Naar boven
Aanbevolen
Peter Hadley New Style 3 Peter Hadley New Style 3 Las Vegas is een moderne zwarte tas met oranje accenten. Voor een goed overzicht heeft de tas zachte fleece voering en is zeer ruim. De tas heeft t... 1995
Jupio DMW-BCM13 Panasonic accu Jupio DMW-BCM13 Panasonic accu Jupio is het merk voor vervangende accu’s van uw foto- of videocamera. Een Jupio accu is technisch vergelijkbaar met de originele accu maar Jupio i... 3495

Panasonic Lumix DMC-TZ70 compact camera Zwart

Art.nr: Panasonic TZ70 Zwart
U fotografeert dankzij de zeer lichtgevoelige 12.1 megapixel beeldsensor alles wat u wilt in welke lichtomstandigheid dan ook. De TZ70 heeft een 24mm DC Vario-Elmar-lens met 30 keer optische zoom, wifi en NFC. Ook is deze Lumix TZ70 zeer compact.
Merk:
Levertijd:
Bel voor levertijd!!
Zwart

Productinformatie

Koop nu een Panasonic LUMIX DMC-TZ70 en ontvang een gratis Capitool compact reisgids naar keuze.
Ga naar http://www.panasonic.nl/acties en registreer uw product
De gids wordt z.s.m. naar u toegestuurd

Panasonic Lumix DMC-TZ70 compact camera

De nieuwe Panasonic Lumix TZ70 is de ultieme camera voor iedere bestemming. Alle functies zijn ontworpen voor de reiziger die in je schuilt. Met de TZ70 fotografeer je alles met gemak en onder alle lichtomstandigheden, van architectonische patronen tot subtiele kleurgradaties. Dankzij zijn compacte formaat past hij in iedere tas of broekzak, zodat je hem altijd bij de hand hebt. Waar je ook naartoe gaat, zorg ervoor dat je de Lumix TZ70 bij je hebt om alle details vast te leggen.

Dichterbij met de 30x zoomlens van LEICA
Met de LUMIX TZ70 maak je alles van dichtbij mee. De 24mm DC Vario Elmar Lens van Leica heeft 30x optische zoom, waarmee alles wat de aandacht trekt binnen bereik komt en kan worden vastgelegd.

Uiterst gevoelige MOS-sensor - verbluffend bij weinig licht
Slecht licht kan een uitdaging zijn, maar dankzij de nieuwe, uiterst gevoelige MOS-sensor met hoger pixelformaat en de Venus Engine Beeldprocessor, kun je met de Lumix TZ70 verbluffende foto's maken, zelfs in omgevingen met minimaal licht. Foto's die bij weinig licht worden genomen, bevatten zo meer detail en minder beeldruis.

Beter zien met de Live View zoeker
Waar je ook naartoe gaat en hoe de lichtomstandigheden ook zijn, de Live View zoeker is een waardevol juweeltje. Onder lichtomstandigheden die het gebruik van het LED-scherm moeilijk maken, detecteert de oogsensor automatisch de zoeker van je voorkeur en schakelt de beeldweergave over naar de Live View-zoeker, zodat je het beeld perfect kunt kaderen. Door de hoge resolutie van 1166k dots en kleurweergave van ca. 100%, zorgt hij voor een stabiele kadering en uitstekende zichtbaarheid bij alle lichtomstandigheden, zodat je eenvoudig prachtige foto's kunt nemen.

Lensring - houd alles in de hand
De belichting, zoom en focus zijn nu nog eenvoudiger handmatig in te stellen met de lensring, waardoor je met je andere hand de sluiter kunt bedienen. Het intuïtieve ontwerp, de nauwkeurige scherpstelling en de soepele geruisloze werking geven je totale controle over elke foto en video die je opneemt.

Specificaties

 • 12.1 Megapixels
 • Diafragma F3.3 - 6.4
 • 30x optische zoom
 • Brandpuntsafstand 24-720 mm in 35mm equivalent
 • 60x Intelligent Zoom
 • Wifi / NFC
 • 1166k Dots Live View Finder
 • Leica DCVARIO ELMAR Lens
 • Minimale AF: 3 cm
 • Sluitertijd: 60 sec - 1/2.000 sec
 • Bestandsformaat: JPEG / RAW / AVCHD / MP4
 • Full HD 1920 x 1080 pixels
 • Afmetingen: 64.6 x 34.4 x 110.7mm

Klik hier voor uitgebreide specificaties

Wat zit er in de doos?

- DMW-BCM13 accu
- Oplader
- Draagriem
- Software
- Afkomstig van Panasonic Nederland
- Twee jaar garantie

Kijk ook eens naar

Video