Naar boven

Samsung Koel-/vriescombinatie RB36T605CB1 zwart

Art.nr: Koel-/vriescombinatie RB36T605CB1 zwart
Bewaar meer etenswaren in jouw koelkas! De standaard buitendiepte van 600mm sluit perfect aan bij je keukenkastjes en aanrecht. De SpaceMax™-technologie met efficiënte isolatie zorgt voor dunnere wanden. Je hebt dus meer ruimte, zonder dat de koelkast uitsteekt.
Merk:
Levertijd:
Binnen 3 werkdagen

Productinformatie


Ruimer vanbinnen
SpaceMax™ Technologie
Bewaar meer etenswaren in een koelkast met een grote capaciteit. De standaard buitendiepte van 600mm sluit perfect aan bij je keukenkastjes en aanrecht. De SpaceMax™-technologie met efficiënte isolatie zorgt voor dunnere wanden. Je hebt dus meer ruimte, zonder dat de koelkast uitsteekt ten opzichte van je aanrecht.

Strak en stijlvol design
Design
Geef je keuken een stijlvolle look. De standaard diepte van 600 mm sluit perfect aan bij je keukenkasten. De koelkast heeft platte deuren en een strakke achterkant. De minimalistische binnenkant heeft een verborgen display, een plat flessenplateau en grijze vakken voor etenswaren*.

* Optioneel. Alleen beschikbaar voor bepaalde modellen.
Nooit meer ontdooien
No Frost
Nooit meer tijd en energie verspillen aan het ontdooien van de koelkast. No Frost meet op basis van omgevingsfactoren wanneer het ontdooiproces moet worden gestart, wat ijsvorming voorkomt. Daarnaast wordt de beoogde temperatuur bijna twee keer zo snel bereikt*, waardoor de koelkast ook nog langer meegaat.

* Gebaseerd op een vergelijking tussen de Samsung Frost Fridge RB31FERNCWW en No Frost Fridge RL39THCTS. Individuele resultaten kunnen variëren afhankelijk van omgevingsfactoren en het individueel gebruik.
 
Houdt etenswaren tot 2x langer vers*
Optimal Fresh +™Ga voor ultieme flexibiliteit bij het bewaren van etenswaren. De Optimal Fresh +™ -lade kan worden gebruikt als één lade of twee zones met verschillende temperaturen. De linkerkant is koeler, zodat vlees en vis dubbel zo lang vers blijven*. De rechterkant is perfect om fruit en groenten vers te houd

Twee temperaturen
 
Één temperatuur

* Getest door Intertek met de RL38T775CSR en RB34K6252SS. Van toepassing wanneer ingesteld op MAX mode. Resultaten kunnen variëren afhankelijk van hoe vers het voedsel is, gebruiksomstandigheden en verschillende andere factoren. Resultaten gebaseerd op een analyse van het aëroob kiemgetal van test voedingswaren na opslag in test units.
Optimale luchtvochtigheid en versheid
Humidity Fresh +
De smaak en textuur van verse producten blijft langer behouden. Je kunt de luchtvochtigheid in de Humidity Fresh +-zone eenvoudig aanpassen met de draaiknop. Zo creëer je de ideale omstandigheden om al je groenten en fruit lekker fris, vers en sappig te houden.

Snel koelen & vriezen
Power Cool + Power Freeze
Vertrouw op supersnelle koelprestaties. Met één druk op de knop blaast Power Cool intens koude lucht de koelkast binnen, om je boodschappen of favoriete drankjes snel af te koelen. Power Freeze verspreidt een stoot ijskoude lucht door de vriezer. Handig om eten in te vriezen, of om zelf ijs te maken.

Flexibele ruimte om veel meer te bewaren
Flessenplateau
Maak efficiënt gebruik van je koelkastruimte met het multifunctionele flessenplateau. De platte vorm maakt het flessenplateau veelzijdig, want je kunt er ook andere producten op kwijt, zoals pizza's en eieren.

