Naar boven

Sony HDRCX405 Videocamera

Art.nr: HDRCX405 Videocamera zwart
Met de Sony HDRCX405 Videocamera maakt u prachtige opnames van uw mooiste momenten. De focus ligt bij deze videocamera op zorgeloze en functionele bediening om tot prachtige opnames te komen. Met de grote Exmor R-CMOS beeldsensor, snelle BIONZ X-beeldverwerkingsprocessor en Zeiss-lens met dertig keer optische zoom maakt u eenvoudig spannende en leuke films van begin tot eind. De CX405 is dan ook de ideale videocamera voor het vastleggen van al uw bijzondere momenten.
Merk:
Levertijd:
Op werkdag voor 16:00u besteld, volgende werkdag in huis.

Productinformatie

Sony HDR CX405 Videocamera

Met de Sony HDRCX405 Videocamera maakt u prachtige opnames van uw mooiste momenten. De focus ligt bij deze videocamera op zorgeloze en functionele bediening om tot prachtige opnames te komen.

Exmor R-CMOS beeldsensor

Met de grote Exmor R-CMOS beeldsensor, snelle BIONZ X-beeldverwerkingsprocessor en Zeiss-lens met dertig keer optische zoom maakt u eenvoudig spannende en leuke films van begin tot eind. De CX405 is dan ook de ideale videocamera voor het vastleggen van al uw bijzondere momenten.

Highlight Movie Maker en Motion Shot-video

Met High Light Movie maker maakt u eenvoudig prachtige films van de hoogtepunten van uw opnames inclusief overgangseffecten en muziek. Met Motion Shot-video kunt u gemakkelijk het pad van een opgenomen onderwerp volgen. Deze functie legt meerdere beelden over elkaar waardoor de opgenomen actie in delen wordt vastgelegd. Zo kunt u bijvoorbeeld het dunken door een basketballer in delen van start tot einde vastleggen.

Stabiele opnames met Optical SteadyShot

De Sony HDR CX405 Videaocamera is uitgerust met de Optical SteadyShot optische beeldstabilisatie met Intelligent Active Mode. Dit zorgt voor stabiele opnames, zelfs als u loopt of inzoomt. De geavanceerde beeldstabilisatie zorgt voor een effectieve vermindering van camerabewegingen tot 13 keer effectiever in vergelijking met de standaardinstelling.

Dubbele opnamemogelijkheid

De videocamera maakt gebruik van de XAVC S-codec en is voorzien van een dubbele opnamemogelijkheid waarmee u tegelijkertijd zowel hoogwaardige AVCHD- als webgeoptimaliseerde MP4-bestanden kunt vastleggen. De Intelligent Auto modus analyseert uw opname en selecteert automatisch de juiste instellingen uit tien verschillende scène-instellingen met zestig verschillende mogelijke combinaties.

Ingebouwde USB kabel

Met de ingebouwde USB 2.0-kabel maakt u gemakkelijk verbinding met uw personal computer voor het overzetten van bestanden. Na gebruik kunt u deze opbergen in de draagriem zodat deze niet in de weg zit tijdens het filmen.
 

Specificaties

 • Groothoek Zeiss-lens met dertig keer optische zoom
 •  Optische beeldstabilisatie
 •  Motion Shot-video
 •  Maak tegelijkertijd AVCHD- en MP4-opnames
 •  Ingebouwde USB-kabel
 •  Highlight Movie Maker

Wat zit er in de doos?

 • NP-BX1 li-ion accu
 • Netadapter
 • USB-ondersteuningskabel
 • Micro HDMI-kabel
 • Gebruiksaanwijzing