Naar boven
Aanbevolen
Thorens Cleaning Set (In luxe verpakking) Thorens Cleaning Set (In luxe verpakking) Deze Thorens analoge reinigingsset is zeer compleet en te gebruiken op elke platenspeler en uw gehele platencollectie. Met de Thorens Cleaning Set ... 9900
Thorens TD240-2 Draaitafel Zwart hoogglans Thorens TD240-2 Draaitafel Zwart hoogglans Hoogwaardige materialen, een klassiek design en liefde voor details zijn de onderscheidende kenmerken van deze volautomatische Thorens TD240-2 Plat... 79900
Thorens Black Velvet platenborstel Thorens Black Velvet platenborstel Thorens Cleaning Brush Black Velvet maakt gebruik van zwart fluweel, dat over een sponsachtig materiaal is getrokken. Hiermee reinigt u het vinyl v... 1795
Thorens Carbon brush platenborstel Thorens Carbon brush platenborstel De Thorens Carbon brush is een koolstof platenborstel voor het reinigen en antistatisch maken van platen. 1495
Thorens TD240-2 Draaitafel Zwart Thorens TD240-2 Draaitafel Zwart Hoogwaardige materialen, een klassiek design en liefde voor details zijn de onderscheidende kenmerken van deze volautomatische Thorens TD240-2 Plat... 79900

Thorens TD240-2 Draaitafel Walnoot

Art.nr: TD240-2 Draaitafel Light wood
Thorens TD240-2 Platenspeler. Hoogwaardige materialen, een klassiek design en liefde voor details zijn de onderscheidende kenmerken van deze volautomatische Thorens platenspeler. De massieve en stabiele echte houten sokkel, die is ook beschikbaar met pianolak afwerking, biedt de TD 240-2 met een tijdloze elegantie.
Merk:
Levertijd:
Levering verwacht binnen 8 dagen

Productinformatie

Hoogwaardige materialen, een klassiek design en liefde voor details zijn de onderscheidende kenmerken van deze volautomatische Thorens platenspeler. 

Massieve en stabiele echte houten sokkel

De massieve en stabiele echte houten sokkel, die is ook beschikbaar met pianolak afwerking, biedt de TD 240-2 met een tijdloze elegantie. De nieuwe TP 19-1 toonarm is ontworpen voor betere prestaties. Het voegt aanzienlijke waarde toe aan de TD 240, die nu beschikbaar is als TD 240-2.

Aluminium frame van hoogwaardig materiaal

Het geheel is gemonteerd op een aluminium frame.  Het Element is vervaardigd uit hoogwaardig synthetisch materiaal versterkt met koolstofvezel voor extreme stijfheid.
Door dat de toonarm in totale evenwicht is maakt het niet uit of de plaat die u afspeelt helemaal recht is. Dit komt doordat de precisie torsieveer de toonarm in evenwicht houdt zodat u kunt genieten van u muziek.

Herbeluister uw oude platencollectie

Blaas uw oude platencollectie nieuw leven in met de TD 240-2 draaitafel van Thorens. Zie ook de specificaties van deze Thorens draaitafel. 

Opgericht in 1883

Sinds jaar en dag is de naam Thorens gekoppeld aan de productie van draaitafels van naam en faam. Pure muzikale nostalgie. In 1883 opgericht door Hermann Thorens, bestaat dit analoge topmerk al zo'n 150 jaar.

Hoorn Grammofoons

Aanvankelijk produceerde Thorens muziekdozen en vanaf 1906 hoorngrammofoons. Vandaag de dag is de lijn opgebouwd uit een serie met houten chassis, een serie met acryl chassis en een aantal high-end modellen met subchassis.

Meer advies nodig? Neem vrijblijvend contact met ons op

Mocht u hulp nodig hebben schroom niet advies in te winnen bij ons, geheel vrijblijvend en zonder enige verplichting kunt u ons mailen via het mailadres support@apollo.nl

Apollo, al meer dan 30 jaar uw vertrouwde adres

Ook voor uw Thorens platenspeler of accessoires bent u bij Apollo aan het juiste adres. Al meer dan 30 jaar een vertrouwd adres voor Foto, Film, Hifi, pasfoto’s, witgoed, TV en meer. U bestelt uw Thorens 24 uur per dag, iedere dag, veilig online. U kunt ook langskomen in het gezellige Almere aan Korte Promenade 5.

Specificaties

  • Merk: Thorens
  • Aandrijfsysteem: Snaar
  • Snelheden (rpm): 33/45/78
  • Stofkap               
  • Element:  MM
  • Element type: AT-95E
  • Afmetingen (B x H x D): 440 x 125 x 360 mm

Wat zit er in de doos?

  • Gebruikershandleiding

Kijk ook eens naar