Naar boven

Samsung Wasdroogcombinatie WD90T634ABH Autodose 9kg

Art.nr: WD90T634ABH Autodose 9kg
Deze wasdroogcombinate met handige autodoseringsysteem en Airwash heeft een energieklasse B. Reinig kleding met stoom en verwijder bacteriën en allergenen tot 99,9%
Merk:
Levertijd:
Bel voor levertijd!!

Productinformatie

Krachtige bubbels : EcoBubble™

EcoBubble™-technologie reinigt je kleding grondig, zelfs op lage temperaturen*. Wasmiddel wordt omgezet in bubbels, zodat het snel in de stof doordringt en vuil verwijdert, terwijl er minder energie nodig is en kleuren en stoffen intact blijven**.
*Getest in overeenstemming met IEC 60456-2010 / lading van 4 kg / Super Eco Wash koud (WF80F5E5U4W) versus Katoen 40°C zonder EcoBubble (WF0702WKU). Afzonderlijke resultaten kunnen verschillen. **Gebaseerd op het Performance Lab Test rapport van Springboard Engineering waarbij EMPA-stroken werden gewassen in normaal opgelost wasmiddel en met bubbeltechnologie zonder mechanische activiteit.

Slimmer wassen
AI Control
Was slim en effectief met krachtige AI Control. De functie personaliseert je wasbeurten, onthoudt wasgedrag, raadt programma's aan en geeft statusupdates De SmartThings-app* adviseert wasprogramma's, planningen en geeft onderhoudstips. Het perfecte droogprogramma wordt automatisch geselecteerd**.

* Beschikbaar voor Android- en iOS-apparaten. Voor deze functie heb je een Wi-Fi-verbinding en een Samsung-account nodig. ** Auto Cycle Link is alleen beschikbaar als zowel de wasmachine als de droger AI Control hebben en verbonden zijn met Wi-Fi. ※ De afgebeelde Grafische User Interface (GUI) kan verschillen per land. ※ Afbeelding kan afwijken van daadwerkelijke product

Precieze dosering van wasmiddel en -verzachter
Autodose
Ga moeiteloos voor de beste wasresultaten* en verspil minder wasmiddel. Autodose doseert automatisch de juiste hoeveelheid wasmiddel en wasverzachter voor elke hoeveelheid was. De dispenser bevat genoeg wasmiddel voor 1 maand wassen**. Het uitneembare reservoir is eenvoudig bij te vullen.

* De daadwerkelijke resultaten kunnen variëren afhankelijk van individueel gebruik. ** Autodose bevat wasmiddel voor tot 16 wasbeurten, genoeg voor ongeveer 1 maand wassen uitgaande van gemiddeld 4 wassen per week. Kan verschillen afhankelijk van belading en instellingen
Opfrissen met lucht

Air Wash
Fris je kleding eenvoudig op zonder wassen, heet water, schrobben of wasmiddel. De Air Wash-technologie verwijdert vieze geurtjes uit je kledingstukken en beddengoed door middel van warme lucht, zodat ze altijd fris ruiken.

* Gebaseerd op het Intertek-testrapport. Verwijdert 99,9% van bepaalde bacteriën, waaronder Staphylococcus aureus en Escherichia coli. Afzonderlijke resultaten kunnen verschillen.

Extra snel wassen in 59 minuten
Super Speed (59 minuten)
Verkort je dagelijkse wasduur en reinig kleding grondig. Super Speed wast een volle trommel in slechts 59 minuten*. De EcoBubble™-technologie wast je kleding grondig en Speed Spray verkort de spoeltijd. De centrifugeersnelheid wordt verhoogd, om zo kleding snel te centrifugeren.

* Gebaseerd op het gebruik van Super Speed met de standaardinstellingen en 5 kg was.
Verwijder bacteriën en allergenen tot 99,9%*
Hygiënisch stomen
Reinig kleding grondig en hygiënisch met stoom. Een Hygiënisch stomen-programma reinigt grondig, zonder voorbehandelingen. Er wordt stoom geïnjecteerd van onderin de trommel, waarna dit diep doordringt in elk kledingstuk. Dit verwijdert hardnekkig vuil en 99,9% van de bacteriën* en allergenen**.

* Gebaseerd op het Intertek-testrapport voor het Hygiënisch stomen-programma. Verwijdert 99,9% van bepaalde bacteriën, waaronder Staphylococcus aureus en Escherichia coli. Afzonderlijke resultaten kunnen verschillen. ** Gebaseerd op het testrapport van The British Allergy Foundation (BAF) voor het Hygiënisch stomen-programma. Verwijdert allergenen die afkomstig zijn van huisstofmijt.
Werkt stil & duurzaam
Digital Inverter-technologie
Digital Inverter-technologie gebruikt sterke magneten voor stille* en krachtige prestaties, en is energiezuiniger dan een reguliere motor. Door de koolborstelloze motor is de duurzaamheid** uitstekend en geven we bovendien 10 jaar garantie.

