Naar boven

Samsung Warmtepompdroger 8kg DV80TA020TE

Art.nr: Warmtepompdroger 8kg DV80TA020TE
Zuinige Warmtepompdroger (A++) met laadvermogen van 8kg. Optimal Dry gebruikt 3 sensoren voor een optimaal resultaat. De droogtijd wordt afgestemd op de vochtigheid, zodat je was sneller klaar is met een minimaal energieverbruik.
Merk:
Levertijd:
Binnen 3 werkdagen

Productinformatie

OPTIMAL DRY
Al je kleding beter droog! Optimal Dry gebruikt 3 sensoren voor een optimaal resultaat. De droogtijd wordt afgestemd op de vochtigheid, zodat je was sneller klaar is met een minimaal energieverbruik. Voorkomt beschadiging aan je kleding en meldt als je de warmtewisselaar moet reinigen.


ANTI-KREUK
Voorkom kreukels in je gedroogde kleding. Met Anti-kreuk blijft de trommel na het droogprogramma zonder warmte en met tussenpozen draaien. Zo blijft warme kleding niet te lang bewegingsloos op één plek, waardoor er minder kreukels in de stof ontstaan.


OMKEERBARE DEUR
Kies zelf naar welke kant de omkeerbare deur opent, zodat de droger perfect in je inrichting past. En de deur is transparant, zodat je gemakkelijk naar binnen kijkt.

2-IN-1-FILTER
Onderhoud je droger eenvoudig, voor optimale en veilige droogprestaties. Het innovatieve 2-en-1-filter is een dubbellaags meshfilter. De warmtewisselaar heeft dus geen extra filter, wat het onderhoud vergemakkelijkt. Je krijgt een melding als het filter en de warmtewisselaar gereinigd moeten worden.

Specificaties

Warmtepompdroger, 8 kg Vulgewicht, Eindtijd keuze, Outdoor, Wol, Tijdprogramma, Energieklasse A++
soortWarmtepompdroger  
kenmerkenVulgewicht 8 kg
Eindtijd keuze  
Programma’s en optiesKatoen  
Beddengoed  
Handdoeken  
Ventileren warm  
Ventileren koud  
Mix  
Outdoor  
Kreukvrij  
Shirts  
Synthetisch  
Wol  
Tijdprogramma  
uitvoering algemeenKinderbeveiliging  
Motor Digital Inverter Motor
EU-Richtlijnen wasdrogers 392/2012 (ab 29.05.2013)Nominale capaciteit voor het standaard katoenprogramma bij volledige lading: 8 kg
Soort wasdroger Condensdroger
Energie-efficiëntieklasse Energieklasse A++
Energieverbruik gebaseerd op 160 droogcycli met het standaard katoenprogramma bij volledige en gedeeltelijke lading, en het verbruik in de energiebesparende standen. Het werkelijke verbruik hangt af van de wijze waarop het apparaat wordt gebruikt: 235 kWh/jaar
Programmaduur van het standaard katoenprogramma bij volledige lading: 190 min
Condensatie-efficiëntieklasse op een schaal van A (meest efficiënt) tot G (minst efficiënt) Condensatie-efficiëntieklasse B
Geluidsniveau: 65 dB
EP:InternArtikelkenmerken niet compleet  
Volledige EU Energieklasse gegevens nog niet beschikbaar