Naar boven

KEF LS50 META Titanium (prijs per set)

Art.nr: LS50 META Titanium
LS50 Meta is een zeer precieze, emotie-oproepende luidspreker die is gebouwd op revolutionaire akoestische technologie. Ontworpen rondom de 12de generatie Uni-Q driver met Metamaterial Absorption Technology is deze solide compacte luidspreker in staat om elke plek in de ruimte van gedetailleerd geluid te voorzien
Merk:
KEF
Levertijd:
Binnen 3 werkdagen
Titanium

Productinformatie

De eerste speakers ter wereld met Metamaterial
Grootse luidsprekers verdwijnen. Er is alleen muziek. LS50 Meta is zo’n luidspreker. Het ongelooflijk meeslepende geluid betekent dat u zichzelf in uw eigen muziek verliest. Elke nuance koesteren als laag op laag aan instrumenten u tegemoet treedt, met overal in de ruimte een uitzonderlijke akoestische precisie.
 

 
Prestatie
Nauwkeurig, meeslepend geluid
 

 
Metamaterial Absorption Technology
Een werkelijk revolutionair gereedschap in KEF’s akoestische arsenaal is Metamaterial Absorption Technology (MAT). MAT is een hoog-complexe doolhofachtige structuur die 99% van het geluid aan de achterzijde van de driver absorbeert. Het wegnemen van ongewenste vervormingen leidt tot een puurder en natuurlijker geluid.
MEER ONTDEKKEN

Elke spot een sweet spot
12de generatie Uni-Q met MAT
Voor de ontwikkeling van de 12de generatie Uni-Q hebben onze ingenieurs gebruikgemaakt van geavanceerde simulatie- en analysegereedschappen. Deze nieuwe driver-array geeft minder kleuring, minder vervorming en een geluid dat transparanter en levendiger is dan voorheen mogelijk werd geacht. En dit alles evenwichtig over de ruimte verspreidt.

 

Doorontwikkeling van een legendarisch LS50-erfgoed
Grootse luidsprekers verdwijnen naar de achtergrond en laten alle ruimte voor de muziek. LS50 is zo’n luidspreker. Verbeteringen aan de legendarische LS50 zijn onder ander optimalisatie van het driversysteem en een verplaatste flexibele poort voor de beste akoestische prestatie en een ongelooflijk meeslepend geluid.
 

Gewelfd voor groots presteren
LS50 Meta’s diffractie-arme, gecurvde baffle is nauwkeurig rondom de Uni-Q-driver-array gevormd. Zijn gladde gewelfde oppervlak helpt bij een evenwichtige geluidsoverdracht over de gehele baffle, zonder interferentie van scherpe randen die diffractie veroorzaken. Het resultaat is een helderder en preciezer geluid.
 

Onvermurwbaar
LS50 Meta’s baffle is middels spuitgieten vervaardigd uit een Dough Moulding Compound (DMC), terwijl binnenin de behuizing aangebrachte dwarsverbanden en Constrained Layer Damping (CLD) de inwendige trillingen dempen. Het gevolg van zo’n smetteloos oog voor detail is de laagste kleuring van welke luidspreker dan ook in zijn klasse.
 

Flexibele poort
Door gebruik te maken van Computational Fluid Dynamics (CFD) zijn de poort-flare en het stromingsprofiel van LS50 Meta’s gepatenteerde offset poort berekend om zo het moment waarop turbulentie optreedt te verleggen. Hierbij voorkomen de flexibele wanden het optreden van resonantie en daarmee het kleuren van het middenbereik. Dit leidt tot een verbeterde helderheid, met een uitzonderlijke diepte en detail.
BEKIJK DE WHITE PAPER UIT DE LS50-COLLECTIE
 

 
Ontwerp
Oog voor elk detail
Elk aspect van LS50 Meta is overwogen voor een betere akoestiek en een beter ontwerp. De diffractie-arme, gecurvde baffle is subtiel gespiegeld door het lichtgewelfde achterpaneel, waarin zowel de poortuitrede als de terminals elegant verzonken zijn en daarmee optisch zachter ogen.

 
Ontworpen om te presteren
LS50 Meta mag er sensationeel uitzien, als hoogwaardige luidspreker volgt elk aspect van zijn ontwerp de weg van vorm volgt functie. Van de nauwkeurig vormgegeven, gecurvde baffle tot aan de solide verstijfde behuizing. Elke millimeter van LS50 Meta is ontworpen om te presteren.

 
Perfecte afwerking
LS50 Meta is veel meer dan alleen een gebruikersluidspreker. Het is een beeldhouwwerk dat uw leven kleur geeft. Daarom bieden we de keuze uit vier afwerkingen: carbonzwart, titaniumgrijs, mineraalwit en koninklijk blauw speciale editie.
 
 
Wat is er nieuw?
Eigenaren van de bekroonde LS50 vragen zich wellicht af: wat is er nieuw aan? De LS50 Meta lijkt namelijk wel erg veel op het origineel. Waar LS50 een geweldige luidspreker is, biedt LS Meta met de vele technologische verbeteringen een werkelijk indrukwekkende verbetering in geluidskwaliteit.

Specificaties

MODEL
LS50 Meta

 

ONTWERP
Twee-weg basreflexsysteem

 

DRIVE UNITS
Uni-Q Driver Array:
HF: 25 mm vented aluminium dome met Metamaterial Absorption Technology
MF/LF: 130 mm aluminium conus

 

CROSSOVER-FREQUENTIE
2.1 kHz
FREQUENTIEBEREIK (-6DB)
47 Hz - 45 kHz

 

TYPISCHE IN-ROOM BASRESPONS (-6DB)
26 Hz

 

FREQUENTIERESPONS (±3DB)
79 Hz - 28 kHz

 

HARMONISCHE VERVORMING (90DB, 1M)
<0,4% 175 Hz - 20 kHz
<0,1% 300 Hz - 10 kHz
MAXIMALE OUTPUT
106 dB

 

VERSTERKERVERMOGEN (AANBEVOLEN)
40-100 W

 

NOMINALE IMPEDANTIE
8 Ω (min. 3,5 Ω)

 

GEVOELIGHEID (2.83V/1M)
85 dB
GEWICHT*
7,8 kg

 

AFMETINGEN (H X W X D) INCLUSIEF AANSLUIT TERMINAL*
302 x 200 x 280.5 mm (11,9 x 7,9 x 11,0 in.)

 

DOWNLOAD DOCUMENTEN
Product Information Sheet
LS50 Meta White Paper