Naar boven

Sony HDR-CX240 Full HD Camcorder

Art.nr: HDR-CX240 Full HD Camcorder
De Sony CX240E Handycam heeft een Zeiss-groothoeklens van maar liefst 29,8 mm om een hele scène vast te leggen in Full HD en een batterijvermogen van 130 minuten.
Merk:
Levertijd:
Op werkdag voor 16:00u besteld, volgende werkdag in huis.

Productinformatie

De Sony CX240E Handycam heeft een Zeiss-groothoeklens van maar liefst 29,8 mm om een hele scène vast te leggen in Full HD en een batterijvermogen van 130 minuten.

Geef uw films de details die ze verdienen. Leg het leven vast precies zoals u het ziet. De CX240E Handycam® heeft een krachtige BIONZ X-beeldverwerkingsprocessor, een Exmor R®-CMOS-sensor en een ZEISS®-groothoeklens.

Fijnere details, snellere opnamen. De nieuwe BIONZ X-beeldverwerkingsprocessor is snel, krachtig en zorgt voor minder ruis in het hele beeld. Wordt gebruikt in combinatie met een gedetailleerde Exmor® R-CMOS-sensor zodat ieder aspect van de scène in nauwkeurige en natuurgetrouwe details wordt weergegeven.

Vul uw beeld met een ZEISS-lens. Leg de scène vast met ongekende precisie en helderheid, zowel bij close-up als bij pannen. Met een Vario-Tessar®-groothoeklens van 29,8 mm van ZEISS kunt u het hele beeld beslaan, net zoals u het zich herinnert.

Kom dichterbij. Moet u dichter bij de actie komen? Dat is geen probleem met de CX240E. Met een 27x optische zoom en 54x heldere beeldzoom kunt u het onderwerp dichtbij halen voor die kostbare momenten zonder aan scherpte te verliezen.

Maak langer dan twee uur achter elkaar opnamen. Met een batterij van het type X kunt u genieten van 130 minuten ononderbroken opnametijd. U hoeft dus nooit meer een moment te missen.

Trillingsvrije films met beeldstabilisatie. Onderweg opnemen zonder schokken en stoten. SteadyShot gebruikt bewegingssensoren om beweging tijdens het opnemen te compenseren. Het resultaat zijn vloeiende, stabiele beelden.

Blijf de actie volgen. Trefzeker filmen. Een Clear Photo LCD-scherm van 2,7 inch (6,8 cm) en met 230.000 pixels zorgt voor duidelijke, heldere beelden met uitstekend contrast en een grote beeldhoek.

Twee films in één. Met Dual Video-opname kunt u tegelijkertijd in twee indelingen opnemen. Film in AVCHD voor beelden van hoge kwaliteit of MP4 voor eenvoudig online delen.

Specificaties

 • 27x optische zoom / 54x beeldzoom
 • 29,8 mm Zeiss-groothoeklens
 • Helder beeld met Full HD-details, ook bij weinig licht
 • Trillingvrij opnemen dankzij SteadyShot
 • Opnemen in 2 indelingen dankzij Dual Video Recording

Wat zit er in de doos?

 • Netadapter
 • USB-ondersteuningskabel
 • Oplaadbare batterijen (NP-FV50)
 • PlayMemories Home (bewerkingssoftware, download vanaf Sony website)
 • Gebruikshandleiding Sony Handycam HDR-CX240
 • HDMI-microkabel