Naar boven

Sonos Beam (Gen 2) Wit - BlackFriday Aktie

Art.nr: Sonos Beam Wit Aktie
Sonos Beam is een compacte soundbar voor bij uw televisie maar is ook prima te gebruiken als draadloos muziek systeem. Via wifi streamt u direct muziek via Airplay 2, Google Chromecast, SonosNet of Spotify Connect en verbind u uw smartphone of tablet met de speaker.
Merk:
Levertijd:
Levering verwacht binnen 5 dagen
Wit

Productinformatie

Voor meer interessante BlackFriday aanbiedingen, klik HIER

Sonos Beam

Compact Smart Soundbar met future-ready Voice Control

Een geweldige sound

Geniet van geweldige sound als u muziek streamt, tv en films kijkt,podcasts en audioboeken afspeelt, of als u videogames speelt. Allemaal met stembediening. Gereed om in de toekomst eenvoudigmet uw stem te bedienen. Vijf far field-microfoons herkennen uw stem vanuit iedere richting, overal in de kamer - zelfs als de muziek voluit staat.

Tv, films, videogames en meer

Upgrade uw sound tijdens het streamen, tv-kijken of uitproberen van de nieuwste videogames. Stream via een van de vijftig muziekservices die door Sonos worden ondersteund.

Compact formaat

Sonos Beam is maar 65,1cm lang en steekt dus niet over de rand van uw meubel heen, blokkeert niet het zicht op uw tv.

Uitgebalanceerd geluid
Vier elliptische full-range woofers en een tweeter brengen de hoge en lage frequenties in balans. Drie passieve radiatoren zorgen voor een intensere en diepere bass, waardoor je geen extrasubwoofer nodig hebt.

Luister in één kamer of in alle kamers tegelijk

Zet een film op in de woonkamer en een podcast in de keuken of overal hetzelfde nummer als u meerdere speakers installeert.
Regel het allemaal snel én eenvoudig, via de Sonos App.

Slechts twee kabels voor al uw audio

Steek de stekker van Sonos Beam in het stopcontact en sluit hem vervolgens aan op uw tv met de HDMI-kabel. Dat is alles. Niet langer die wirwar van kabels van traditionele home cinema systemen.

Uw persoonlijke deal bij Apollo?

Wenst u een bepaalde combinatie van producten of wilt u bijvoorbeeld iets inruilen? Lees direct verder over uw persoonlijke deal en klik hier.
https://www.apollo.nl/nl/pages/persoonlijke-deal-aanvragen/

Apollo, al meer dan 30 jaar uw vertrouwde adres

Ook voor SONOS bent u bij Apollo aan het juiste adres. Al meer dan 30 jaar een vertrouwd adres voor Foto, Film, Hifi, pasfoto’s, witgoed, TV en meer. U bestelt 24 uur per dag, iedere dag, veilig online. U kunt ook langskomen in het gezellige Almere aan Korte Promenade 5

Specificaties

Luister naar muziek, tv, films en meer.

Meeslepend geluid van bioscoopkwaliteit.

Zorgvuldig ontworpen voor jouw huis.

Bedien in de toekomst eenvoudig met uw stem.

Eenvoudig te installeren.

Compatibel met AirPlay & Siri

Video