Naar boven
Aanbevolen
Vijf jaar lang 100% pixelgarantie 43 t/m 55" inch Vijf jaar lang 100% pixelgarantie 43 t/m 55" inch Alleen Apollo geeft u de mogelijkheid om voor een eenmalig laag bedrag 5 jaar lang 100% pixelgarantie op uw (4K) (O)Led tv te nemen. 6900
Vogels Thin 325 Vogels Thin 325 De thin 325 muurbeugel hangt de tv zeer strak tegen de muur maar wel met de mogelijkheid tot kantelen en draaien. 20995
Audioquest Pearl HDMI eARC, HDR 4K/8K - 18Gbps High Speed 3,00 meter Audioquest Pearl HDMI eARC, HDR 4K/8K - 18Gbps High Speed 3,00 meter Geweldig geluid en geweldig beeld, muziek die je grijpt, films die je naar de andere kant van de wereld transporteren... Deze award winnende HDMI k... 4900
Audioquest Pearl eARC HDR 4K/8K - 18Gbps HDMI 0,60 High Speed Audioquest Pearl eARC HDR 4K/8K - 18Gbps HDMI 0,60 High Speed Geweldig geluid en geweldig beeld, muziek die je grijpt, films die je naar de andere kant van de wereld transporteren... Deze award winnende HDMI k... 2500

Ook voor Sony KD-55A89BAEP 4K HDR OLED TV natuurlijk naar Apollo

Art.nr: Sony KD-55A89BAEP 4K HDR OLED TV
De A8 produceert hoogwaardige 4K HDR beelden via de Picture Processor X1 Ultimate. In aanvulling op de processor heeft de A8 de Pixel Contrast booster technologie voor meer kleur en contrast in heldere partijen in beeld. Sony biedt via het Android TV platform een scala aan lokale en internationale streaming apps zoals Disney+, Netflix, Videoland, Pathé Thuis, NLZiet, Kijk en NPO Start.
Merk:
Levertijd:
Binnen 3 werkdagen

Productinformatie

Sony A8 4K HDR OLED TV

BRAVIA OLED TV met revolutionaire beeldverwerking- en geluidstechnologieën voor de beste entertainment beleving

Dit model is verkrijgbaar in een 55 en 65 inch beeldformaat en maakt gebruik van de beste beeld- en geluid technologieën van Sony. Met dit assortiment wil Sony de meest meeslepende belevenis op de markt aanbieden. Een toonaangevende beeldkwaliteit, innovatief geluid en een prettige gebruikservaring verpakt in een premium TV.

Picture Processor X1 Ultimate: 8 miljoen zelfoplichtende pixels

De A8 produceert hoogwaardige 4K HDR beelden via de Picture Processor X1 Ultimate. Deze processor speelt een sleutelrol bij de productie van een natuurgetrouw beeld. Beeld komt tot leven met de zeer brede kijkhoek, verfijnd contrast en absolute zwartwaarden van OLED technologie. Meer dan 8 miljoen zelfoplichtende pixels worden nauwkeurig en individueel aangestuurd door de X1 Ultimate beeldprocessor.

Pixel Contrast booster 

In aanvulling op de processor heeft de A8 de Pixel Contrast booster technologie voor meer kleur en contrast in heldere partijen in beeld. Hierdoor produceert de A8 een hoogwaardige beeldkwaliteit die het niveau van een professionele referentie-monitor benadert, kleuren en beelden worden natuurgetrouw weergegeven. Tevens is X-Wide Angle technologie geïntegreerd. Dit garandeert een optimaal beeld ongeacht de hoek van waaruit wordt gekeken. Er ontstaat een bredere kijkhoek die kleurverschuivingen vermindert, zodat de kleuren echt blijven ongeacht de kijkpositie.

Acoustic Surface Audio

De A8 is uitgerust met het bekroonde Acoustic Surface Audio geluidssysteem. Dankzij deze innovatie resoneert het hele scherm mee op de geluidsgolven. Dit resulteert in een realistische reproductie van de geluidsgolven waardoor de perfecte synchronisatie van beeld en geluid ontstaat. Niet alleen aan de voorzijde maar ook aan de zijkanten van het beeldscherm. Kijkers worden opgenomen in een compleet nieuwe entertainment ervaring waarbij beeld en geluid in perfecte harmonie worden gepresenteerd.

Netflix Calibrated Mode & IMAX Enhanced

Deze nieuwe A8 4K HDR OLED modellen zijn voorzien van de Netflix Calibrated Mode. Deze unieke functie is ontwikkeld om de beeldkwaliteit van de producent te evenaren. Door de optie in het menu te selecteren reproduceert Netflix Calibrated Mode automatisch de beeldweergave. Entertainment Liefhebbers kunnen zo optimaal genieten van tv-series, films, documentaires en andere programma's op Netflix. Tevens is dit model geschikt voor het afspelen van IMAX Enhanced content voor hoogwaardige kleuren, contrast, helderheid en beter geluid.

