Naar boven

DENON AVC-X6700H Zwart

Art.nr: AVC-X6700H
De AVC-X6700H beschikt over een monolithisch eindversterkerontwerp met speciaal vervaardigde Denon-transistoren en een identieke circuitindeling voor alle 11 kanalen
Merk:
Levertijd:
Binnen 3 werkdagen
Zwart hoogglans

Productinformatie

De status quo uitdagen. De AVC-X6700H beschikt over een monolithisch eindversterkerontwerp met speciaal vervaardigde Denon-transistoren en een identieke circuitindeling voor alle 11 kanalen, elk met een vermogen van 205W. Deze hoogwaardige kwaliteit garandeert de beste geluidskwaliteit in zijn klasse met minimale interferentie en ongelooflijke helderheid, vermogen, details en diepte. De twee ADI Griffin DSP's ondersteunen de meest geavanceerde 3D-audioformaten met tot 13.2-kanaalsverwerking van Dolby Atmos, DTS:X, DTS:X Pro, IMAX Enhanced en Auro-3D. De AVC-X6700H ondersteunt de laatste HDMI-videotechnologieën, zoals 8K/60Hz en 4K/120Hz doorvoer, Dolby Vision, HDR10, HDR10+, Dynamic HDR, HLG, 8K-upscaling en alle HDMI-ingangen (8 ingangen/3 uitgangen) zijn bovendien geschikt voor HDCP 2.3 ondersteuning.

Stream populaire muziekdiensten, zoals Spotify, TuneIn Internet Radio, Amazon Music HD, TIDAL en meer draadloze diensten via Bluetooth en wifi dankzij Apple AirPlay 2 en HEOS Built-in. Geniet van je MP3-verzameling en zelfs hi-res audioformaten (WAV, FLAC, ALAC en DSD 2,8/5,6 MHz bestanden) via USB of netwerk. De Denon AVC-X6700H kun je ook moeiteloos met je stem bedienen via Amazon Alexa*, Google Assistant en Apple Siri.

Dankzij de stap-voor-stap-instructies op het scherm van de bekroonde Denon Setup Assistant is de installatie een fluitje van een cent. Omdat iedere thuisbioscoop weer anders is, maakt Denon gebruik van de hoogwaardige MultEQ XT32 ruimtekalibratietechnologie van Audyssey om de prestaties van je AV-versterker automatisch te meten en optimaliseren. Dit zorgt voor een echte meeslepende 3D-audio-ervaring, afgestemd op jouw unieke luisteromgeving.

Hoogwaardige discrete 11-kanaals versterker in een monolithisch ontwerp: Levert een precies en krachtig vermogen van 205W per kanaal om zo te voorzien in een betrouwbaar, precies en dynamisch Denon geluid.
Volledige 8K/60Hz en 4K/120Hz ondersteuning en upscaling: Geniet van 8K-videokwaliteit vanaf je 8K-bronnen met de nieuwste HDMI-ondersteuning. Eén 8K-ingang en twee uitgangen zijn geschikt voor 8K/60Hz en 4K/120Hz doorvoer. Voor alle 8 HDMI-ingangen is 8K-upscaling beschikbaar.

De nieuwste HDMI-ondersteuning: Sluit je favoriete media-apparaten op tot wel drie beeldschermen aan met behulp van 8 geavanceerde HDMI-ingangen met volledige HDCP 2.3 ondersteuning en 3 HDMI-uitgangen.

Geniet van je favoriet meeslepend 3D-geluid: Geniet van meeslepend 3D-geluid vanaf audiobronnen zoals Dolby Atmos, Dolby Atmos Height Virtualization, DTS:X, DTS Virtual:X, DTS:X Pro en Auro-3D.

DTS:X Pro ondersteuning: Geniet van DTS:X Pro met behulp van de nieuwste DTS-technologie, waardoor tot 13 kanalen kunnen worden verwerkt via een toekomstige firmware-update.
Breedteluidsprekers aan de voorzijde ondersteunen Dolby Atmos en DTS:X Pro tot 13-kanaals opstellingen: Deze breedteluidsprekers aan de voorzijde geven het surround klankveld aan de voorzijde haarfijn weer, ofwel in een 9.1.2 dan wel in een 9.1.4 luidsprekerconfiguratie.

IMAX Enhanced-technologie: Ervaar thuis de kwaliteit van een IMAX-bioscoop.
Enhanced Audio Return Channel (eARC) HDMI-ondersteuning: Sluit je tv via de HDMI-hoofduitgang aan dankzij eARC HDMI-ondersteuning. Hiermee zijn ongecomprimeerde en objectgebaseerde audioformaten mogelijk, zoals Dolby Atmos en DTS:X via een directe verbinding tussen de smart tv-app en de AV-versterker.

