Naar boven

Marantz SR7015 Zwart

Art.nr: SR7015 Zwart
Dompel uzelf onder in prachtig 3D-surroundgeluid met volledige ondersteuning voor audioformaten zoals Auro-3D en IMAX Enhanced.
Merk:
Levertijd:
Bel voor levertijd!!
Zwart

Productinformatie

9.2-kanaals. 8K AV-versterker met 3D-audio en HEOS Built-in 

Dompel uzelf onder in prachtig 3D-surroundgeluid met volledige ondersteuning voor audioformaten zoals Auro-3D en IMAX Enhanced. De SR7015 brengt moeiteloos de meest complexe actiescenes op uw scherm en geeft uw muziek weer in ongeëvenaarde kwaliteit. Het stijlvolle aluminium voorpaneel met het verlichte patrijspoortdisplay zijn ongewijzigd gebleven. Stream muziek van toonaangevende diensten en luister muziek in uw hele huis met HEOS Built-in. 

Geniet van uitstekende videoprestaties dankzij de nieuwste HDMI-technologieën, zoals 8K/60Hz passthrough of upscaling, ondersteuning van verschillende HDR-formaten, zoals HDR10, HDR10+, Dolby Vision, Hybrid Log-Gamma (HLG) en Dynamic HDR, evenals de nieuwste game-technologieën, zoals 4K/120Hz passthrough, Variable Refresh Rate (VRR) en Auto Low Latency Mode (ALLM). 

De SR7015 van Marantz is zorgvuldig afgestemd door 's werelds bekendste geluidstechnici en is gebaseerd op decennialange ervaring op het gebied van hifi. Al uw entertainment wordt dan ook voorzien van uitzonderlijk surroundgeluid van audiofiele kwaliteit.
Belangrijkste kenmerken

 • Hoogwaardige 9-kanaals versterker:Levert een meesterlijke 200 W per kanaal, zodat u van uw buitengewoon scherpe entertainment kunt genieten.
 • 8K/60Hz en 4K/120Hz passthrough-ondersteuning voor iedere entertainmentbehoefte:Met de nieuwste technologie op het gebied van HDMI-ondersteuning kunt u genieten van 8K videokwaliteit van uw 8K bronapparaten of met 8K upscaling van Full HD of 4K-bronnen.
 • Inclusief de meest geavanceerde driedimensionele audioformaten:Dolby Atmos, Dolby Atmos Height Virtualization Technology, DTS:X en DTS Virtual:X, IMAX Enhanced en Auro-3D processing worden allemaal ondersteund, zodat u naar al uw favoriete audiostijlen kunt luisteren.
 • Enhanced Audio Return Channel (eARC) HDMI-ondersteuning:Sluit uw tv via de HDMI-hoofduitgang aan dankzij eARC HDMI-ondersteuning. Hiermee zijn ongecomprimeerde en objectgebaseerde audioformaten mogelijk, zoals Dolby Atmos en DTS:X via een directe verbinding tussen de smart tv-app en de AV-versterker.
 • De beste technologie voor thuisbioscopen:De nieuwste, ondersteunde HDR-formaten zijn onder andere HDR10, HDR10+, HLG, Dolby Vision, 4:4:4 kleurresolutie en BT.2020, evenals Dynamic HDR om de allerbeste beeldkwaliteit te leveren op het gebied van helderheid, scherpte en contrast.
 • Geavanceerde game-specificaties:Geniet optimaal van uw games met geweldig beeld en zowel minder lag als minder latentie met behulp van 4K/120Hz passthrough, Variable Refresh Rate (VRR), Auto Low Latency Mode (ALLM) en Quick Frame Transport (QFT). 
 • Streaming met hoge resolutie voor een geluid dat zelfs door audiofielen is goedgekeurd:U kunt hoge resolutie audio ALAC, FLAC en WAV verliesvrije bestanden tot 24 bits/192 kHz, evenals DSD 2.8MHz en 5.6MHz afspelen en precies zo van muziek genieten zoals de artiest voor ogen had.
 • Exclusieve onderdelen die het bekende Marantz-geluid versterken:HDAM-printplaten van Marantz, Current Feedback-schakelsysteem, AKM AK4458 32-bits D/A-omzetters en Hybride PLL jitter-reductie voor een gedetailleerder, dynamischer geluid.
 • Bijna onbeperkt aantal muziekbronnen:Stream van muziekdiensten zoals Spotify Free en Premium, Amazon Music HD, Tidal en meer of stream rechtstreeks vanaf smart apparaten via AirPlay 2 of Bluetooth.
 • Voorzien van HEOS Built-in en de gratis HEOS App:Uw sleutel tot digitale muziekstreaming, multiroom audio en stembediening overal in huis.
 • Ondersteunt al uw favoriete spraakassistenten:Gebruik uw stem om uw favoriete spraakassistent, zoals Amazon Alexa, Google Assistant en Apple Siri op de SR7015 te bedienen.Het mooiste muzikale geluid

Uitvoerig afgestemd door de geluidstechnici van Marantz in de modernste faciliteiten voor een verbluffende geluidskarakteristiek. Alle onderdelen worden uitvoerig getest door de geluidstechnici van Marantz. Dompel uzelf onder in prachtig muzikaal geluid van iedere bron.
Waarom Marantz

Krachtige 9-kanaals discrete versterker

De SR7015 is voorzien van discrete versterkers met een krachtig vermogen van 200 W op alle kanalen. Dankzij de ondersteuning voor luidsprekers met lage impedantie biedt hij operationele stabiliteit met een breed scala aan luidsprekers en een uitgebalanceerd, hoogwaardig geluid. Met de ECO-modus wordt het energieverbruik automatisch aangepast aan het volumeniveau. Op de ECO-meter op het scherm leest u in realtime af hoeveel energie u bespaart zonder in te boeten aan het fantastische Marantz-geluid.
  
