Naar boven

Bosch WAXH2K90NL Serie 8 Exclusiv wasmachine

Art.nr: Bosch WAXH2K90NL Serie 8 Exclusiv wasmachine
i-DOS: bepaalt automatisch de benodigde hoeveel wasmiddel en water voor iedere belading. Alle instellingen worden automatisch aangepast aan de hand van type vervuiling en het textielsoort. Home Connect: verbonden apparaten met handige functies die het leven nog makkelijker maken. EcoSilence Drive™: extreem stil, duurzaam en zuinig wassen dankzij de koolborstelloze motor. SpeedPerfect: perfect wasresultaat met een tijdsbesparing tot 65%.
Levertijd:
Levering verwacht binnen 5 dagen

Productinformatie

i-DOS: intelligent doseringsysteem
Performance
Zo intelligent dat je niets meer hoeft te doen
Wat is nou de juiste hoeveelheid wasmiddel? Geen zorgen, want het i-DOS intelligenten doseringsysteem regelt het voor je. Vul het wasmiddel aan en i-DOS meet automatisch de juiste hoeveelheid af voor de perfecte resultaten. De machine past de dosering aan naar aanleiding van de hoeveelheid kleding, de soort stof en hoe vuil je wasgoed is. Het resultaat is dat je nooit meer te veel gebruikt waardoor er ook geen zichtbare wasmiddelresten op je kleding terecht komt en voorkom je huidirritatie. En je voorkomt natuurlijk ook dat je te weinig wasmiddel gebruikt! Een perfecte was dus, maar geen druppel te veel wasmiddel en water.

Easy Start Guide
Connectivity
Het juiste wasadvies voor de juiste belading.
De mate van vervuiling, de kleur van het wasgoed, het materiaaltype en de hoeveelheid. Al die dingen hebben invloed op de manier waarop de wasmachine het beste zijn werk kan doen. Met Easy Start van Home Connect hoef je deze informatie alleen maar in te voeren op je smartphone en deze activeert dan rechtstreeks het juiste wasprogramma. Zo levert elke wasbeurt altijd een perfect resultaat op.

Push Notifications
Connectivity
De wasmachine die je op de hoogte houdt.
Wachten tot de wasmachine klaar is, is tijdverspilling en kan onnodige irritatie veroorzaken, vooral voor mensen met drukke schema's. Home Connect stelt je op je gemak en helpt je productiever te zijn met je tijd. Als je wilt, kan je wasmachine pushmeldingen verzenden naar je mobiel zodat je er gemakkelijk de huidige programmastatus van kunt zien, evenals andere nuttige informatie. Multitasking in en om het huis is weer een stapje simpeler geworden.

 
Nog slimmere ondersteuning.
Connectivity
Nog slimmere ondersteuning.
Het kan stressvol zijn als je huishoudelijke apparaten niet werken zoals ze zouden moeten. Remote Diagnostics, oftewel diagnose op afstand, is er om je te helpen. Bel gewoon de Home Connect Hotline en maak een afspraak voor een diagnose op afstand van je via internet aangesloten apparaat. Met jouw toestemming kan de Bosch-klantenservice vervolgens je apparaat op afstand screenen, het probleemgebied lokaliseren en je het duidelijke advies geven dat je nodig hebt. Als het probleem niet op deze manier kan worden opgelost, kan een Bosch servicemonteur worden geïnformeerd en bij je thuis komen om alle problemen op te lossen, met alle benodigde onderdelen al bij de hand. Slimme ondersteuning, slimme oplossingen - met één druk op de knop.


Remote Monitoring & Control
Connectivity
Zorg voor de was, zelfs als je niet thuis bent.
Heb ik de wasmachine wel aangezet? Een vraag die bij iedereen wel eens door het hoofd spookt. Van wasmachines met Home Connect kun je de status gewoon op je smartphone controleren en ze laten zich ook heel makkelijk zo aanzetten als dat nodig is. Nu je op afstand toegang hebt tot je wasmachine, loopt jouw huishouden nog meer op rolletjes.

 
VoiceControl
EasyToUse
Je apparaat luistert naar je.
Dankzij de samenwerking met Amazon Alexa is je oven nu ook met je stem te bedienen. Check of de benodigde Home Connect-functie in de Alexa app ook beschikbaar is voor jouw land en taal. Activeer vervolgens de functie om een verbinding tot stand te brengen tussen Amazon Alexa en je huishoudapparaat.

Automatic Programmes
Comfort
Optimale uitvoering van het wasproces.
Automatic Programmes weegt de hoeveelheid was en scant de textielsoort in de trommel. Sensoren meten aan de hand van het spoelwater hoe vuil de was is en zorgt er met deze informatie voor dat precies het juiste wasprogramma wordt gebruikt, en het hele wasproces optimaal wordt uitgevoerd. Kwestie van één druk op de knop.

 
SpeedPerfect
Performance
Perfect schoon in 65% minder tijd*.
De SpeedPerfect-functie is speciaal ontwikkeld voor situaties waarin je geen tijd te verliezen hebt. Met SpeedPerfect verminder je de wastijd met 65%* maar zonder minder goede resultaten. Gebruik de functie in combinatie met de meeste wasprogramma's, voor alle ladingen en stoffen. Als je bijvoorbeeld kiest voor het mixprogramma in combinatie met SpeedPerfect, kun je tot 4 kg in maar 45 minuten wassen. * Verschil tussen het Easy Care-programma 40ºC en datzelfde programma met de SpeedPerfect-functie.

