Naar boven

Marantz SR8015 Zwart

Art.nr: SR8015 Zwart
De SR8015 van Marantz is zorgvuldig afgestemd door 's werelds bekendste geluidstechnici en is gebaseerd op decennialange ervaring op het gebied van hifi. Al uw entertainment wordt dan ook voorzien van uitzonderlijk surroundgeluid van audiofiele kwaliteit
Merk:
Levertijd:
Bel voor levertijd!!
Zwart hoogglans

Productinformatie

11.2-kanaals. 8K AV-versterker met 3D-audio en HEOS Built-in 

Marantz is al sinds jaar en dag toonaangevend op het gebied van AV-versterkers en combineert de professionaliteit van een thuisbioscoop met het muzikaalste geluid. De SR8015 tilt dit vermogen naar ongekende niveaus. Ervaar de enorme impact van audiokwaliteit, die heel simpel bestaat uit een betoverende mengeling van een moeiteloze vermogensafgifte, verbazingwekkende details en sensationele diepte. Met deze top AV-versterker tilt Marantz zijn bouwkwaliteit naar een nog hoger niveau met een in het midden gemonteerde ringkerntransformator, koperen bekleding en een symmetrisch monolithisch ontwerp.

Geniet van uitstekende videoprestaties dankzij de nieuwste HDMI-technologieën, zoals 8K/60Hz passthrough of upscaling, ondersteuning van verschillende HDR-formaten, zoals HDR10, HDR10+, Dolby Vision, Hybrid Log-Gamma (HLG) en Dynamic HDR, evenals de nieuwste game-technologieën, zoals 4K/120Hz passthrough, Variable Refresh Rate (VRR) en Auto Low Latency Mode (ALLM). 

De SR8015 van Marantz is zorgvuldig afgestemd door 's werelds bekendste geluidstechnici en is gebaseerd op decennialange ervaring op het gebied van hifi. Al uw entertainment wordt dan ook voorzien van uitzonderlijk surroundgeluid van audiofiele kwaliteit.
Belangrijkste kenmerken

Hoogwaardige 11-kanaals versterker:Levert een meesterlijke 205 W per kanaal, zodat u van uw buitengewoon scherpe entertainment kunt genieten.
8K/60Hz en 4K/120Hz passthrough-ondersteuning voor iedere entertainmentbehoefte:Met de nieuwste technologie op het gebied van HDMI-ondersteuning kunt u genieten van 8K videokwaliteit van uw 8K bronapparaten of met 8K upscaling van Full HD of 4K-bronnen. 
Inclusief de meest geavanceerde driedimensionele audioformaten:Dolby Atmos, Dolby Atmos Height Virtualization Technology, DTS:X en DTS Virtual:X, IMAX Enhanced en Auro-3D processing worden allemaal ondersteund, zodat u naar al uw favoriete audiostijlen kunt luisteren.
DTS:X Pro ondersteuning:DTS:X Pro is in staat om maximaal 13 kanalen te verwerken en verbluft luisteraars met hypermoderne DTS-technologie (beschikbaar in een toekomstige firmware-update) 
Enhanced Audio Return Channel (eARC) HDMI-ondersteuning:Sluit uw tv via de HDMI-hoofduitgang aan dankzij eARC HDMI-ondersteuning. Hiermee zijn ongecomprimeerde en objectgebaseerde audioformaten mogelijk, zoals Dolby Atmos en DTS:X via een directe verbinding tussen de smart tv-app en de AV-versterker.
De beste technologie voor thuisbioscopen:De nieuwste, ondersteunde HDR-formaten zijn onder andere HDR10, HDR10+, HLG, Dolby Vision, 4:4:4 kleurresolutie en BT.2020, evenals Dynamic HDR om de allerbeste beeldkwaliteit te leveren op het gebied van helderheid, scherpte en contrast.
Geavanceerde game-specificaties:Geniet optimaal van uw games met geweldig beeld en zowel minder lag als minder latentie met behulp van 4K/120Hz passthrough, Variable Refresh Rate (VRR), Auto Low Latency Mode (ALLM) en Quick Frame Transport (QFT). 
Streaming met hoge resolutie voor een geluid dat zelfs door audiofielen is goedgekeurd:U kunt hoge resolutie audio ALAC, FLAC en WAV verliesvrije bestanden tot 24 bits/192 kHz, evenals DSD 2.8MHz en 5.6MHz afspelen en precies zo van muziek genieten zoals de artiest voor ogen had.
Exclusieve onderdelen die het bekende Marantz-geluid versterken:HDAM-printplaten van Marantz, Current Feedback-schakelsysteem, AKM AK4458 32-bits D/A-omzetters en Hybride PLL jitter-reductie voor een gedetailleerder, dynamischer geluid.
Bijna onbeperkt aantal muziekbronnen:Stream van muziekdiensten zoals Spotify Free en Premium, Amazon Music HD, Tidal en meer of stream rechtstreeks vanaf smart apparaten via AirPlay 2 of Bluetooth.
Voorzien van HEOS Built-in en de gratis HEOS App:Uw sleutel tot digitale muziekstreaming, multiroom audio en stembediening overal in huis.
Ondersteunt al uw favoriete spraakassistenten:Gebruik uw stem om uw favoriete spraakassistent, zoals Amazon Alexa, Google Assistant en Apple Siri op de SR8015 te bedienen.