De nieuwste ontwikkelingen in videocompatibiliteit: De nieuwste, ondersteunde HDR-formaten zijn onder andere HDR10, HDR10+ (nieuw sinds 2020), HLG, Dolby Vision, evenals Dynamic HDR (nieuw sinds 2020) om de allerbeste beeldkwaliteit te leveren op het gebied van helderheid, scherpte en contrast.
De volgende generatie van adembenemende filmervaringen: Geniet van kraakhelder en vloeiend beeld in de hoogste kwaliteit met 8K/60hz doorvoer en upscaling, Dynamic HDR en Quick Media Switching (QMS).
De nieuwste technieken voor gamen: Geniet optimaal van je games met geweldig beeld en zowel minder lag als minder latentie met behulp van 4K/120Hz doorvoer, Variable Refresh Rate (VRR), Auto Low Latency Mode (ALLM) en Quick Frame Transport (QFT).

Nieuwe DSP voor meer verwerkingskracht: Sluit een externe versterker aan op de AVC-X6700H met behulp van 13.2-kanaals max audioverwerking om twee extra kanalen aan te sturen en zo van een 13.2-kanaals thuisbioscoopopstelling te genieten.

Werkt met je favoriete spraakdiensten: Gebruik je stem om de AVC-X6700H te bedienen evenals draadloze muziekdiensten, zoals Amazon Alexa*, Google Assistant en Apple Siri.
Stream draadloos vanaf de populairste muziekdiensten: Geniet van je favoriete muziekdiensten, zoals Spotify, TuneIn Internet Radio, Napster, TIDAL, Deezer en meer. Met de AVC-X6700H kun je ook van muziek genieten via AirPlay 2 en je favoriete nummers vanaf Apple Music streamen.

"Roon Tested" gecertificeerd: Haal meer uit je digitale muziekbibliotheek met vindbare informatie over je favoriete artiesten en nummers. Vind songteksten, concertdata, foto's, bio's, recensies en meer. Abonnement vereist.

Phono-ingang: Sluit je platenspeler aan op de phono-ingang van de AVC-X6700H en speel vinylplaten af. Geniet van je platencollectie met uitzonderlijke geluidskwaliteit.
Dubbele subwooferuitgangen: Zorgt voor vloeiende lage frequenties voor een betere basverspreiding.

HEOS Built-in: draadloze multiroom muziekstreamingtechnologie: Luister in iedere ruimte en geniet overal in huis van dezelfde audio-ervaring. De AVC-X6700H werkt ook met de recent geïntroduceerde Denon Home luidsprekers zodat je audio overal in huis kunt luisteren.

Streaming van audio met hoge resolutie voor HiFi-liefhebbers Speel je favoriete hi-res kwaliteit bestanden af met FLAC, ALAC en WAV ondersteuning, evenals DSD 2.8/5.6MHz.
Tv-geluid in alle ruimten: Speel tv-geluid af in een andere ruimte zonder compleet en discreet surroundgeluid te verliezen in de hoofdruimte.

Ingebouwde Bluetooth en wifi met 2,4 GHz/5 GHz dual-bandondersteuning: Betrouwbare draadloze netwerkconnectiviteit, zelfs in drukke omgevingen.
Bluetooth audio-transmitter: Geniet 's avonds laat van je favoriete audio met behulp van Bluetooth-hoofdtelefoon of samen met je slechthorend familielid.
Deze functie ondersteunt Bluetooth-only weergave evenals gelijktijdige weergave van aangesloten luidsprekers.

De bekroonde Denon Setup Assistant en grafische gebruikersinterface: Een eenvoudig, intuïtief en out of the box installatieproces.
Smart TV-connectiviteit: Je kunt de Denon AVC-X6700H bedienen met de afstandsbediening van je tv, via HDMI CEC.

Audyssey MultEQ XT32, Dynamic Volume, Dynamic EQ, LFC en Sub EQ HT: De ultieme equalizer voor elke kamer afzonderlijk, inclusief subwoofer-EQ.
Klaar voor installatie op maat: De Denon AVC-X6700H biedt de mogelijkheid voor externe bediening en IP-besturing en kan zo eenvoudig worden afgestemd op externe domoticasystemen.
Uitgerust met twee 12V-triggeruitgangen: Sluit tot twee apparaten aan, zoals een automatisch scherm of projector en bedien in stand-by stand.

Geweldige geluidskwaliteit dankzij 110 jaar aan innovatie: Denon is het toonaangevende audiobedrijf van Japan. Denon, opgericht in 1910, maakt belangrijke momenten mogelijk door voortdurend te streven naar kwaliteit, innovatie en audioprestaties.