 
VarioDrum
Comfort
Bosch wasmachines zijn zuinig voor je kleding.
Door de speciale trommelstructuur worden vlekken aangepakt terwijl de slijtage tot een minimum wordt beperkt. VarioDrum technologie geleidt de was in beide draairichtingen door de trommel, zonder je geliefde items te beschadigen. Afhankelijk van het geselecteerde programma, roteren de asymetrisch ontworpen peddels het wasgoed door de trommel. Met zo min mogelijk weerstand voor delicate weefsels en iets ruwer in het geval van vlekken. Vervuilde kledingstukken worden zo makkelijker schoon terwijl ze minder snel slijten. Houd je kleding langer als nieuw en altijd vlekkeloos schoon.

 
AntiVibration-wand
Health
AntiVibration-wand: meer stabiliteit en minder trillingen.
De nieuwe vormgeving van de wanden is niet alleen mooi om te zien: het systeem zorgt ook voor meer stabiliteit en vermindert trillingen. De verbeterde isolatie reguleert bovendien het geluidsniveau, waardoor Bosch Serie 8 en Serie 6 zeer stil zijn, zelfs tijdens het centrifugeren.

 

AutoWash
ExcellentResults
AutoWash
Laat automatisch de hoeveelheid weten, het kledingmateriaal en hoe vuil het is, om vervolgens de watertemperatuur en snelheid eraan aan te passen.

Specificaties

Algemene informatie:
Vulgewicht: 1 - 9 kg
Energieklasse: C
Max. centrifugesnelheid: 1600 rpm** (Max. Restvocht: 44 %)
  

Programma's:
Standaard programma's: Katoen, Kreukherstellend, Fijne was/Zijde, Wol handwas
Automatisch programma: sensorgestuurd wassen en doseren
Speciale programma's: Automaat fijn, Trommel reiniging met geheugenfunctie, Jeans / Donkere was, Outdoor, Centrifugeren/afpompen, Snel/Mix, Spoelen, SuperKort 15/30 min.
 

Opties:
Home Connect: Remote Monitoring and Control, Energy Management, Remote Diagnostics
i-Dos: automatische dosering van wasmiddel en wasverzachter
TouchControl toetsen incl. LED indicatie: Aan/uit, Eindtijdkeuze, i-DOS 2.0 1, i-DOS 2.0 2, Intensive Plus, Spoelen, Remote Start, Start/Bijvullen, Temperatuurkeuze, SpeedPerfect, Voorwas, Toerentalkeuze/Spoelstop
 

Comfort/ Zekerheid:
Bijvulfunctie: Iets vergeten? Eenvoudig wasgoed toevoegen tijdens het programma.
Groot en overzichtelijk LED-display voor programmaverloop, temperatuurkeuze, centrifugeersnelheid, resttijdweergave en 24 u eindtijduitstel, i-Dos instellingen en verbruiksindicatie
4D Wash: Efficiënt en perfect wassen. Kleding wordt tot diep in de vezels perfect gereinigd door effectieve toevoeging van water gemengd met wasmiddel.
XXL Volume van trommel: 70 l
Trommelverlichting: ideaal in een donkere omgeving
VarioTrommel: zacht en efficiënt wassen
Trommelreiniging: optimale verzorging en reiniging van de trommel en interieur, met herinneringsfunctie
32 cm vulopening, Alu-Look, wit met 171° te openen deur
EcoSilence Drive: de meest energiezuinige en stille motortechnologie
10 jaar garantie op de koolborstelloze EcoSilence Drive motor
AntiVibration Design: meer stabiliteit en stilte
Automatische beladingsherkenning voor een nauwkeurige regulering van het waterverbruik dat nodig is voor de hoeveelheid was in de trommel.
ActiveWater: zuinig en nauwkeurig watermanagement
Bodemplaat voor extra bescherming en geluidsisolatie
AquaSensor: voor optimale spoelresultaten
DoorstroomSensor: voor optimaal waterverbruik
AquaStop waterbeveiliging: Bosch garantie bij waterschade - gedurende de gehele levensduur*
EcoFeedback: indicatie van energie- en waterverbruik
LED programmaknop met aan/uitschakelaar
Schuimherkenning: detecteert overdosering
Indicatie overdosering wasmiddel
Elektronisch onbalans-controlesysteem
Kinderbeveiliging op de deur
Signaal bij einde van het programma

 

Technische informatie:
 

Energieverbruik 150 kWh per jaar, gebaseerd op 220 standaard katoenwasprogramma's volgens norm energielabel
-30% zuiniger (150kWh/jaar) dan de standaard waarde (217 kWh/jaar) van energie klasse A+++ in 9 kg volgens de EU-richtlijnen 1061/2010
Waterverbruik 10560 liter per jaar, gebaseerd op 220 standaard katoenwasprogramma's volgens norm energielabel
Geluidsniveau wassen : 47 dB(A)
Geluidsniveau centrifugeren: 70 dB(A)
Onderbouwbaar onder 85cm nishoogte
Afmeting apparaat (H x B): 84.8 cm x 59.8 cm
Diepte apparaat: 59.0 cm
Diepte apparaat incl. deur: 63.2 cm
Diepte apparaat met geopende deur: 106.3 cm