Naar boven

Yamaha RX-A2A AV-receiver Zwart

Art.nr: RX-A2A AV-receiver Zwart
Met zijn krachtige ontwerp is de A2A gemaakt om een ​​oerdegelijk, superieur geluid te leveren. Deze indrukwekkende AV-receiver zal uw thuisbioscoop volledig transformeren met audio en video van professionele kwaliteit.
Merk:
Levertijd:
Binnen 3 werkdagen

Productinformatie

Het krachtige design van de Yamaha RX-A2A AV-receiver is speciaal afgestemd op stabiel en superieur geluid. Deze indrukwekkende Yamaha AV-receiver geeft je home cinema professioneel beeld en geluid en bevat natuurlijk ook MusicCast streaming audio.

Yamaha RX-A2A AV-receiver: eigenschappen
De Yamaha RX-A2A AV-receiver levert adembenemend geluid. Dolby Atmos met Height Virtualizer* plaatst je in het midden van de actie door geluidseffecten op verschillende punten in de ruimte te positioneren, ook boven je. *Deze functie is beschikbaar via een toekomstige update.. De High Slew Rate versterking reageert op snelle veranderingen van het ingangsniveau voor een exacte en stabiele signaaloverdracht. En Anti Resonance Technology (A.R.T.) bestaat uit een vijfde voetje in het midden van de unit en zorgt voor extra stabiliteit die externe vibraties tegengaat voor glashelder, zuiver geluid.En met de MusicCast-app stream je niet alleen all muziek ter wereld, maar bedien je de RX-A2A ook nog eens heel eenvoudig. Inclusief multiroom-opties, een ingebouwde phono-voorversterker en AirPlay 2-ondersteuning is deze Yamaha RX-A2A AV-receiver dus heel compleet.

De Yamaha RX-A2A AV-receiver levert perfect beeld en is met de nieuwste HDMI 2.1 standaard voorbereid op HDR10+, 4K/120Hz en speciale gamingfuncties. Natuurlijk wordt ook 8K60B passthrough ondersteund. YPAO-R.S.C. (Reflected Sound Control) analyseert de akoestiek van de ruimte met behulp van de meegeleverde YPAO-microfoon om zo je systeem af te stemmen voor het perfecte geluid in jouw specifieke ruimte. R.S.C. corrigeert vroege reflecties voor surround sound van studiokwaliteit. YPAO 3D optimaliseert automatisch de geluidsparameters die de effectiviteit van het 3D-geluidsveld maximaliseren bij CINEMA DSP HD3 en ook Dolby Atmos, DTS:X. 64-bits zeer nauwkeurige EQ-berekeningen zorgen voor de meest natuurlijke akoestiek.

Yamaha AV & MusicCast Surround: Draadloos gemak!
Vul deze Yamaha AV receiver aan met een draadloze MusicCast subwoofer of draadloze MusicCast surround speakers

Makkelijk te plaatsen, waar u maar wilt. Met Yamaha MusicCast surround vult u uw home cinema ervaring naadloos aan, zonder luidsprekerkabels te moeten trekken. Met een draadloze subwoofer uit de Yamaha MusicCast serie en draadloze MusicCast speakers voor de surround kanalen, heeft u alleen maar een stopcontact nodig om van een volwaardige thuisbioscoop te genieten. Gebruik twee stuks Yamaha MusicCast 20 of de stereo MusicCast 50 voor de achterkanalen en ga op in ruimtelijk geluid. Een opgeruimde installatie voor een schitterend, realistisch geluid. U tovert de woonkamer om tot een speciale entertainmentomgeving waarin u kunt genieten van al uw films en muziek, zonder concessies te hoeven doen aan de inrichting.


De toekomst in huis met Yamaha MusicCast
Yamaha blijft innoveren, en dat geldt dus ook voor de MusicCast producten. De Yamaha RX-A2A AV receiver is bijvoorbeeld geschikt om samen te werken met Amazon Alexa en Google Assistant, handig voor bijvoorbeeld stembediening van dit populaire mulitroom systeem. MusicCast brengt u dichterbij het 'Smart' maken van uw woning of kantoor, terwijl het bedieningsgemak er met stappen op vooruitgaat. Ook de installatie en bediening van deze receiver gaat echt 'smart'.

En mocht u MusicCast nog niet bezitten en de Yamaha MusicCast RX-A2A receiver aanschaffen? Met de gratis MusicCast App en AC Setup Guide App is de installatie en de bediening van deze Yamaha AVENTAGE receiver en alle andere MusicCast producten van nu en de toekomst kinderlijk eenvoudig. Selecteer bronnen, bedien alle MusicCast apparaten in uw thuisnetwerk, stel favorietenlijsten samen vanuit verschillende bronnen en personaliseer er maar op los; MusicCast maakt het mogelijk.

Specificaties


Garantie 5 Jaar ! (2 standaard en 3 na registratie) 
Aanbevolen door HiFi.nl
App bediening voor Android, iOS
Ingangen:
HDMI, Digitaal Coaxiaal (S/PDIF), Digitaal Optisch (Toslink), LAN, Phono (MM), RCA (Line in), USB
Uitgangen:
Pre-Out (RCA), RCA (Line), Subwoofer Pre-Out, Trigger
Aantal HDMI in: 7
Aantal HDMI uit: 1
Kleur: Zwart
Phono voorversterker ingebouwd: Ja
Streaming diensten:
Apple AirPlay, Deezer, Napster, Qobuz, Spotify, Tidal
Streaming techniek: AirPlay, Bluetooth, LAN, Wifi
Uitgangsvermogen per kanaal (RMS) 100 Watt (8 ohm)
Versterkte kanalen: 7 (surround)
Weergave kanalen: 7.2 (surround)

Afmetingen H17.1 x B43.5 x D37.2 (cm)
Gewicht: 10.3 Kg
In de doos:
Receiver, Afstandsbediening, Batterijen, Handleiding, Kalibratiemicrofoon, Netsnoer, WiFi antenne