Naar boven

Ook voor Sonos Arc White bent u natuurlijk bij Apollo aan het juiste adres

Art.nr: Sonos Arc White
Sonos Arc ondersteunt onder andere Dolby Atmos en werkt met de Sonos-app die in juni uitkomt. 8 woofers (vier aan de voorkant, twee aan de zijkant en twee omhoog) en drie tweeters. De woofers omhoog zijn nodig om geluid te produceren dat voldoet aan de Dolby Atmos-standaard waarbij het geluid niet alleen voor, achter, links en rechts te horen is, maar ook boven je.
Merk:
Levertijd:
Op werkdag voor 16:00u besteld, volgende werkdag in huis.

Productinformatie

Sonos Arc 

Sonos Playbar heeft een opvolger: de Arc. 

Dolby ATMOS

De nieuwe soundbar van Sonos ondersteunt onder andere Dolby Atmos en werkt met de Sonos-app die in juni uitkomt. Sonos Arc is een nieuwe soundbar die u zal verleiden om deze onder de tv te hangen.

8 woofers

8 woofers (vier aan de voorkant, twee aan de zijkant en twee omhoog) en drie tweeters. De woofers omhoog zijn nodig om geluid te produceren dat voldoet aan de Dolby Atmos-standaard waarbij het geluid niet alleen voor, achter, links en rechts te horen is, maar ook boven je.

Fors formaat

De Arc is fors (8,7 x 114,2 x 11,6 cm) te noemen. Je kunt hem neerzetten voor de tv of ophangen. Als de Arc tegen de muur wordt opgehangen past Arc automatisch de bassen aan, zodat ze niet overstemmen. Dat werkt met sensoren die in de magneten zitten.

Regel de stemmen in balans met muziek 

Verder kan je in de app kiezen om stemmen beter naar voren te laten komen en hard geluid te dempen als er al iemand in huis ligt te slapen.

Google Assistent en Alexa

De Arc komt in matzwart en matwit. Aansluiten op de tv kan optisch of via een ARC-aansluiting. Muziek afspelen kan via de Sonos-app, Spotify Connect of AirPlay 2. En, is ook te gebruiken als slimme speaker in combinatie met de Google Assistent en Alexa.

Nieuwe Sonos app

De nieuwe speakers werken alle drie alleen met de nieuwe Sonos-app S2, die als aparte nieuwe download beschikbaar komt in de App Store en Google Play vanaf 8 juni.

Apollo in Almere en Apollo.nl, al meer dan 30 jaar uw vertrouwde adres 

Voor deze Sonos Arc bent u bij Apollo natuurlijk ook aan het juiste adres. Al meer dan 30 jaar een vertrouwd adres voor Foto, Film, Hifi, pasfoto’s, witgoed, TV en meer. U bestelt Sonos Arc bij Apollo 24 uur per dag, iedere dag, veilig en vertrouwd online. 

U kunt langskomen in onze winkel

U kunt ook langskomen in onze winkel voor een gesprek of voor een kop koffie in het gezellige Almere stad aan de Korte Promenade 5 Almere stad.

Specificaties

Kijk ook eens naar

  • Sonos Five Black Sonos Five Black Geniet van puur, kamervullend geluid voor muziekstreaming, vinyl en meer. Je bedient hem met de app of Apple AirPlay 2. Het ongeëvenaarde akoestisc... 57900
    Meer info Toevoegen
  • Sonos Arc Black Sonos Arc Black Sonos Arc ondersteunt onder andere Dolby Atmos en werkt met de Sonos-app die in juni uitkomt. 8 woofers (vier aan de voorkant, twee aan de zijkant ... 89900
    Meer info Toevoegen
  • Sonos Five White Sonos Five White Geniet van puur, kamervullend geluid voor muziekstreaming, vinyl en meer. Je bedient hem met de app of Apple AirPlay 2. Het ongeëvenaarde akoestisc... 57900
    Meer info Toevoegen

Video