Het mooiste muzikale geluid

Uitvoerig afgestemd door de geluidstechnici van Marantz in de modernste faciliteiten voor een verbluffende geluidskarakteristiek. Alle onderdelen worden uitvoerig getest door de geluidstechnici van Marantz. Dompel uzelf onder in prachtig muzikaal geluid van iedere bron.
Waarom MarantzKrachtige 11-kanaals discrete versterker

De nieuwe hoogwaardige SR8015 AV-versterker biedt ongeëvenaarde prestaties en is ontworpen voor de ultieme audio- en video-ervaring en voorzien van de nieuwste functies. Zijn symmetrische monolithische versterkerontwerp bevat 11 identieke versterkerkanalen die ieder 205 W per kanaal leveren voor een naadloze surroundgeluidsintegratie. Het ontwerp is in het midden ook voorzien van een grote ringkerntransformator voor mechanisch evenwicht, een met koper beklede chassisconstructie, geselecteerde audiocomponenten en hoogwaardige luidsprekeraansluitingen.
  
Meesterlijke 8K HDMI-connectiviteit met eARC-ondersteuning

De nieuwe SR8015 van Marantz is voorzien van 8 HDMI-ingangen en 3 uitgangen voor al uw favoriete bronnen. Een aparte 8K-ingang ondersteunt 8K/60Hz en 4K/120Hz passthrough mogelijkheid, 4:4:4 Pure Color sub-sampling, Dolby Vision, HLG, HDR10, 21:9 video, 3D en BT.2020 passthrough. Bovendien wordt de nieuwste HDCP 2.3 kopieerbeschermingsstandaard ondersteund op alle HDMI-poorten. De nieuwe SR7015 is voorzien van de nieuwste HDMI-technologie en specificaties en tilt home entertainment naar een hoger niveau met HDR10+, Dynamic HDR, ALLM, VRR, QMS en QFT-ondersteuning. De videoverwerker is in staat om originele videobronnen van maximaal 8K-kwaliteit te upscalen. De SR7015 is ook voorzien van HDMI eARC-ondersteuning, dat ondersteuning biedt voor 3D-audioformaten, zoals Dolby Atmos en DTS:X in meesterlijke kwaliteit vanaf uw TV apps. De HDMI-ingangen worden automatisch herbenoemd op basis van de door de bron beschikbaar gestelde informatie (indien beschikbaar).

  


Dolby Atmos en Dolby Atmos Height Virtualization Technology

Voel iedere dimensie in Dolby Atmos met maximaal 7.1.6 of 9.1.4 configuratie (met een extra 2-kanaals versterker). Geniet van een 7.1 of 9.1-surroundgeluid luidsprekersysteem en zes extra overhead-luidsprekers of vier Dolby Atmos elevation-luidsprekers voor de ultieme thuisbioscoopervaring, inclusief Dolby Surround-upmixer voor oudere content. Dolby beschikt over diepgaande kennis op het gebied van menselijke geluidswaarneming. Bij systemen zonder ingebouwde luidsprekers zorgt Dolby Height Virtualization Technology dan ook voor een hoogtegeluidservaring met uitsluitend speakers op luisterniveau.