Ambient Optimization & One Slate-design

Een nieuwe technologie van Sony is Ambient Optimization. Deze optimaliseert de beeld- en geluidskwaliteit op basis van de omgeving van de kijker. Zo past Ambient Optimization de helderheid van het beeld automatisch aan op basis van de verlichting. Om een perfecte weergave te garanderen wordt de helderheid geboost in fel verlichte kamers en verlaagd in donkere ruimtes. De technologie detecteert zelfs objecten zoals gordijnen en meubels die het geluid kunnen absorberen of weerkaatsen, en stemt de akoestiek optimaal af.

Android 9 Pie

De A8 is uitgerust met Android 9 Pie. Dit platform staat garant voor eenvoudige toegang tot content, services en apparaten. Ook de originele UI-menu’s en spraakbediening van Sony zijn gebruiksvriendelijker gemaakt. Via de ingebouwde microfoon kunnen gebruikers met hun stem de tv, apps en verbonden toestellen bedienen.

Streamen

Sony biedt via het Android TV platform een scala aan lokale en internationale streaming apps zoals Disney+, Netflix, Videoland, Pathé Thuis, NLZiet, Kijk en NPO Start. Dankzij deze reeds geïnstalleerde apps genieten gebruikers eenvoudig van series, films en andere uitzendingen. Via de afstandsbediening kan eenvoudig de gewenste content in de app gekozen worden vanuit verschillende genres en categorieën of door op een titel te zoeken. Daarnaast is het mogelijk om via spraakinvoer de juiste content te vinden.

Connectiviteit met apparaten

Dankzij de compatibiliteit met Google Home en Amazon Alexa zijn deze toestellen eenvoudig te besturen met stembediening. YouTube-video's casten en bedienen via Google Home of met Amazon Alexa-apparaten gaat eenvoudig en snel. Ondersteuning voor Apple HomeKit en Airplay 2 zorgen voor een naadloze integratie van je iPhone en Siri-apparaten met de Sony-tv. Dit garandeert een moeiteloos beheer van smart home en streamen van content.

Specificaties

Uitgerust met Sony's Picture Processor X1 Ultimate. De X1 Ultimate heeft een uniek algoritme en kan op intelligente wijze objecten in beeld detecteren en analyseren. Dit resulteert in een realistische weergave van details en een hoogwaardig contrast. De X1 Ultimate maakt deze analyses dankzij Sony’s Object-based Super Resolution. Deze processor kan een object individueel remasteren voor meer diepte, nauwkeurige textuur en een realistischer beeld.

Uitgerust met Pixel Contrast Booster en meer dan 8 miljoen pixels die zorgen voor een uitstekend beeld met hoogwaardige kleuren, perfecte zwarttinten, een dynamisch contrast, scherpe beelden en een brede kijkhoek.

Integratie van X-Motion Clarity. Dankzij deze techniek worden snel bewegende beelden in actiefilms of bij sportwedstrijden soepel weergegeven. Deze revolutionaire technologie van Sony is nu ook beschikbaar voor OLED en verbetert realtime de acties op het scherm met een hoge vernieuwingssnelheid. Het resultaat hiervan zijn sportbeelden die helderder, scherper en vloeiender dan ooit zijn.

Twee subwoofers voor betere prestaties van de functie Acoustic Surface Audio

Compatibel met Dolby Vision en Dolby Atmos

Natuurgetrouwe weergave van kleuren dankzij een TRILUMINOS Display

Ambient Optimization optimaliseert de beeld- en geluidskwaliteit op basis van de omgeving van de kijker. Zo past Ambient Optimization de helderheid van het beeld automatisch aan op basis van de verlichting. Om een perfecte weergave te garanderen wordt de helderheid geboost in fel verlichte kamers en verlaagd in donkere ruimtes. De technologie detecteert zelfs objecten zoals gordijnen en meubels die het geluid kunnen absorberen of weerkaatsen, en stemt de akoestiek optimaal af.

Connectiviteit met Apple AirPlay 2, HomeKit, Amazon Alexa-apparaten en slimme luidsprekers

Snelle toegang tot een groot assortiment content en services met Android 9 Pie


wandmontageVESA-aansluiting compatible  
300 x 300 mm  
meegeleverde accessoiresSpraakgestuurde afstandsbediening  
Inclusief tafelstandaard  
EU-voorwaarden televisies 1062/2010 2017 2020 Energieverbruik per jaar kWh 182
Beelddiagonaal in cm 139
Beelddiagonaal in inch 55
stroomverbruik in standby: 0.5
resolutie: 3840x2160 pixels
netto afmetingen zonder voet netto breedte: 122.7 cm
netto hoogte: 71.2 cm
netto diepte: 5.2 cm
netto gewicht zonder voet: 16.8 kg
netto afmetingen met voet netto hoogte met voet: 73.3 cm
netto diepte inclusief voet: 32.6 cm
netto gewicht met voet: 18.6 kg
Bruto afmetingen inclusief verpakking bruto breedte: 136.2 cm
bruto hoogte: 83.2 cm
bruto diepte: 18.4 cm
bruto gewicht: 26 kg

Kijk ook eens naar