Naar boven

Ook voor NAD Amp1 versterker (DAC) bent u natuurlijk! bij Apollo aan het juiste adres!

Art.nr: NAD Amp1 versterker (DAC)
Deze NAD Amp1 versterker (DAC) hifi-versterker heeft Chromecast ingebouwd. Met Bluetooth ook native geïntegreerd, kan de AMP1 draadloos verbinding maken met tot elke smartphone, tablet , of Bluetooth - Ingeschakeld apparaat binnen bereik zodat u uw favoriete muziekapps of -bibliotheken naadloos kunt streamen.
Merk:
NAD
Levertijd:
Binnen 3 werkdagen

Productinformatie

NAD AMP1 versterker voegt groot geluid toe aan uw favoriete muziekbronnen en flexibiliteit aan uw stereosysteem

Chromecast

Deze hifi-versterker heeft Chromecast ingebouwd in , en stelt u in staat tot stream en cast muziek rechtstreeks van een mobiel apparaat of elke muziek streaming app, zodat u kunt genieten van uw muziek draadloos genieten. Met Bluetooth ook native geïntegreerd, kan de AMP1 draadloos verbinding maken met tot elke smartphone, tablet , of Bluetooth - Ingeschakeld apparaat binnen bereik zodat u uw favoriete muziekapps of -bibliotheken naadloos kunt streamen.

De grondbeginselen goed krijgen

Gebouwd met NAD ' S beroemde muziek - eerste benadering tot audio architectuur en amp ontwerp, de AMP1 is uitgerust met de meest geavanceerde components aangetroffen in NAD ' S klasse - Toonaangevende lijn van versterkers. Altijd beginnend met de details die u daar kunt horen en verder, ontwikkelt NAD laag - Ruis schakelsysteem met de precisie en stabiliteit om onvoorstelbaar, dichtbij - Nul vervormingsgeluid voor de moeilijkste luidsprekers.

Wissen en Pure digitaal Amp Technologie

De zoeken voor een high- prestatie Klasse D oplossing leidde NAD tot een pure digitale en innovatieve versterker. Met behulp van ESS Sabre DACs in volledig gebalanceerde modus met zes afzonderlijke vermogen benodigdheden stelt de best mogelijke de Signaalpad . Dit zeer geoptimaliseerde ontwerp geeft fenomenale prestatie tot de AMP1-versterker, beide gemeten en subjectief.

Efficiënt Klasse D Vermogen

NAD heeft onvermoeibaar gewerkt om de best presterende klasse D-versterkers te produceren die energie-efficiënt zijn en mooi geluid produceren - Niet hitte —onafhankelijk van basis ontwerpprincipes. Met behulp van geavanceerde metingen en data, NAD ontwikkeld de AMP1's zeer efficiënte power supply dat onmiddellijk voldoet de eist van de meest dynamische muziek . Dit nieuwe ontwerp is zeer linear over een brede bandbreedte en biedt consistente, ruis- Vrije prestatie voor de versterkingsfasen met bijna perfecte regulatie van de spanning .

Altijd klaar voor streaming

De AMP1 heeft Chromecast ingebouwd in zodat u muziek , iTunes, podcasts, en afspeellijsten van uw favoriete apps op uw telefoon, tablet of laptop tablet of . Met Bluetooth ®-integratie en haar extra flexibiliteit, zijn uw muziek streaming mogelijkheden echt onbeperkt met de AMP1.

Ingebouwde Phono Stage voor Vinyl Luisteren

Verbind een turntable tot de AMP1 met haar in phono voorversterker die van toepassing is de perfect amplification tot uw vinyl uw vinyl . Met behulp van een MM phonofase en een innovatieve laag - lawaai circuit pad, de AMP1 kan reproduceren de warmte van LPs met nauwkeurige RIAA egalisatie en controle de infrasoon ruis die is aanwezig in alle opnamen, zonder ooit beïnvloeden de basweergave.

Flexibele connectiviteit

Met een brede reeks van verbindingen, de AMP1 is gereed voor elk type van luisteren. Line q is geschikt voor alle soorten van analoge bron components , biedt automatische vermogen aan / uit signaalherkenning. En digitale inputs met optimale sound quality dankzij tot jitter die circuitry vermindert. Verbind ook een subwoofer met laag impedantielijn outputs en verleng de veelzijdigheid van deze budgetvriendelijke, doe-het-alle versterker. AMP1 kan worden aangesloten tot uw bestaande TV systeem en levert helder, en geluid dat u TV ervaringen geeft waar u normaal gesproken alleen maar van droomt zonder het de gemak waar u voor verleent in gevaar te brengen. AMP1 begrijpt externe codes van de meest populaire TV merken in de market making de AMP1 de perfect partner voor partner voor meeste tv's in uw woonkamer.

Meer advies nodig? Neem vrijblijvend contact met ons op

Mocht u hulp nodig hebben schroom niet advies in te winnen bij ons, geheel vrijblijvend en zonder enige verplichting kunt u ons mailen via het mailadres support@apollo.nl

Apollo, al meer dan 30 jaar uw vertrouwde adres

Ook voor uw NAD Amp1 bent u bij Apollo aan het juiste adres. Al meer dan 30 jaar een vertrouwd adres voor Foto, Film, Hifi, pasfoto’s, witgoed, TV en meer. U bestelt NAD producten bij Apollo 24 uur per dag, iedere dag, veilig online. U kunt ook langskomen in het gezellige Almere aan Korte Promenade 5.

Specificaties

Nominaal uitgangsvermogen in 4 Ohm en 8 Ohm (Stereo)
>40W (bij nominale THD, 20-20kHz, beide kanalen aangedreven)

IHF Dynamisch vermogen
4 Ohm 100W, 8 Ohm 50W

THD (20Hz - 20kHz)
<0.03% (Rated power, 8 Ohms and 4 Ohms)

Signaal/ruisverhouding
>106dB (A-gewogen, optische ingang, ref. 40W uit in 8 Ohm)

Knipvermogen
>50W (bij 1kHz 0,1% THD)

Frequentierespons
±0.3dB (20Hz-20kHz, 4-8 Ohms belasting)

Invoergevoeligheid (voor 40W in 8 Ohm)
Line In: 450mV Digitaal In: -5dB FS

Maximaal ingangssignaal
>2,1Vrms (ref. 0,1% THD)

Uitgangsimpedantie
220 Ohms

Maximale spanningsuitgang
>2,0V (ref. 0,1% THD)

Steunbitsnelheid/steekproefsnelheid
Tot 24bit/192kHz

Reservemacht
<0.5W (Off-mode), <3W (Network standby)

Invoergevoeligheid, Phono
5mV (ref 40W 1kHz 8 Ohms uit, volume maximaal)

Afmetingen (B x H x D) *
220 x 63 x 252 mm 

Netto Gewicht
4,85kg (10,7lb)