Meesterlijke 8K HDMI-connectiviteit met eARC-ondersteuning

De nieuwe SR7015 van Marantz is voorzien van 8 HDMI-ingangen en 3 uitgangen voor al uw favoriete bronnen. Een aparte 8K-ingang ondersteunt 8K/60Hz en 4K/120Hz passthrough mogelijkheid, 4:4:4 Pure Color sub-sampling, Dolby Vision, HLG, HDR10, 21:9 video, 3D en BT.2020 passthrough. Bovendien wordt de nieuwste HDCP 2.3 kopieerbeschermingsstandaard ondersteund op alle HDMI-poorten. De nieuwe SR7015 is voorzien van de nieuwste HDMI-technologie en specificaties en tilt home entertainment naar een hoger niveau met HDR10+, Dynamic HDR, ALLM, VRR, QMS en QFT-ondersteuning. De videoverwerker is in staat om originele videobronnen van maximaal 8K-kwaliteit te upscalen. De SR7015 is ook voorzien van HDMI eARC-ondersteuning, dat ondersteuning biedt voor 3D-audioformaten, zoals Dolby Atmos en DTS:X in meesterlijke kwaliteit vanaf uw TV apps. De HDMI-ingangen worden automatisch herbenoemd op basis van de door de bron beschikbaar gestelde informatie (indien beschikbaar).

Specificaties

Speaker kanalen
9.2
Video inVideo in
Het type video-aansluiting waarover het apparaat beschikt.
3x Component Video, 4x Composite, 8x HDMI
Video uit
Component Video, Composite, 3x HDMI
Audio in
7x 2.0 Tulp Analoog
Frontspeakervermogen (RMS)
200W
Centerspeaker vermogen (RMS)
200W
Alles sluiten
Speakers
Speaker kanalen
9.2
Frontspeakervermogen (RMS)
200W
Centerspeaker vermogen (RMS)
200W
Surroundspeaker vermogen (RMS)
200W
Luidsprekeraansluiting
Schroefaansluiting
Bi-wiring
Ja
Audioverbinding
Audio in
7x 2.0 Tulp Analoog
Aansluitingen (audio)
USB 2.0 type-C
Phono input
1
Videoverbinding
Video inVideo in
Het type video-aansluiting waarover het apparaat beschikt.
3x Component Video, 4x Composite, 8x HDMI
Video uit
Component Video, Composite, 3x HDMI
Hoogste HDMI versie
HDMI 2.1
Overige verbindingen
(extended) Audio Return Channel (ARC)
extended Audio Return Channel
Aansluitingen (USB/FW)
2x USB 3.2 (Gen1, 5Gb/s)
Bluetooth en netwerk
Verbinding (Bluetooth)Verbinding (Bluetooth)
Bluetooth is een open standaard voor draadloze verbindingen tussen apparaten op korte afstand. Een nieuwere versie heeft een hogere datasnelheid en een lager stroomverbruik.
Bluetooth 4.2
Ethernet (RJ45)Ethernet (RJ45)
Wat is de snelheid van de data-overdracht via ethernet uitgedrukt in Mbps.
Ethernet 100Mbps
Verbinding (wlan)Verbinding (wlan)
Wireless Local Area Network (WLAN) is een draadloze en lokale netwerkverbinding. Wordt in de volksmond ook wel WiFi genoemd
802.11a, 802.11b, 802.11g, 802.11n (Wi-Fi 4)
Ondersteuning
Audioformaten
aac, Apple lossless (alac/ale), dsd, flac, midi, mp3, wav, wma
Videoformaten
Mpeg 4, xvid
Audio filters
Auro 3D, Dolby Atmos, Dolby Digital, Dolby Digital EX, Dolby Digital Plus, Dolby Surround, Dolby TrueHD, DTS, DTS ES, DTS HD, DTS Neural:X, DTS Virtual:X, DTS:X, IMAX Enhanced
3d-weergave
Ja
Upscaling
Ja
DLNADLNA
DLNA maakt het mogelijk een bestand van bijvoorbeeld een computer van merk A naar een tablet van merk B te sturen. Kort gezegd maakt DLNA het dus eenvoudiger om bestanden te delen.
Ja
Apple Airplay
AirPlay 2
Google CastGoogle Cast
Google Cast is een technologie waarmee je media en apps van je telefoons, tablet of laptop op je televisie of speakers kunt afspelen/weergeven.
Ja
Lokale netwerkdiensten
Apple Airplay 2, DLNA, Google Cast, Multiroom, Spotify Connect
Radio
FM-Radio
Online muziekdiensten
Amazon Music, Apple Music, Deezer, Google Play Music, Last.FM, Pandora, Spotify, Tidal, TuneIn
Eigenschappen Receiver
Firmware upgrade mogelijk
Stroomverbruik
Stroomverbruik
710W
Stroomverbruik (stand-by)
0,5W
Afmetingen
Hoogte
185mm
Breedte
440mm
Lengte
401mm
Gewicht en kleur
Gewicht
14,2kg
Kleur
Zwart
Garantie en bijzonderheden
Fabrieksgarantie
3 jaar carry in

Bijzonderheden
Wanneer u een Marantz product koopt bij een geauthoriseerde Marantz dealer heeft u recht op DRIE JAAR garantie op PREMIUM producten (exclusief universele afstandsbedieningen) en TWEE JAAR garantie op alle andere producten (RANGE serie & universele afstandsbedieningen). Producten uit onze Premium Serie zijn te herkennen aan het model nummer, welke kleiner is als 20 (b.v. PM11, PM14, etc.).