Specificaties

Geïntegreerd HEOS-multiroom-systeem
Geïntegreerde draadloos-netwerkfunctie (Wi-Fi), 2,4/5GHz
Discreet versterkerdeel opgebouwd met monoblokken
Speciaal ontwikkelde DHCT-uitgangstransistoren (Denon High Current Transistors)
D.D.S.C. HD Digital (32-bit)
Intelligente omschakeling tussen 3D-audioformaten (Dolby Atmos, Auro-3D, DTS:X)
Presets voor 2 instelbare luidsprekerconfiguraties (Dual Speaker)
Tweerichtings-Bluetooth voor draadloze koptelefoons
Afwerking van echt aluminium
Grafische gebruikersinterface (GUI) met Nederlandstalig menusysteem
Voice-control via Google Assistant, Amazon Alexa of Apple Siri**
13.2-kanaals signaalbehandeling met onafhankelijke kalibratie van twee subwoofers
Vergulde RCA-terminals
Luidsprekerterminals met kleurcodering (inclusief labels voor kabels)
HDMI 2.1 met HDCP2.3, 8K/60Hz pass-through, eARC, Deep Color, xvYCC, 4:4:4 Pure Color sub-sampling, BT.2020 pass-through, Auto Lipsync, HDMI-CEC en QMS (Quick Media Switching)
HDMI 2.1 wordt ondersteund op 1 HDMI-ingang en 2 HDMI-uitgangen
Ondersteuning voor Dolby Vision / HDR 10+ / Dynamic HDR / HLG
Geavanceerde gaming dankzij HDMI met 4K/120Hz pass-through, ALLM (Auto Low Latency Mode) / QFT (Quick Frame Transport) / VRR (Variable Refresh Rate)
ISF-certificering
Multi-channel Main Zone met tegelijkertijd stereo-downmix van Zone 2
Iedere ingang kan een eigen naam krijgen
Bi-amping of Zone 2/3 mogelijk via eventueel overgebleven achterkanalen
4 persoonlijke gebruikersinstellingen, incl. Party Mode (selecteren via afstandsbediening)
AL32 Multichannel Processing met 32-bit audio-upsampling
Bass Sync
Clock Jitter Reducer
Audioformaten via USB/streaming: MP3, WMA, AAC, ALAC (tot 24-bit/192 kHz), FLAC/FLAC HD (tot 24-bit/192 kHz)
DSD-streaming via HDMI en netwerk (tot DSD5.6)
Ondersteunt ‘gapless’ afspelen van muziek (zonder pauze tussen de nummers)
Pure Direct
Automatische aanpassing van gevoeligheid op alle kanalen
Compressed Audio Restorer
2 x 12V trigger-out
IR remote in/out
RS-232C-poort
Webbrowser user interface / Smart remote management
Firmware kan geüpgraded worden via netwerk en USB
Verwijderbare stroomkabel
Inclusief meetmicrofoon en microfoonhouder
ECO Mode met automatische stand-by
Energieverbruik max / aan / aan met ECO Mode: 750 watt / 110 watt / 65 watt
Energieverbruik stand-by / CEC stand-by: 0,1 watt / 0,5 watt
* Mogelijke Atmos-configuraties: tot 7.2.4 / 9.2.2 (7.2.6 / 9.2.4 via aparte stereo-eindversterker)
** Of de voice-control beschikbaar is in het Nederlands, wordt bepaald door de betreffende aanbieder. Voor voice-control moet een apart voice-control-apparaat worden aangesloten op hetzelfde netwerk als de AVC-X6700H, bijvoorbeeld een smartphone of luidspreker met voice-control. Maar die zijn vaak niet zo duur.
Uitgangsvermogen (8 ohm, 2 kanalen): 140
Uitgangsvermogen (6 ohm, 1 kanaal): 205
Uitgangsvermogen (6 ohm, 2 kanalen): 175
Versterkerkanalen: 11
Verbruik stand-by: 0,1 watt
Gemiddeld energieverbruik, normaal gebruik: 110 watt
HDMI-ingangen: 8
HDMI-uitgangen: 2
HDMI-versie: 2.1
HDMI ARC/CEC: Ja
HDCP-versie: 2.3
Afstandsbediening: Ja
Voice-control: Ja
Type radio: Online Radio
Multiroom: HEOS;Z2
Audioformaten: MP3;WMA;AAC;ALAC;FLAC;FLACHD
Audiodecodering: Auro3D;DolbyAtmos;DTSX
D/A-converter video: Ja
Video-scaling: Ja
ISF-gecertificeerd: Ja
Video-upscaling/-processor: Ja