Naar boven
Aanbevolen
Audioquest Pearl eARC HDR 4K/8K - 18Gbps HDMI 0,60 High Speed Audioquest Pearl eARC HDR 4K/8K - 18Gbps HDMI 0,60 High Speed Geweldig geluid en geweldig beeld, muziek die je grijpt, films die je naar de andere kant van de wereld transporteren... Deze award winnende HDMI k... 2500
AudioQuest Pearl 48 HDMI 2.1 ULTRA HIGH SPEED 1 Meter - (48Gbps 8K-10K) AudioQuest Pearl 48 HDMI 2.1 ULTRA HIGH SPEED 1 Meter - (48Gbps 8K-10K) De Audioquest Pearl 48 HDMI 2.1-kabel is een hoogwaardige HDMI-kabel van koperen geleiders met een bandbreedte tot 48 Gbps en een beeldkwaliteit va... 3900
AudioQuest Pearl 48 HDMI 2.1 ULTRA HIGH SPEED  2 Meter - (48Gbps 8K-10K) AudioQuest Pearl 48 HDMI 2.1 ULTRA HIGH SPEED 2 Meter - (48Gbps 8K-10K) De AudioQuest Pearl 48 HDMI 2.1 ULTRA HIGH SPEED is een hoogwaardige HDMI-kabel van koperen geleiders met een bandbreedte tot 48 Gbps en een beeldk... 5500

Denon AVR-X1600H met DAB

Art.nr: Denon AVR-X1600H met DAB
Upgrade je thuisbioscoop met de AVR-X1600H van Denon. Deze krachtige AV-receiver is voorzien van 145 W per kanaal (6 Ohm, 1 kHz, THD 1%, 1-kanaals aandrijving) en biedt een werkelijk meeslepende 3D-audio-ervaring. Ondersteunt Dolby Atmos®, Dolby Atmos Height Virtualization, DTS:X™ en DTS Virtual:X. Bekijk de video-inhoud van je tv of projector in de allerbeste beeldkwaliteit dankzij de nieuwste 4K-videotechnologieën, zoals Dolby Vision™, HDR10 en HLG.
Merk:
Levertijd:
Bel voor levertijd!!
Radio ontvangst:

Productinformatie

Upgrade je thuisbioscoop met de AVR-X1600H van Denon. Deze krachtige AV-receiver is voorzien van 145 W per kanaal (6 Ohm, 1 kHz, THD 1%, 1-kanaals aandrijving) en biedt een werkelijk meeslepende 3D-audio-ervaring. Ondersteunt Dolby Atmos®, Dolby Atmos Height Virtualization, DTS:X™ en DTS Virtual:X. Bekijk de video-inhoud van je tv of projector in de allerbeste beeldkwaliteit dankzij de nieuwste 4K-videotechnologieën, zoals Dolby Vision™, HDR10 en HLG.

Dankzij de passthrough met eARC-ondersteuning, 6 HDMI-ingangen en 1 uitgang met volledige HDCP 2.3-ondersteuning op alle poorten, kun je genieten van naadloze compatibiliteit met de nieuwste HD en Ultra HD tv's, Blu-ray-spelers en spelcomputers. Via de USB-ingang op het voorpaneel kun je muziek van MP3- of hi-res-audioformaten (WAV, FLAC, ALAC en DSD 2,8/5,6MHz) eenvoudig afspelen. Stream populaire muziekdiensten, zoals Spotify®, Tidal, Deezer en meer, draadloos via Bluetooth, Apple AirPlay 2 en wifi via de ingebouwde HEOS-technologie. De AVR-X1600H van Denon kun je ook moeiteloos met je stem bedienen via Google Assistant en Apple Siri.

Dankzij de stap-voor-stap-instructies op het scherm van de bekroonde Denon Setup Assistant is de installatie een fluitje van een cent. Omdat iedere thuisbioscoop weer anders is, maakt Denon gebruik van de hoogwaardige ruimtekalibratietechnologie van Audyssey om de prestaties van je AV-receiver automatisch te meten en optimaliseren. Dit zorgt voor een echte meeslepende 3D-audio-ervaring, afgestemd op jouw unieke luisteromgeving.

KRACHTIGE 7-KANAALS VERSTERKER MET DE NIEUWSTE THUISBIOSCOOPEIGENSCHAPPEN
De AVR-X1600H is voorzien van discrete high current-versterkers op alle kanalen en biedt krachtige prestaties van 145 W per kanaal (6 ohm, 1kHz, 1% 1- kanaals aandrijving). De receiver is compatibel met luidsprekers met een lage impedantie, dit zorgt voor stabiliteit aan een breed scala aan luidsprekers voor een gebalanceerd, tonaal geluid. De AVR-X1600H ondersteunt de driedimensionale geluidsformaten Dolby Atmos, DTS:X en DTS Virtual:X plus een HDMI-onderdeel met HDCP 2.3- ondersteuning en geavanceerde videoverwerking met 4K pass-through voor HDMI-bronnen.

