optilink is een optische kabel en heeft synthetische polymeer-vezel geleiders en toslink pluggen. Hierdoor worden signalen zo ... 5900
Audioquest Forest Optilink 0.75 Audioquest Forest Optilink 0.75 De AudioQuest Forest Optilink is een optische kabel en heeft synthetische polymeer-vezel geleiders en toslink pluggen. Hierdoor worden signalen zo ... 4900

Ook voor LG 65NANO866NA 4K NanoCell TV natuurlijk naar Apollo in Almere of Apollo.nl 65NANO866NA

Art.nr: LG 65NANO866NA 4K NanoCell TV
LG 65NANO866NA 4K NanoCell TV: Ontdek de briljante en heldere visuele ervaring met Real 4K-resolutie gemaakt door NanoCell Technology. Duik in de grote verscheidenheid aan inhoud die beschikbaar is op de Apple TV-app, Disney+ en Netflix.
Merk:
LG
Levertijd:
Bel voor levertijd!!

Productinformatie

LG 65NANO866NA 4K NanoCell TV

 

Real 4K gemaakt door pure kleuren
NanoCell TV levert een echte 4K die voldoet aan de internationale standaard CM-waarde. Ontdek de briljante en heldere visuele ervaring met Real 4K-resolutie gemaakt door NanoCell Technology.

α7 Gen 3 Processor 4K - Verhoog je kijkervaring

De krachtige α7 Gen3 Processor 4K levert een spectaculaire kijk- en geluidservaring door beeld- en geluidsbronnen te verbeteren. NanoCell TV levert een geoptimaliseerde kijkervaring met de Pure Colors, ongeacht de bron.

Pure kleuren

Pure RGB-kleuren zijn de sleutel tot een realistische beeldkwaliteit. NanoCell Technology past nanodeeltjes toe die zuivere kleuren creëren door doffe kleuren uit te filteren en de zuiverheid van het RGB-spectrum te verbeteren. Deze RGB spectrum grafiek toont het verschil tussen normale beelden en beelde met opgeschoonde doffe kleuren en vergelijkt de kleurechtheid tussen normale technologie en NanoCell technologie.

Dolby Vision IQ & Dolby Atmos - Zoals de maker het voor ogen had

Bekijk films zoals het moet - absoluut adembenemend. Met Dolby Vision IQ-uitbreidingen de voordelen van Dolby Vision, meer dan alleen HDR-schermhelderheid, kleur en contrast worden intelligent aangepast voor genre en lichtomstandigheden. Dolby Atmos levert een 360 graden audio-ervaring, voor maximaal genot van alle content.

Onbeperkt entertainment 

Duik in de grote verscheidenheid aan inhoud die beschikbaar is op de Apple TV-app, Disney+ en Netflix. Van de nieuwe films, tv-programma‘s, en documentaires tot live sport en meer, je vindt ze hier allemaal op een plek. *De ondersteunde service kan per land verschillen.

De Apple TV app

Homescreen van Apple TV+ en veel meer
Originele shows en films van Apple TV+. Alleen de premiumkanalen die je wilt en duizenden films om te kopen of tehuren. Het is gepersonaliseerd en vakkundig samengesteld, zodat je het beste wat er is kan ontdekken. En alles zit in de Apple TV-app.

Next Gen. Gaming Standaard

Een hogere framerate, 48 Gbps bandbreedte, VRR, ALLM en eARC-ondersteuning. HDMI 2.1 maakt snel bewegende beelden in een hogere resolutie mogelijk met vloeiende, gesynchroniseerde weergave. Het is een levensechte spelervaring. Een scène van een racespel getoond op een conventionele tv met tearing en de andere helft op een LG NanoCell TV zonder tearing

VRR(Variable Refresh Rate) - De perfecte Drift

LG NanoCell TV heeft VRR-ondersteuning, waardoor het de juiste keuze is voor je gaming-opstelling. Al je consolespellen worden helderder en vloeiender, met minder stotteren, vertraging en flikkeren.

Motion Pro - Zie elke beweging in detail

Restbeeld (bewegingsonscherpte) moet koste wat kost worden vermeden bij het kijken naar sport. Nu, met OLED Motion Pro-functie bekijk je elke snelle en subtiele beweging van elke speler zonder onscherpte op je tv. Met LG OLED moet je je geen zorgen maken over onscherpte door flikkering. 

Veel geluid voor die belangrijke wedstrijd

NanoCell TV verbteren 2.0 ch geluid naar 4.0 virtueel geluid. De TV kan een virtueel surround geluid maken doormiddel van een connectie met 2 bleutooth speakers. Raak ondergedompeld in de wedstrijd alsof je aanwezig bent in het stadion.

AI ThinQ - Het centrale punt van gebruiksgemak

Intelligent LG AI ThinQ maakt het leven makkelijker. *Natuurlijke stemherkenning stelt u in staat om uw IoT-ecosysteem thuis te bedienen.

Apollo, al meer dan 30 jaar uw vertrouwde adres 

Voor de LG 65NANO866NA TV bent u bij Apollo natuurlijk ook aan het juiste adres. Al meer dan 30 jaar een vertrouwd adres voor Foto, Film, Hifi, pasfoto’s, witgoed, TV en meer. U bestelt LG 65NANO866NA bij Apollo 24 uur per dag, iedere dag, veilig online.

U kunt gewoon langskomen!

U kunt ook langskomen in onze winkel voor een gesprek, om te luisteren of voor een kop koffie in het gezellige Almere stad aan de Korte Promenade 5.

Specificaties

wandmontage VESA-aansluiting compatible  
300 x 300 mm  
EU-voorwaarden televisies 1062/2010 2017 2020 Energie-efficientieklasse TV's Energie-efficientieklasse A+
Stroomverbruik in bedrijf 119 W
Energieverbruik per jaar kWh 165
Beelddiagonaal in cm 165
Beelddiagonaal in inch 65
stroomverbruik in standby: 0.5
resolutie: 3840x2160 pixels
netto afmetingen zonder voet netto breedte: 145.1 cm
netto hoogte: 84 cm
netto diepte: 6.4 cm
netto gewicht zonder voet: 24.1 kg
netto afmetingen met voet netto hoogte met voet: 91 cm
netto diepte inclusief voet: 32.4 cm
netto gewicht met voet: 25.8 kg
Bruto afmetingen inclusief verpakking bruto breedte: 160 cm
bruto hoogte: 103.5 cm
bruto diepte: 20.7 cm
bruto gewicht: 33.3 kg