Naar boven

Siemens ExtraKlasse iQ700 Wasmachine 9 kg WM6HXM90NL

Art.nr: iQ700 Wasmachine 9 kg WM6HXM90
Wasmachine met Home Connect: Bespaar tijd met de opties van het speedPack en verwijder eenvoudig de 4 meest voorkomende vlekken.
Levertijd:
Binnen 3 werkdagen

Productinformatie

Wasmachine met Home Connect: Bespaar tijd met de opties van het speedPack en verwijder eenvoudig de 4 meest voorkomende vlekken.
  • Programma's versnellen, een uitstekend wasresultaat in 1 uur of een klein wasje in 15 minuten: speedPack XL
  • Altijd toegang en bediening van de wasmachine, waar en wanneer dan ook met de handige Home Connect-app.
  • Anti-vlekkensysteem verwijdert de 4 meest hardnekkige vlekken zonder voorwas of vlekkenverwijderaar.
  • Het LED-display directTouch is perfect leesbaar en heeft een comfortabel en overzichtelijk bedieningsmenu.
  • Beschermt waterproof stoffen: het outdoor- en impregneerprogramma


Programma's versnellen, een uitstekend wasresultaat in 1 uur  of een klein wasje in 15 minuten: speedPack XL

Versnel uw wasprogramma met de tijdbesparende varioSpeed-optie. Zo krijgt u binnen een uur een optimaal wasresultaat. Kleine was? Ga voor een recordtijd met super15' of super30'. Dankzij het speedPack XL voor wasmachines.
Gekoppelde apparaten
Koppel apparaten in uw huis aan elkaar en u krijgt naadloze verbindingen. Een slimme lamp die bijvoorbeeld knippert als uw was klaar is. Dat is allemaal mogelijk dankzij onze samenwerking met IFTTT, iHaus en Magenta Smart Home.


Laat de was zich aanpassen aan uw agenda. Met de Home Connect-app selecteert u makkelijk opties en start u de wasmachine wanneer u maar wilt, waar u maar bent. Zo is uw was klaar wanneer u wilt.
Dankzij Home Connect heeft u altijd controle over uw wasmachine. Check de instellingen van de wasmachine en krijg een pushnotificatie zodra het gekozen programma klaar is.


Voice control.
Dankzij een samenwerking met Amazon Alexa, bestuurt u uw wasmachine nu nog eenvoudiger: met uw stem. Gebruik Home Connect in de Alexa-app en verbind Amazon Alexa met uw wasmachine.
Anti-vlekkensysteem verwijdert de 4 meest hardnekkige vlekken zonder voorwas of vlekkenverwijderaar.

Geen extra wasmiddel nodig en u hoeft de was ook niet voor te behandelen: het anti-vlekkensysteem pakt de 4 meest hardnekkige vlekke aan. Boter of olie, bloed, gras en wijn. Door slim de temperatuur van het water, snelheid en duur aan te passen, worden de vlekken zorgvuldig verwijderd.

Beschermt waterproof stoffen: het outdoor- en impregneerprogramma

Het outdoor- en impregnerenprogramma is speciaal ontworpen voor high-tech waterproof stoffen. De slimme centrifugestand en geoptimaliseerde temperatuurinstelleningen zorgen voor een zachte was die de gevoelige waterproof coating beschermt. In combinatie met de impregnatie-stand is dit programma perfect voor sport- en outdoorkleding in elk klimaat.
iQdrive met 10 jaar garantie.

Normale wasmachinemotoren slijten door wrijving, waardoor ze het plotseling niet meer doen. Met iQdrive loopt u dat risico niet: dankzij het gebruik van magneten ontstaat er geen wrijving. Dat maakt de machine duurzaam, stil en efficiënt. Met 10 jaar garantie kunt u er helemaal gerust op zijn dat de iQdrive-motor een veilige keuze is.


Gedurende de gehele levensduur bescherming tegen waterschade: aquaStop.

Het aquaStop-systeem beschermt de gehele levensduur van uw apparaat tegen alle soorten waterschade, zoals lekkages en overstromingen.

A+++ -30%: wast tot 30% zuiniger dan de uiterst efficiënte energieklasse A+++.


De wereld van technologie innoveert snel. Steeds meer apparaten slim. De WiFi-aangesloten apparaten van Siemens en Home Connect komt de technologie ook bij u thuis. De combinatie van slimme apparaten, intelligente software en een handige app zorgt voor tientallen opties. De een maakt uw leven makkelijker, terwijl de ander u hele nieuwe mogelijkheden biedt, maar ze zorgen allemaal voor meer comfort. Zo kunt u meer tijd besteden aan dingen die er toe doen.
Pushnotifications
i-Dos wasmachines passen automatisch de dosering van wasmiddel en wasverzachter aan voor het beste resultaat. En dankzij de Home Connect-app wordt het nog comfortabeler: u krijgt namelijk een seintje in de vorm van een pushnotificatie als de compartementen bijgevuld moeten worden én als de was klaar is.
Diagnose op afstand
In het geval van een storing zorgt Home Connect voor een handige analyse. Met uw toestemming kunnen de Siemens klantenservice uw apparaat online vinden en de storing opsporen. Kan de storing niet gelijk opgelost worden en is er een bezoek van een monteur nodig? Dan zorgen we ervoor dat de monteur goed voorbereid op pad gaat met de juiste reservedelen.
Goed leesbaar en gebruikersvriendelijk bedieningsmenu: LED-display directTouch.
Het LED-display directTouch maakt indruk dankzij haar goede leesbaarheid en gebruikersvriendleijke bedieningsmenu. Zonder omweg vindt u wat u zoekt, want u selecteert elke functie makkelijk dankzij de grote knoppen.
waveTrommel.

