Naar boven

Denon AVC-X3700HBKE2 Zwart

Art.nr: AVC-X3700HBKE2 Zwart
Dompel jezelf onder in krachtig thuisbioscoop entertainment. De Denon AVC-X3700H is voorzien van 180W per kanaal en levert een echt indrukwekkende 3D-audio-ervaring met behulp van Dolby Atmos
Merk:
Levertijd:
Bel voor levertijd!!

Productinformatie

Dompel jezelf onder in krachtig thuisbioscoop entertainment. De Denon AVC-X3700H is voorzien van 180W per kanaal en levert een echt indrukwekkende 3D-audio-ervaring met behulp van Dolby Atmos, DTS:X en IMAX Enhanced. De afzonderlijk gebouwde 9-kanaals versterker is voorzien van twee koelelementen en een betere voeding om het bekende krachtige, dynamische en precieze Denon geluid te leveren. De AVC-X3700H ondersteunt de laatste HDMI-videotechnologieën, zoals 8K/60Hz en 4K/120Hz doorvoer, Dolby Vision, HDR10, HDR10+, Dynamic HDR, HLG, 8K-upscaling en alle HDMI-ingangen (7 ingangen/3 uitgangen) zijn bovendien geschikt voor HDCP 2.3 ondersteuning.

Stream populaire muziekdiensten, zoals Spotify, TuneIn Internet Radio, TIDAL, Apple Music en vele andere draadloze diensten via Bluetooth en wifi dankzij Apple Airplay 2 en HEOS Built-in. Geniet van je MP3-verzameling en zelfs hi-res audioformaten (WAV, FLAC, ALAC en DSD 2.8/5.6 MHz bestanden) via USB of netwerk. De Denon AVC-X3700H kun je ook moeiteloos met je stem bedienen via Amazon Alexa*, Google Assistant en Apple Siri.

Dankzij de stap-voor-stap-instructies op het scherm van de bekroonde Denon Setup Assistant is de installatie een fluitje van een cent. Omdat iedere thuisbioscoop weer anders is, maakt Denon gebruik van de hoogwaardige MultEQ XT32 ruimtekalibratietechnologie van Audyssey om de prestaties van je AV-versterker automatisch te meten en optimaliseren. Dit zorgt voor een echte meeslepende 3D-audio-ervaring, afgestemd op jouw unieke luisteromgeving.


