Naar boven

Panasonic DMC-FT30 Blauw

Art.nr: Panasonic FT30 Blauw
De Panasonic LUMIX DMC-FT30 is de ultieme robuuste camera voor alle omstandigheden, waterdicht tot 8 meter, schokbestendig tot 1.5 meter en vrieskoubestendig tot -10C
Merk:
Levertijd:
Bel voor levertijd!!
Blauw

Productinformatie

Nieuwe robuuste camera met onvoorstelbaar uithoudingsvermogen en verbluffende beeldkwaliteit

Vandaag heeft Panasonic een nieuwe robuuste camera toegevoegd aan zijn assortiment waterdichte, vrieskou-, schok- en stofbestendige camera's: de LUMIX FT30. De LUMIX FT30 is ontworpen voor avontuurlijke personen en biedt – naast een verbluffende beeldkwaliteit – dan ook uitzonderlijke prestaties en een onvoorstelbaar uithoudingsvermogen, zelfs in de meest uitdagende omstandigheden.

De robuuste LUMIX FT30 is verkrijgbaar in het zwart, blauw, rood en oranje. Het is de ideale camera om mee te nemen en al die unieke momenten tijdens het reizen mee vast te leggen: of dat nu snorkelen met dolfijnen is, een tocht door de woestijn of een bergbeklimming bij temperaturen onder het vriespunt. 
 

Ultieme robuustheid voor zelfs de meest avontuurlijke personen

De LUMIX FT30 is de ultieme robuuste camera voor alle omstandigheden: hij is waterdicht tot 8 meter, schokbestendig tot 1,5 meter, vrieskoubestendig tot -10℃ en stofbestendig; en daarmee ideaal om opnamen te maken tijdens het kamperen, duiken, surfen, bergbeklimmen of skiën.
 

Een verbluffende beeldkwaliteit....overal

De LUMIX FT30 heeft een verbluffende beeldkwaliteit, voor ongelooflijke opnamen van elk avontuur, waar dan ook. De camera heeft een hoogwaardige LUMIX DC VARIO 25mm-ultra groothoeklens met 4x optische zoom.

Duikers en snorkelaars zullen de rode kleurreproductie van de Advanced Underwater-modus weten te waarderen, evenals de nieuwe Torch Light-functie. De eerste compenseert de rode tint die vaak verloren gaat bij onderwateropnamen en de tweede belicht de donkere onderwaterwereld, zodat ook onder water prachtige video's kunnen worden gemaakt.
 

Alle touwtjes in handen met creatieve opnamen onder alle omstandigheden

De LUMIX FT30 beschikt over allerlei handmatige en automatische modi voor zelfs de meest creatieve opnamen, ongeacht de omstandigheden. Dat opnemen kan bovendien superflexibel dankzij het 2,7-inch LCD-scherm.

De vele automatische functies van de LUMIX FT30 helpen beginners op weg, maar zijn ook een uitkomst als er niet genoeg tijd is om de camera optimaal in te stellen. Met de Creative Panorama-functie kunnen horizontale of verticale panoramabeelden worden vastgelegd en met de in totaal 12 filters van de Creative Control- en Creative Retouch-modi hebben gebruikers alles in handen wat ze nodig hebben om het perfecte plaatje te schieten van wat ze voor zich zien. Ook Time Lapse-opnamen behoren tot de mogelijkheden, bijvoorbeeld om vast te leggen hoe een bloem tot bloei komt of om tot in detail in beeld te brengen hoe wolken voorbij schuiven.

Specificaties

  • Waterdicht tot 8 meter, schokbestendig tot 1,5 meter, vrieskoubestendig tot -10℃ en stofbestendig
  • 25mm-ultra groothoeklens met 4x optische zoom
  • 16,1-megapixel sensor
  • Verschillende opnamefuncties, zoals de modi Advanced Underwater, iA (Intelligent Auto), Creative Panorama, Creative Control, Creative Retouch en Time Lapse Shot

Wat zit er in de doos?

- Accu (DMW-BCK7E) 680mAh
- Batterijoplader (DE-A92)
- Netsnoer
- USB-kabel
- Polsriem
- Software
- Handleiding
- Afkomstig van Panasonic Nederland
- Twee jaar garantie

Kijk ook eens naar

Video