Naar boven

Vijf jaar lang 100% pixelgarantie t/m 55" inch

Art.nr: Pixelgarantie
Alleen Apollo geeft u de mogelijkheid om voor een eenmalig laag bedrag 5 jaar lang 100% pixelgarantie op uw (4K) (O)led tv te nemen.
Levertijd:
Op werkdag voor 16:00u besteld, volgende werkdag in huis.

Productinformatie

Het komt gelukkig niet erg vaak voor maar het kan wel erg vervelend zijn als het voorkomt. Een defecte pixel is niet te repareren en valt niet onder de fabrieksgarantie. Na constatering door onze technische dienst zullen wij ervoor zorgen dat het probleem wordt opgelost waarbij veelal het paneel van het toestel wordt omgeruild.

Mocht het paneel niet meer beschikbaar zijn dan wordt het toestel omgeruild, dit omruilmodel zal een model met zoveel mogelijk gelijkwaardige specificatie's. De 100% pixelgarantie kunt u alleen gelijktijdig met de bestelling van uw (4K) (O)led tv meebestellen, achteraf de garantie alsnog afsluiten is niet mogelijk.

Overigens zijn defekte / gedoofde pixels die direct na ontvangst van de tv worden geconstateerd redenen om het toestel te retourneren, dit is mogelijk tot 3 dagen na ontvangst van de tv.
Controleer om deze reden uw tv goed en direct na ontvangst.

De fabrikant hanteert zelf ook een pixelpolicy, deze verschilt per fabrikant en komt erop neer dat er wel pixels mogen doven of oplichten (wordt niet als defekt gezien) maar als er meer dan 5 pixels in 1 cluster problemen hebben dan kunt u van de fabrikant een oplossing verwachten.

Met de keuze voor deze pixelgarantie heeft u een 100% pixelgarantie wat erop neer komt dat er geen 1 pixel mag doven of blijven oplichten, zelfs niet in uw 4K tv waar dus veel meer pixels in zitten.

Specificaties

Voor LCD, Oled en Qled beeldformaten t/m 55" inch