 • Hoogwaardige discrete 9-kanaals versterker: Levert een krachtig vermogen van 180W per kanaal om zo te voorzien in een betrouwbare, precieze en dynamische Denon geluidservaring.
 • Volledige 8K/60Hz en 4K/120Hz ondersteuning en upscaling: Geniet van 8K-videokwaliteit vanaf je 8K-bronnen met de nieuwste HDMI-ondersteuning. Een 8K-ingang en twee uitgangen zijn geschikt voor 8K/60Hz en 4K/120Hz doorvoer. Voor alle 7 HDMI-ingangen is 8K-upscaling beschikbaar.
 • De nieuwste HDMI-ondersteuning: Sluit je favoriete media-apparaten op tot wel drie schermen aan met behulp van 7 geavanceerde HDMI-ingangen en 3 HDMI-uitgangen met volledige HDCP 2.3 ondersteuning.
 • Geniet van je favoriete 3D-audioformaten. Geniet van meeslepend 3D-geluid vanaf audiobronnen zoals Dolby Atmos, Dolby Atmos Height Virtualization, DTS:X en DTS Virtual:X.
 • IMAX Enhanced-technologie: Ervaar thuis de kwaliteit van een IMAX-bioscoop.
 • Enhanced Audio Return Channel (eARC) HDMI-ondersteuning: Sluit je tv via de HDMI-hoofduitgang aan dankzij eARC HDMI-ondersteuning. Hiermee zijn ongecomprimeerde en objectgebaseerde audioformaten mogelijk, zoals Dolby Atmos en DTS:X via een directe verbinding tussen de smart tv-app en de AV-versterker.
 • De nieuwste ontwikkelingen in videocompatibiliteit: De nieuwste, ondersteunde HDR-formaten zijn onder andere HDR10, HDR10+ (nieuw sinds 2020), HLG, Dolby Vision, evenals Dynamic HDR (nieuw sinds 2020) om de allerbeste beeldkwaliteit te leveren op het gebied van helderheid, scherpte en contrast.
 • De volgende generatie van adembenemende filmervaringen: Geniet van kraakhelder en vloeiend beeld in de hoogste kwaliteit met 8K/60hz doorvoer en upscaling, Dynamic HDR en Quick Media Switching (QMS).
 • De nieuwste technieken voor gamen: Geniet optimaal van je games met geweldig beeld en zowel minder lag als minder latentie met behulp van 4K/120Hz doorvoer, Variable Refresh Rate (VRR), Auto Low Latency Mode (ALLM) en Quick Frame Transport (QFT).
 • Werkt met je favoriete spraakdiensten: Bedien middels je stem handsfree de AVC-X3700H evenals draadloze muziekdiensten, zoals Amazon Alexa*, Google Assistant en Apple Siri.
 • Nieuwe DSP voor meer verwerkingskracht: Sluit een externe versterker aan op de AVC-X3700H met behulp van 11.2-kanaals audioverwerking om twee extra kanalen aan te sturen en zo van een 11.2-kanaals thuisbioscoopopstelling te genieten.
 • Stream draadloos vanaf de populairste muziekdiensten: Geniet van je favoriete muziekdiensten, zoals Spotify, TuneIn Internet Radio, Napster, TIDAL, Deezer en meer. Met de AVC-X3700H kun je ook van muziek genieten via AirPlay 2 en je favoriete nummers vanaf Apple Music streamen.
 • "Roon Tested" gecertificeerd: Haal meer uit je digitale muziekbibliotheek met alle informatie over je favoriete artiesten en nummers. Vind songteksten, concertdata, foto's, bio's, recensies en meer. Abonnement vereist.
 • Phono-ingang: Sluit je platenspeler aan op de phono-ingang van de AVC-X3700H en speel vinylplaten af. Geniet van je platencollectie met uitzonderlijke geluidskwaliteit.
 • Dubbele subwooferuitgangen: Zorgt voor vloeiende lage frequenties voor een betere basverspreiding.
 • HEOS Built-in: draadloze multiroom muziekstreamingtechnologie: Luister in iedere ruimte en geniet overal in huis van dezelfde audio-ervaring. De AVC-X3700H werkt ook met de recent geïntroduceerde Denon Home luidsprekers zodat je audio overal in huis kunt luisteren.
 • Streaming van audio met hoge resolutie voor HiFi-liefhebbers Speel je favoriete hi-res kwaliteit bestanden af met FLAC, ALAC en WAV ondersteuning, evenals DSD 2.8/5.6MHz.
 • Tv-geluid in alle ruimten: Speel tv-geluid af in een andere ruimte zonder compleet en discreet surroundgeluid te verliezen in de hoofdruimte.
 • Ingebouwde Bluetooth en wifi met 2,4 GHz/5 GHz dual-bandondersteuning: Betrouwbare draadloze netwerkconnectiviteit, zelfs in drukke omgevingen.
 • Bluetooth audio-transmitter: Geniet 's avonds laat van je favoriete audio met behulp van een Bluetooth-hoofdtelefoon of samen met je slechthorend familielid. Deze functie ondersteunt Bluetooth-only weergave evenals gelijktijdige weergave van aangesloten luidsprekers.
 • De bekroonde Denon Setup Assistant en grafische gebruikersinterface: Een eenvoudig, intuïtief en out of the box installatieproces.
 • Audyssey MultEQ XT32, Dynamic Volume, Dynamic EQ, LFC en Sub EQ HT: De ultieme equalizer voor elke kamer afzonderlijk, inclusief subwoofer-EQ.
 • Smart TV-connectiviteit: Je kunt de Denon AVC-X3700H bedienen met de afstandsbediening van je tv, via HDMI CEC.
 • Klaar voor installatie op maat: De Denon AVC-X3700H biedt de mogelijkheid voor externe bediening en IP-besturing en kan zo eenvoudig worden afgestemd op externe domoticasystemen.
 • 12V-triggeruitgang: Sluit een apparaat aan, zoals een projector, en bedien deze in standby-stand.
 • Geweldige geluidskwaliteit dankzij 110 jaar aan innovatie: Denon is het toonaangevende audiobedrijf van Japan. Denon, opgericht in 1910, maakt belangrijke momenten mogelijk door voortdurend te streven naar kwaliteit, innovatie en audioprestaties.