Naar boven

Ook voor Bluesound Node 2i zwart bent u natuurlijk bij Apollo aan het juiste adres

Art.nr: Bluesound Node 2i zwart
Veelzijdige en zeer muzikale Bluesound audiostreamer met een zeer goede DAC, Bluetooth aptX HD tweerichtingsfunctie voor een draadloze hoofdtelefoon en AirPlay 2.
Merk:
Levertijd:
Op werkdag voor 16:00u besteld, volgende werkdag in huis.

Productinformatie

Bluesound Node 2i zwart

Veelzijdige en zeer muzikale Bluesound audiostreamer met een zeer goede DAC, Bluetooth aptX HD tweerichtingsfunctie voor een draadloze hoofdtelefoon en AirPlay 2.

Krachtig, veelzijdig en compleet


De Bluesound Node 2i streamer is krachtig, veelzijdig en compleet. Deze Bluesound muziekstreamer bezit een krachtige processor, een 32-bit/192kHz DAC met MQA ondersteuning en diverse aansluitingen, waaronder digitaal in/-uit en uitgangen voor een subwoofer en een hoofdtelefoon.

Bluesound Node 2i muziekstreamer: veelzijdig streamen


Dankzij Bluetooth aptx HD met tweerichtings functie kunt u streamen via een smart device of luisteren via een draadloze hoofdetelefoon.Airplay 2 zorgt voor eenvoudige integratie in het Apple ecosysteem.Premium high-res muziekdiensten zoals Tidal, Spotify en Qobuz en internetradio zijn al ingebouwd. 

Downloads, iTunes bibliotheek of NAS


 heeft toegang tot uw downloads, iTunes bibliotheek of NAS, zonder aanzetten van een computer. De Bluesound Node 2i bezit zelfs een handige functie waarmee de stijlvolle streamer met elke afstandsbediening kan worden bediend. Bovenop de Bluesound Node 2i zitten ook bedieningstoetsen, handig wanneer je even geen afstandsbediening of smart device bij de hand hebt.

Streamen met Bluesound Node 2i


Stream al je favoriete muziek in hoge kwaliteit, met veel bedieningsgemak en de meest stijlvolle compacte streamer die er beschikbaar is. De Bluesound Node 2i is leverbaar in zwart en wit.

Apollo in Almere en Apollo.nl, al meer dan 30 jaar uw vertrouwde adres 


Voor Bluesound Node 2i zwart bent u bij Apollo natuurlijk ook aan het juiste adres. Al meer dan 30 jaar een vertrouwd adres voor Foto, Film, Hifi, pasfoto’s, witgoed, TV en meer.

U kunt langskomen in onze winkel


U kunt ook langskomen in onze winkel voor een gesprek of voor een kop koffie in het gezellige Almere stad aan de Korte Promenade 5 Almere stad.

Specificaties

Merk Bluesound

Productserie Node 2

App bediening Android, iOS

Categorie Muziekstreamer

DAC 32 bit / 192 kHz

Ingangen Digitaal Coaxiaal (S/PDIF), Digital Optisch (mini Toslink), LAN, Mini-Jack 3,5 mm, USB

Uitgangen Digitaal Coaxiaal (S/PDIF), Digitaal Optisch (Toslink), Hoofdtelefoon 3.5mm, RCA (Line), Subwoofer Pre-Out, Trigger

Kleur Zwart mat

Specifieke kenmerken DAC functie, Hoofdtelefoon uitgang

Streaming diensten Qobuz, Spotify Connect, Tidal

Streaming techniek Bluetooth, LAN, Wifi

Hoogte (cm) 4.5

Breedte (cm) 22

Diepte (cm) 14.5

Gewicht (kg) 1.1

Wat zit er in de doos?

In de doos Handleiding, Netsnoer, Netwerkkabel, Standaard 3.5 MM --> RCA, Standaard interlink, Toslinkadapter

Kijk ook eens naar