  
DTS:X en DTS Virtual:X

DTS:X meeslepende audio plaatst het geluid daar waar het van nature in de ruimte voor zou komen en creëert zo een levensechte en multidimensionale audio-ervaring bij u thuis. De bijbehorende spatial remapping engine, DTS Neural:X, zorgt voor een verbeterde beleving en meer realisme in al uw favoriete films. DTS Virtual:X levert overweldigende audio zonder hoogtekanalen en creëert zo virtuele hoogte-effecten in een 7.1-, 5.1- of 2.1-luidsprekeropstelling.

  
DTS:X Pro

Voorzien van het de nieuwste DTS 3D audiotechnologie. Geniet van 13.2-kanaals audioverwerking met DTS:X Pro om in prachtig detail van volwaardig surroundgeluid te genieten. Sluit een extra externe stereoversterker aan op de SR8015 om 2 extra kanalen aan te drijven (DTS:X Pro beschikbaar via toekomstige firmware-update).
  
IMAX Enhanced-technologie

Geniet van de beste home entertainment-ervaring met IMAX Enhanced: de nieuwste technologie van DTS en tevens de nieuwe standaard voor home entertainment op het gebied van beeld, geluid, schaal en helderheid. Geniet van helderdere en scherpere afbeeldingen. Voel het meeslepende, daverende 3D-geluid en ervaar hoogwaardige, door IMAX digitaal geremasterde content.

  
Auro-3D Experience

Auro-3D dompelt de luisteraar onder in een levensecht geluid en biedt een omsluitende surround-geluidservaring dankzij hoogte- en overheadkanalen bovenop de standaard kanalen. De SR8015 ondersteunt 7.1, 9.1 en maximaal 13.1 Auro-3D configuratie, inclusief surroundkanaal aan de bovenkant of de Voice of God speaker boven de luisterpositie met een extra versterking voor de 13.1-opstelling. Auro-Matic wordt ook ondersteund, het baanbrekende upmixing-algoritme dat oudere content omzet in het Auro-3D-formaat.

Specificaties

Speaker kanalen
11.2
Video inVideo in
Het type video-aansluiting waarover het apparaat beschikt.
3x Component Video, 5x Composite, 8x HDMI
Video uit
Component Video, 2x Composite, 3x HDMI
Audio in
8x 2.0 Tulp Analoog
Frontspeakervermogen (RMS)
140W
Centerspeaker vermogen (RMS)
140W
Alles sluiten
Speakers
Speaker kanalen
11.2
Frontspeakervermogen (RMS)
140W
Centerspeaker vermogen (RMS)
140W
Surroundspeaker vermogen (RMS)
140W
Luidsprekeraansluiting
Schroefaansluiting
Audioverbinding
Audio in
8x 2.0 Tulp Analoog
Phono input
1
Videoverbinding
Video inVideo in
Het type video-aansluiting waarover het apparaat beschikt.
3x Component Video, 5x Composite, 8x HDMI
Video uit
Component Video, 2x Composite, 3x HDMI
Hoogste HDMI versie
HDMI 2.1
Bluetooth en netwerk
Verbinding (Bluetooth)Verbinding (Bluetooth)
Bluetooth is een open standaard voor draadloze verbindingen tussen apparaten op korte afstand. Een nieuwere versie heeft een hogere datasnelheid en een lager stroomverbruik.
Bluetooth (versie onbekend)
Ethernet (RJ45)Ethernet (RJ45)
Wat is de snelheid van de data-overdracht via ethernet uitgedrukt in Mbps.
Ethernet 100Mbps
Verbinding (wlan)Verbinding (wlan)
Wireless Local Area Network (WLAN) is een draadloze en lokale netwerkverbinding. Wordt in de volksmond ook wel WiFi genoemd
802.11 (onb. type)
Ondersteuning
Audioformaten
aac, dsd, flac, mp3, wav, wma
Audio filters
Auro 3D, Dolby Atmos, Dolby Surround, Dolby TrueHD, DTS HD, DTS Neural:X, DTS Virtual:X, DTS:X
Upscaling
Ja
Apple Airplay
AirPlay 2
Lokale netwerkdiensten
Apple Airplay 2, Multiroom, Spotify Connect
Radio
FM-Radio
Online muziekdiensten
Amazon Music, Deezer, Pandora, Tidal, TuneIn
Eigenschappen Receiver
Firmware upgrade mogelijk
Stroomverbruik
Stroomverbruik
780W
Stroomverbruik (stand-by)
0,5W
Afmetingen
Hoogte
185mm
Breedte
440mm
Lengte
450mm
Gewicht en kleur
Gewicht
14,2kg
Kleur
Zwart