Naar boven
Aanbevolen
Audioquest Speakerkabel X2 / 2x2.08mm2 WIT Audioquest Speakerkabel X2 / 2x2.08mm2 WIT De Audioquest Speakerkabel X2 is een perfecte kabel voor het aansluiten van speakers rondom uw huis. Door dit verlengstuk worden afstanden voor de ... 995
Norstone B400 Speakerkabel Norstone B400 Speakerkabel 4 mm2 Witte speakerkabel voor het aansluiten van vloerstaande en, boekenplank speakers 695
Norstone Banana Plugs (Set van 4) Norstone Banana Plugs (Set van 4) Vergulde banaanpluggen voor de schone en esthetische afwerking van uw kabels 1995

Monitor Audio Radius 270 Walnoot (Prijs per stuk)

Art.nr: Monitor Audio Radius 270 Walnoot
Prachtige looks, gedetailleerd geluid. De Radius 270 van Monitor Audio misstaat in geen enkel home cinema-systeem of stereo-opstelling
Levertijd:
Binnen 3 werkdagen
Walnoot

Productinformatie

Vroeger, voor iemand ooit gehoord had van designer producten, bestond hi-fi uit kast-achtige behuizingen en rekken met ruige boxen. Monitor Audio introduceerde de Radius Serie met stijlvolle en veelzijdige speaker systemen. Het idee was een verandering die zo radicaal was, dat het de verwachtingen van home entertainment voor altijd veranderd heeft. De nieuwste generatie van de Radius serie bestaat uit de nieuwste driver technologieen, wat zorgt voor een grotere veelzijdigheid en hoger, wijder en dieper geluid.

De line-up die bestaat uit acht sterke modellen, bestaat uit de slanke versie van de 225 center speaker en een Radius One soundbar. Samen met een nieuwe Radius 200 center en twee enorm krachtige maar toch super compacte actieve subwoofers, de Radius 380 en 390.

De Radius 270 behuist een precisie vervaardigd driver systeem  van twee 100mm C-CAM mid/bass drivers en een 25mm C-CAM tweeter. Deze speaker is te combineren met een 225 of 200 voor een sprankelend Home Theatre geluid, of met een 380 of 390 subwoofer in een discreet twee-kanaals systeem.

De nieuwe 4 inch C-CAM bass driver
De radius speakers bevatten allemaal een nieuwe bass driver met een concave conus, die bij de top van de Platinum speakers is geintroduceerd en daarna is toegepast bij de Gold GX serie. Uitgebreid onderzoek heeft het mogelijk gemaakt om de relatie tussen het nieuwe uitstralende middenrif en zijn motor design te perfectioneren. Hiermee is het vermogen vergroot en de vervorming geminimaliseerd.

De nieuwe C-CAM gold dome tweeter
Geoptimaliseerd om de fijnste en grootste prestaties te leveren binnen de compacte Radius behuizing. Deze tweeter profiteert van een meer efficient ontwerp met ontluchting aan de achterzijde, waardoor lucht, gevangen en gecomprimeerd aan de achterzijde van de tweeter vrijgegeven wordt.

HiVE II port design
Recht vanuit de blauwdrukken van het Platinum ontwerp, maakt de HiVe reflex poort zijn debuut in de Radius serie. De reflex poort heeft de vorm gekregen waarmee hetzelfde effect op de luchtdruk gegeven wordt als een kogel in een geweer. Groeven binnenin de poort helpen de luchtstroom te versnellen en de turbulentie te verminderen, zodat de lucht efficienter in en uit te poort beweegt, voor een snellere en meer dynamische basweergave.

Specificaties

  • Frequentie Response: 50 Hz - 35 kHz
  • Gevoeligheid: 87 dB
  • Nominale impedantie: 6 Ohms
  • Maximaal vermogen: 150 Watt
  • Aanbevolen vermogen: 40-150 Watt
  • Maximale geluidsdruk: 107 dBA
  • Drive Units: 2x 4 inch C-CAM cone bass/mid driver, 1x 1 inch C-CAM Gold Dome tweeter
  • Afmetingen: 100 x 17.7 x 20.8 cm (exclusief spikes)
  • Gewicht: 9.9 Kg