Naar boven
Aanbevolen
Cavus Muurbeugel voor Sonos ARC (kleur Wit) Cavus Muurbeugel voor Sonos ARC (kleur Wit) Het slimme design van deze ophangbeugel zorgt ervoor dat de beugel vrijwel niet in het zicht komt. De smart ophangbeugel en de Sonos Arc zijn volle... 5995
Sonos Arc-muurbeugel Sonos Arc-muurbeugel De Arc detecteert zelf wanneer het aan de beugel is bevestigd, en stelt automatisch de EQ af om de resonantie van de bass vanaf de muur te beperken... 7900

Sonos Arc Wit

Art.nr: Sonos Arc Wit
De Sonos Arc; Dolby Atmos smart soundbar voor tv, film, muziek, games en meer. Laat al uw entertainment tot leven komen met de fantastisch realistische sound van Arc, met Dolby Atmos. Bedien hem met uw tv-afstandsbediening, de Sonos-app, Apple AirPlay 2 en meer.
Merk:
Levertijd:
Binnen 3 werkdagen
Wit

Productinformatie

Sonos: de Arc. 

Dolby ATMOS

De nieuwe soundbar van Sonos ondersteunt onder andere Dolby Atmos en werkt met de nieuwe Sonos-app. Sonos Arc is een nieuwe soundbar die u zal verleiden om deze onder de tv te hangen.

8 woofers

8 woofers (vier aan de voorkant, twee aan de zijkant en twee omhoog) en drie tweeters. De woofers omhoog zijn nodig om geluid te produceren dat voldoet aan de Dolby Atmos-standaard waarbij het geluid niet alleen voor, achter, links en rechts te horen is, maar ook boven je.

Fors formaat

De Arc is fors (8,7 x 114,2 x 11,6 cm) te noemen. Je kunt hem neerzetten voor de tv of ophangen. Als de Arc tegen de muur wordt opgehangen past Arc automatisch de bassen aan, zodat ze niet overstemmen. Dat werkt met sensoren die in de magneten zitten.

Regel de stemmen in balans met muziek 

Verder kan je in de app kiezen om stemmen beter naar voren te laten komen en hard geluid te dempen als er al iemand in huis ligt te slapen.

Google Assistent en Alexa

De Arc komt in matzwart en matwit. Aansluiten op de tv kan optisch of via een ARC-aansluiting. Muziek afspelen kan via de Sonos-app, Spotify Connect of AirPlay 2. En, is ook te gebruiken als slimme speaker in combinatie met de Google Assistent en Alexa.

Nieuwe Sonos app

De nieuwe speakers werken alle drie met de nieuwe Sonos-app S2

Apollo in Almere en Apollo.nl, al meer dan 35 jaar uw vertrouwde adres 

Voor deze Sonos Arc bent u bij Apollo natuurlijk ook aan het juiste adres. Al meer dan 35 jaar een vertrouwd adres voor Foto, Film, Hifi, pasfoto’s, witgoed, TV en meer. U bestelt Sonos Arc bij Apollo 24 uur per dag, iedere dag, veilig en vertrouwd online. 

U kunt langskomen in onze winkel

U kunt ook langskomen in onze winkel voor een gesprek of voor een kop koffie in het gezellige Almere stad aan de Korte Promenade 5 Almere stad.

Specificaties

Kijk ook eens naar