De innovatieve structuur van de WaveTrommel zorgt voor de effectieve, voorzichtige behandeling van uw was. Dat komt door de golfvorm en de asymetrische spoelarmen van de WaveTrommel, uniek in hun soort.
easyStart

De easyStart-functie in uw Home Connect-app helpt u met het vinden van het juiste wasprogramma. U hoeft alleen wat simpele vragen te beantwoorden, bijvoorbeeld over de stof en kleur. En op afstand start u het aanbevolen programma. Zo vindt en start u binnen een paar seconden het wasprogramma.

Specificaties

Algemene informatie:Vulgewicht: 1 - 9 kg
Energieklasse: C
Max. centrifugesnelheid: 1600 rpm** (Max. Restvocht: 44 %)
Centrifuge droogklasse: A
Programma's:Standaard programma's: Katoen, Kreukherstellend, Fijne was/Zijde, Wol handwas
Speciale programma's: Trommel reinigen (met herinneringsfunctie), Jeans / Donkere was, Outdoor+Impregneren, Centrifugeren/afpompen, powerSpeed 59, Snel + Mix, Extra spoelen, Extra snel 30'/15'
Opties:Home Connect: Remote Monitoring and Control, Energy Management, Remote Diagnostics
Speciaal anti-vlekken systeem: 4 speciale vlekkenprogramma's (boter/slaolie, bloed, rode wijn, gras), toepasbaar op de standaard programma's
TouchControl tiptoetsen: Anti-kreuk, Aan/uit, Eindtijdkeuze, Vlekkenautomaat, Spoelen, Remote Start, start/bijvullen, temperatuur, varioSpeed, Voorwas, keuze voor centrifugeersnelheid/niet centrifugeren
Comfort / Zekerheid:Bijvulfunctie: Pauzeer het draaiende wasprogramma, om vergeten wasgoed in de trommel bij te voegen.
Groot en overzichtelijk LED-display voor programmaverloop, temperatuurkeuze, max. centrifugesnelheid, resttijdweergave en 24 u eindtijduitstel, vlek- en verbruiksindicatie
powerSpeed: uitstekende wasresultaten in korte tijd
XXL Volume van trommel: 70 l
Trommelverlichting: LED
waveTrommel: bijzonder schone en effectieve wasverzorging dankzij de unieke trommelstructuur
Trommelreiniging: optimale verzorging en reiniging van de trommel en interieur, met herinneringsfunctie
32 cm vulopening, chroom, wit met 171° te openen deur
iQdrive motor voor extra stilte, zuinigheid en lange levensduur incl. 10jr garantie
10 jaar garantie op de koolborstelloze iQdrive motor
antiVibration design: meer stabiliteit en stilte
Speciaal anti-vlekken systeem
Precieze beladingsherkenning bij de start van het programma dankzij intelligente meettechniek.
waterPerfect Plus: exact watermanagement
Bodemplaat voor extra bescherming en geluidsisolatie
Doorstroomsensor voor optimaal waterverbruik
aquaStop met levenslange garantie tegen waterschade
Indicatie van energie- en waterverbruik voorafgaand aan het wasprogramma
Verlichte programmaknop met aan/uit toets
Schuimherkenning: detecteert overdosering
Aanduiding voor overdosering
Onbalansherkenning
Kinderbeveiliging op de deur
Signaal einde programma
easyClean wasmiddellade, vooraan
Doseringshulp voor vloeibaar wasmiddel
Technische Informatie:Energieverbruik 150 kWh per jaar, gebaseerd op 220 standaard katoenwasprogramma's volgens norm energielabel
-30% zuiniger (150kWh/jaar) dan de standaard waarde (217 kWh/jaar) van energie klasse A+++ in 9 kg volgens de EU-richtlijnen 1061/2010
Waterverbruik 10560 liter per jaar, gebaseerd op 220 standaard katoenwasprogramma's volgens norm energielabel
Geluidsniveau wassen : 47 dB(A)
Geluidsniveau centrifugeren: 70 dB(A)
Onderbouwbaar onder 85cm nishoogte
Afmeting apparaat (H x B): 84.8 cm x 59.8 cm
Diepte apparaat: 59.0 cm
Diepte apparaat incl. deur: 63.2 cm
Diepte apparaat met geopende deur: 106.3 cm