* De gemiddelde geluidsafname is 5dBA voor het wasprogramma en 3dBA voor het droogprogramma. De gegevens zijn gebaseerd op de WF80F5E5P4W (ERP-label, F500, 8 kg, 1400 rpm) met een Digital Inverter-motor en de WF1804WPC (Vistula, 8 kg, 1400 rpm) met een reguliere motor. ** Voorzien van een 23-jarig duurzaamheidscertificaat van het Duitse Verband der Elektrotechnik, Elektronik und Informationstechnik, VDE. De daadwerkelijke levensduur kan variëren afhankelijk van de gebruiksomstandigheden.

Houd je machine fris
Drum Clean +
Houd de deur en binnenkant van je machine schoon. Drum Clean + verwijdert vuil en 99,9% van de geurveroorzakende bacteriën* uit de trommel Een krachtige waterstraal en hoog toerental verwijderen vuil rond de rubberen deurring. Je krijgt een melding als het tijd is voor een reinigingsprogramma **.

* Verwijdert 99,9% van de bacteriën in je wasmachine en verwijdert vuil uit de rubberen deurring. Gebaseerd op tests van het programma Drum Clean + door Intertek. ** Geeft een melding na elke 40 wasbeurten."
 
Verwijdert wasmiddelresten
Zelfreinigende wasmiddellade
Nooit zeepresten uit de wasmiddellade verwijderen. De StayClean Drawer is voorzien van een speciaal ontwikkeld spoelsysteem dat de laatste wasmiddelresten verwijdert. Er blijven dus minder vieze zeepresten achter, waardoor het wasmiddelbakje schoon en hygiënisch blijft.
 
Verwijdert vlekken
Bubble Soak
Kledingstukken worden perfect schoon, zelfs als ze erg vies zijn. De Bubble Soak-functie verwijdert allerlei hardnekkige vlekken, zoals bloed-, thee-, wijn-, make-up- en grasvlekken. Kleding wordt grondig geweekt in actieve bubbels, zodat vuil en vlekken loskomen en doeltreffend worden verwijderd*.

Specificaties

Was-droogcombinatie, 9 kg laadvermogen wassen, 6 kg laadvermogen drogen, Diamond Drum trommel, Eindtijd keuze, Display, Zelfreinigende wasmiddellade, AI-Control, EcoBubble technologie, Programma’s en opties Air Wash, Eco, Wol, Tijdprogramma, Digital Inverter Motor, Kinderbeveiliging, Energieklasse: B, netto breedte: 60 cm, netto hoogte: 85 cm, netto diepte: 65 cm

soortWas-droogcombinatie  
vermogenskenmerkenlaadvermogen wassen 9 kg
laadvermogen drogen 6 kg
Bijzondere trommel Diamond Drum trommel
bedieningEindtijd keuze  
ComfortDisplay  
wasmiddeltoevoerWasmiddellade Zelfreinigende wasmiddellade
eigenschappen algemeenAI-Control  
EcoBubble technologie  
Programma’s en optiesAir Wash  
Katoen  
Beddengoed  
Bonte was  
Eco  
Fijne was  
Handdoeken  
Intensief  
Overhemden / blouses  
Outdoor  
Super Speed  
Synthetisch  
Voorwas  
Wol  
Tijdprogramma  
uitvoering algemeenMotor Digital Inverter Motor
Kinderbeveiliging  
Geschikt voor Smart Home toepassingen  
EU-Richtlijnen was/droogautomaat 96/60/EGEnergie efficiëntieklasse Energieklasse: B
#kWh: wassen/centrif /drogen 7.29
#kWh: wassen, centrifugeren 1.17
Waswerking Wasresultaat: A
restvochtpercentage na centrifugeren: 44 %
Toerental/min max. 1400
laadvermogen wassen 9 kg
laadvermogen drogen 6 kg
Waterverbruik, wassen, centrifugeren en drogen 110l)
wassen, centrifugeren: 59l
Geschat jaarverbruik (4 persoonshuishouden, 200 beladingen)wassen, drogen, centrifugeren: 1458kWh
wassen, drogen, centrifugeren: 22050l
wassen, centrifugeren: 234kWh
wassen, centrifugeren: 11700l
geluidsniveauwassen: 54 dB[A] re 1 pW
centrifugeren: 73 dB[A] re 1 pW
drogen: 59 dB[A] re 1 pW
netto afmetingennetto breedte: 60 cm
netto hoogte: 85 cm
netto diepte: 65 cm
netto gewicht: 68 kg