Naar boven
149900
Kortingscode ?? vraag hier aan !!
Klik hier
In winkelwagen
Aanbevolen
Thorens Cleaning Set (In luxe verpakking) Thorens Cleaning Set (In luxe verpakking) Deze Thorens analoge reinigingsset is zeer compleet en te gebruiken op elke platenspeler en uw gehele platencollectie. Met de Thorens Cleaning Set ... 9900
Thorens Black Velvet platenborstel Thorens Black Velvet platenborstel Thorens Cleaning Brush Black Velvet maakt gebruik van zwart fluweel, dat over een sponsachtig materiaal is getrokken. Hiermee reinigt u het vinyl v... 1795

Ook voor Thorens TD309 Tri-Balance draaitafel Rood hoogglans bent u natuurlijk bij Apollo aan het juiste adres

Art.nr: TD309 draaitafel Rood hoogglans
Thorens TD 309 platenspeler Rood hoogglans is voorzien van een zogeheten Tri-Balance ontwerp voor optimale ontkoppeling van de speler. Deze innovatieve driepuntsvering zorgt voor de ultieme balans van de speler, die door de unieke vorm en constructie van deze Thorens nog beter wordt.
Merk:
Levertijd:
Binnen 3 werkdagen

Productinformatie

Thorens TD 309 platenspeler is voorzien van een zogeheten Tri-Balance ontwerp voor optimale ontkoppeling van de speler. Deze innovatieve driepuntsvering zorgt voor de ultieme balans van de speler, die door de unieke vorm en constructie van deze Thorens nog beter wordt. 

Elektronisch gestuurde en gedempt opgehangen DC motor

Fine-tunen van de gedempte voetjes is eenvoudig en met de elektronisch gestuurde, gedempt opgehangen DC motor met instelbare snaarspanning en een aluminium sub-draaiplateau met een speciale contactring is de basis voor een goede weergave. Het draaiplateau zelf is uit zwaar kwartsglas vervaardigd, wat een stabielere gelijkloop met zich meebrengt.

TP 92 toonarm en TAS 267 MM-element

Thorens TD 309 is voorzien van de Thorens TP 92 toonarm, waarin een TAS 267 MM-element is voorgemonteerd. De TP 92-toonarm, speciaal ontworpen voor de TD 309, maakt gebruik van een 'ultra-lowfriction' lager en een innovatief magnetisch anti-bias systeem zonder verbindingswrijving. 

Aluminium armbuis

De armbuis is gemaakt van gewalst aluminium dat is gedempt met behulp van willekeurige massa reducerende technologie. Het koperen contragewicht aan het eind van de armbuis is dubbel ontkoppeld, en de toonarm is zo ontworpen dat het zwaartepunt gelijk is aan de naaldpunt.

Herbeluister uw oude platen

Blaas uw oude platencollectie nieuw leven in met deze Thorens draaitafel. Zie ook de specificaties. 

Vanaf 1906

Aanvankelijk produceerde Thorens muziekdozen en vanaf 1906 hoorngrammofoons. Vandaag de dag is de lijn opgebouwd uit een serie met houten chassis, een serie met acryl chassis en een aantal high-end modellen met subchassis.

Opgericht in 1883

Sinds jaar en dag is de naam Thorens gekoppeld aan de productie van draaitafels van naam en faam. Pure muzikale nostalgie. In 1883 opgericht door Hermann Thorens, bestaat dit analoge topmerk al zo'n 150 jaar.

Meer advies nodig? Neem vrijblijvend contact met ons op

Mocht u hulp nodig hebben schroom niet advies in te winnen bij ons, geheel vrijblijvend en zonder enige verplichting kunt u ons mailen via het mailadres support@apollo.nl

Apollo, al meer dan 30 jaar uw vertrouwde adres

Ook voor uw Thorens platenspeler of accessoires bent u bij Apollo aan het juiste adres. Al meer dan 30 jaar een vertrouwd adres voor Foto, Film, Hifi, pasfoto’s, witgoed, TV en meer. U bestelt uw Thorens 24 uur per dag, iedere dag, veilig online. U kunt ook langskomen in het gezellige Almere aan Korte Promenade 5. 

Specificaties

Innovatief Tri-Balance Suspended sub chassis
Low Noise DC motor
Snaar aangedreven
Afstelbare snaar spanning
Manuele bediening
Nieuwe TP92 Toonarm met precisie lagers voor lage resonantie
Elektronische snelheidsregeling
12" / 2,3 kg glazen plateau
Element AT-95B

Wat zit er in de doos?

  • Gebruikershandleiding