Meer plek in de deur
Breed deurvak
Bewaar grotere flessen (tot 2 liter) in de deur, zodat je geen plankruimte verspilt. In het bredere en diepere deurvak kun je grote flessen, pakken en andere drankverpakkingen opbergen.
 
Stil & energiezuinig
Samsung Digital Inverter Compressor
Een stille, energiezuinige en milieuvriendelijke koelkast, die je ook een lagere energierekening oplevert! Reguliere compressors gaan alleen aan en uit. De Digital Inverter Compressor past echter automatisch zijn snelheid aan en koelt op 7 niveaus. Hij is daardoor zeer stil en produceert slechts 35dB.

* Daadwerkelijke product kan afwijken van afbeelding.
 
Eenvoudig schoon te maken achterkant
Strakke achterkant
Houd de achterkant van je koelkast eenvoudig schoon. De strakke achterkant is een gladde veiligheidscover voor de spoelen en kabels. De achterkant ziet er daardoor netjes uit, is makkelijk schoon te maken en extra stevig. Onderdelen worden beschermd tegen stoten en er dringt geen vuil binnen.

*Daadwerkelijke product kan afwijken van afbeelding
 
Overal gelijkmatige koeling
All-Around Cooling
Perfect gekoelde etenswaren, overal in de koelkast. All Around Cooling koelt ieder deel van de koelkast gelijkmatig. Het systeem controleert de temperatuur voortdurend en laat koele lucht circuleren via slim geplaatste luchtgaten. Zo worden producten overal goed gekoeld en blijven ze verser.

Specificaties

Koel-/vriescombinatie, 248 l Netto inhoud koelgedeelte, Flessenplateau/rek (liggend), 3 Glasplateaus, 2 Groentelade(n), LED verlichting, 112 l Netto inhoud vriesgedeelte, 3 Lade, NoFrost, Energieklasse A+++, netto breedte: 59,5 cm, netto hoogte: 193,5 cm, netto diepte: 65,8 cm
uitvoeringKoel-/vriescombinatie  
constructieVriesgedeelte onder  
Verwisselbare deurophanging  
Gezamenlijke netto inhoudGezamenlijke netto inhoud koelen en vriezen: 360l
Kenmerken koelzoneNetto inhoud koelgedeelte 248 l
uitrustingFlessenplateau/rek (liggend)  
Glasplateaus 3
Groentelade(n) 2
LED verlichting  
Kenmerken vrieszoneNetto inhoud vriesgedeelte 112 l
Lade 3
NoFrost  
Supervriezen  
EU-Richtlijnen koel- en vriesapparaten 2010/1060Energie-efficiëntieklasse Energieklasse A+++
Energieverbruik: 176 kWh/jaar, gebaseerd op de resultaten van standaard tests gedurende 24 uur. Het feitelijke energieverbruik is afhankelijk van de manier waarop het apparaat wordt gebruikt en de plaats waar het zich bevindt.
Totale inhoud koelgedeelte(s): 248 l
Totale inhoud vriesgedeelte(s) 4 sterren: 112 l
NoFrost  
Klimaatklasse SN: Dit apparaat is bedoeld voor gebruik bij een omgevingstemperatuur tussen +10°C en +32C°  
Klimaatklasse N: Dit apparaat is bedoeld voor gebruik bij een omgevingstemperatuur tussen +16°C en +32C°  
Klimaatklasse ST: Dit apparaat is bedoeld voor gebruik bij een omgevingstemperatuur tussen +16°C en +38C°  
Klimaatklasse T: Dit apparaat is bedoeld voor gebruik bij een omgevingstemperatuur tussen +16°C en +43C°  
Geluidsniveau: 35 dB
netto afmetingennetto breedte: 59.5 cm
netto hoogte: 193.5 cm
netto diepte: 65.8 cm
netto gewicht: 72 kg
Bruto afmetingen inclusief verpakkingbruto breedte: 63.7 cm
bruto hoogte: 201.3 cm
bruto diepte: 74 cm
bruto gewicht: 75 kg