Naar boven

Thorens TD240-2 Draaitafel Light wood

Art.nr: TD240-2 Draaitafel Light wood
Thorens TD240-2 Platenspeler. Hoogwaardige materialen, een klassiek design en liefde voor details zijn de onderscheidende kenmerken van deze volautomatische Thorens platenspeler. De massieve en stabiele echte houten sokkel, die is ook beschikbaar met pianolak afwerking, biedt de TD 240-2 met een tijdloze elegantie.
Merk:
Levertijd:
Binnen 3 werkdagen

Productinformatie

Thorens TD240-2 Platenspeler Light wood

Hoogwaardige materialen, een klassiek design en liefde voor details zijn de onderscheidende kenmerken van deze volautomatische Thorens platenspeler. 

De massieve en stabiele echte houten sokkel, die is ook beschikbaar met pianolak afwerking, biedt de TD 240-2 met een tijdloze elegantie.
De nieuwe TP 19-1 toonarm is ontworpen voor betere prestaties. Het voegt aanzienlijke waarde toe aan de TD 240, die nu beschikbaar is als TD 240-2.

Het geheel is gemonteerd op een aluminium frame.  Het Element is vervaardigd uit hoogwaardig synthetisch materiaal versterkt met koolstofvezel voor extreme stijfheid.

Door dat de toonarm in totale evenwicht is maakt het niet uit of de plaat die u afspeelt helemaal recht is. Dit komt door dat de precisie torsie veer de toonarm in evenwicht houdt zodat u kunt genieten van u muziek.

Blaas uw oude platencollectie nieuw leven in met de TD240-2 draaitafel van Thorens. Zie ook de specificaties van deze Thorens draaitafel. Sinds jaar en dag is de naam Thorens gekoppeld aan de productie van draaitafels van naam en faam. Pure muzikale nostalgie. In 1883 opgericht door Hermann Thorens, bestaat dit analoge topmerk al zo'n 150 jaar.

Aanvankelijk produceerde Thorens muziekdozen en vanaf 1906 hoorngrammofoons. Vandaag de dag is de lijn opgebouwd uit een serie met houten chassis, een serie met acryl chassis en een aantal high-end modellen met subchassis.

Specificaties

  • Merk: Thorens
  • Aandrijfsysteem: Snaar
  • Snelheden (rpm): 33/45/78
  • Stofkap               
  • Element:  MM
  • Element type: AT-95E
  • Afmetingen (B x H x D): 440 x 125 x 360 mm

Wat zit er in de doos?

  • Gebruikershandleiding