Naar boven

Ook voor NAD D3045 Versterker bent u natuurlijk! bij Apollo aan het juiste adres

Art.nr: NAD D3045 Versterker
NAD D 3045 is alles wat een moderne versterker zou moeten zijn; compact, energiezuinig, krachtig, stil, geschikt voor hoge resolutie en boordevol geavanceerde functies zoals DSD en MQA-weergave. NAD's expertise op het gebied van zowel digitale als analoge engineering is volledig weergegeven in deze flexibele en betaalbare versterker.
Merk:
NAD
Levertijd:
Binnen 3 werkdagen

Productinformatie

NAD D3045 HYBRIDE DIGITALE VERSTERKER

High res

Master Quality Authenticated (MQA)

High Res is voor audio, wat High Definition voor video is. Het is levensechter en natuurlijker, en een veel leukere luisterervaring. Met functies zoals Master Quality Authenticated (MQA) kan de D 3045 het volledige spectrum van geluid dat is ingekapseld in de Studio Master, getrouw en nauwkeurig reproduceren. Tot nu toe mochten muziekliefhebbers alleen een bewerkte versie van de volledige getrouwheid horen, of het nu tape, vinyl of cd was, niet in staat waren om alle informatie in de Studio Master-opname te bewaren. Met High Res-downloads en streaming kunnen we nu genieten van exact dezelfde ervaring die de artiest in de studio hoorde toen de opname voor het eerst werd gemaakt.

Geweldige capaciteit

We erkennen dat alleen al omdat er een nieuw, beter formaat beschikbaar is, niet betekent dat je huidige muziekverzameling wordt weggegooid - verre van dat. We hebben dus alle ingangen en circuits opgenomen die nodig zijn om naar al je huidige muziek te luisteren, terwijl we ook de mogelijkheid hebben om de beste High Res-bronnen van vandaag volledig te benutten. Vooral opmerkelijk is de Asynchrone USB-ingang voor het aansluiten van een computer die High Res streaming mogelijk maakt met behulp van een van de verschillende High Res-programma's zoals Roon, JRiver en Amarra. Asynchrone werking maakt gebruik van de precisieklok van de D 3045 (in plaats van de computerklok) om jitter tot een minimum te beperken en het USB-formaat ideaal te laten werken voor audio. 

aptX HD 24-bits High Res-versie

Voor het gemak van alledag hebben we Bluetooth draadloze streaming opgenomen met aptX HD, de nieuwste 24-bits High Res-versie van Bluetooth die wordt ondersteund door steeds meer telefoons en tablets. Als u bovendien een Bluetooth-hoofdtelefoon hebt, kunt u uw niet-Bluetooth-bronnen ook draadloos naar uw hoofdtelefoon streamen of u kunt uw bedrade hoofdtelefoon aansluiten om te genieten van de uitzonderlijke prestaties van onze lage impedantie, hoge stroom, hoofdtelefoonversterker.

Moving Magnet Phono-voorversterker 

Houd je van vinyl? De D 3045 beschikt over NAD's supernauwkeurige, brede dynamische bereik, Moving Magnet Phono-voorversterker om elke laatste stukje geluid van je lp's te extraheren. Als u nog steeds CD's afspeelt, hebben we zowel analoge als digitale ingangen. Met de digitale ingangen kunt u de geavanceerde High Res DAC gebruiken die in de D 3045 is ingebouwd. U kunt zelfs het geluid van uw tv naar de NAD sturen en het systeem naadloos bedienen met de afstandsbediening van uw tv door gebruik te maken van de HDMI ARC-ingang. Maak je systeem compleet door een subwoofer toe te voegen met de handige Sub Out-aansluiting.

Prestatie en prijs

De NAD D 3045 bevat geavanceerde functies die meestal alleen in veel duurdere componenten worden aangetroffen. High Res USB DAC's? Ze beginnen bij ongeveer 3x de prijs van de D 3045. Hoogstroom-koptelefoonversterkers beginnen bij de prijs van de D 3045 en gaan vanaf daar omhoog. Eindversterkers met 60wpc en met de lage vervorming en hoge stroomcapaciteit van de D 3045 zijn zeldzaam voor deze prijs. Toch zijn al deze producten verpakt in een compact, energiezuinig en handig pakket dat is ontworpen door een van de meest iconische merken van audio. 45 jaar audio-excellentie is op volledig display met deze innovatieve en veelzijdige component. Voeg gewoon je favoriete muziekbron en een geweldige set luidsprekers toe om te genieten van vele jaren van sonische gelukzaligheid.

Meer advies nodig? Neem vrijblijvend contact met ons op

Mocht u hulp nodig hebben schroom niet advies in te winnen bij ons, geheel vrijblijvend en zonder enige verplichting kunt u ons mailen via het mailadres support@apollo.nl

Apollo, al meer dan 30 jaar uw vertrouwde adres

Ook voor uw NAD versterker bent u bij Apollo aan het juiste adres. Al meer dan 30 jaar een vertrouwd adres voor Foto, Film, Hifi, pasfoto’s, witgoed, TV en meer. U bestelt uw NAD 24 uur per dag, iedere dag, veilig online. U kunt ook langskomen in het gezellige Almere aan Korte Promenade 5.

Specificaties

2 x 60W Hybride Digitale Versterker

Tweewegs Bluetooth, aangedreven door Qualcomm aptX HD audio

Asynchrone USB 24/192-ingang die MQA en DSD ondersteunt

HDMI Audio Retourkanaal

Coax en optische ingang

MM Phono- en lijningang

Voorversterker uit

Sub Uit

Hoofdtelefoonversterker

IR-Readio