VERBLUFFEND 3D-GELUID
Dompel jezelf onder in multidimensionele audio met Dolby Atmos, DTS:X, Dolby Atmos Height Virtualization en DTS Virtual:X.
DOLBY ATMOS
DTS:X
 
KIES VOOR MEESLEPEND SURROUNDGELUID

Dompel jezelf onder in multidimensionale audio met Dolby Atmos. Stel met Dolby Atmos hoogteluidsprekers of aparte overhead luidsprekers een 5.2.2 surroundgeluid-luidsprekersysteem samen voor de ultieme thuisbioscoopervaring. Dolby Atmos Heigt Virtualization zorgt voor meeslepende audio met hoogtekanalen zonder hoogteluidsprekers te hoeven gebruiken in een 7.2, 5.2 of 2.2 luidsprekeropstelling.

KLAAR VOOR 4K ULTRA HD
Geniet van je favoriete films, tv-programma's en games met de allerbeste beeldkwaliteit.

GEAVANCEERD HDMI-VIDEOGEDEELTE MET EARC
De AVR-X1600H is voorzien van 6 HDMI-ingangen en 1 uitgang die ondersteuning biedt voor 4K Ultra HD 60Hz video, 4:4:4 Pure Color sub sampling, Dolby Vision, High Dynamic Range (HDR10), Hybrid Log-Gamma (HLG), eARC, 3D, en BT.2020 passthrough-ondersteuning voor uitzonderlijke kleur, helderheid en contrast. Via eARC (Enhanced Audio Return Channel) is transmissie van 3D-audio rechtstreeks van je tv naar je AV-receiver mogelijk.

EENVOUDIGE INSTALLATIE
De meegeleverde verkorte installatiehandleiding voor de AVR-X1600H biedt eenvoudige, duidelijke instructies om aan de slag te gaan. Zodra je de tv via HDMI met de AVR-X1600H verbindt, verschijnt de exclusieve Denon Setup Assistant op je tv-scherm om je stap voor stap door de installatie heen te helpen. Een rij kleurgecodeerde speakerverbindingen wordt horizontaal neergelegd waardoor het organiseren en verbinden van speakerdraden zeer eenvoudig is.

SMART TV-CONNECTIVITEIT
Bedien je Denon AVR-X1600H met de afstandsbediening van je Smart TV via de HDMI CEC-functionaliteit op je Smart TV. Het startscherm van het Smart Menu biedt een snelle toegang tot bronnen en surround-instellingen, het setup-menu van de AV-receiver en vier Smart Selects.

GEAVANCEERDE GELUIDSVERWERKING
Ervaar een buitengewone geluidskwaliteit van zowel muziek als films.


DSP POWER PROCESSING
Fantastisch vermogen voor je muziek- en filmbehoeften. De AVR-X1600H is voorzien van een geavanceerde DSP-(Digital Sound Processor)chip voor een ongelooflijke verwerkingskracht. De AVR-X1600H is voorzien van vier DSP-cores van 300 MHz, die ieder ruim één miljard berekeningen per seconde kunnen verwerken. Bovendien ondersteunt hij de nieuwste video-, geluids en verwerkingsbehoeften.

WERKT MET DE NIEUWSTE SPRAAKASSISTENTEN
Geniet van moeiteloze spraakbesturing en complete flexibiliteit van de belangrijkste spraakbesturingssystemen. Je kunt spraakopdrachten geven via een smart luidspreker op je telefoon, met behulp van Google Assistant of Apple Siri. Vraag om je favoriete muziek af te spelen, het volume harder te zetten, door te gaan naar het volgende nummer en nog veel meer. Schakel tussen spraakdiensten of kies een favoriet, de keuze is aan jou. De functionaliteiten variëren per spraakbesturingssysteem.

WERKT MET GOOGLE ASSISTANT
Zet muziek aan in de HEOS-app en vraag je Google Assistant vervolgens om het volume aan te passen, muzieknummers af te spelen, pauzeren en over te slaan en nog veel meer.

INGEBOUWDE HEOS VOOR DRAADLOZE MUZIEKSTREAMING
Stream je favoriete muziek overal in huis met de ingebouwde HEOS-technologie. Geniet van hoogwaardige muziek van streamingsdiensten, zoals Spotify®, TuneIn, Napster, Soundcloud®, Tidal, Deezer of lokale muziekbronnen. En alles is te bedienen met de gratis HEOS-app.
 
LUISTER OVERAL NAAR JE MUZIEK MET HEOS-LUIDSPREKERS

De Denon AVR-X1600H is voorzien van de HEOS multiroom en kan daarmee draadloos worden verbonden met ieder product met ingebouwde HEOS-technologie, zoals HEOS-luidsprekers, en zo muziek overal in huis afspelen. Je kunt kiezen of je hetzelfde nummer in alle ruimten wilt afspelen of verschillende nummers in verschillende ruimtes.

Klaar voor installatie op maat
De Denon AVR-X1600H biedt de mogelijkheid voor externe bediening en IP-besturing voor eenvoudige aanpassing en compatibiliteit met externe domoticasystemen. De AVR-X1600H beschikt over IP-bediening voor integratie met de belangrijkste bedieningsapparaten van derden en is bovendien voorzien van Control4 SDDP-certificering (Simple Device Protection Protocol) voor vlotte en eenvoudige integratie met Control4-domoticasystemen.

Afstandsbedieningfunctie
In de huidige installatieomgeving op maat is het voor integratoren van cruciaal belang om snelle, betrouwbare ondersteuning en service aan hun klanten te verlenen, zelfs na de installatie. Ter ondersteuning hiervan is de AVR-X1600H uitgerust met interfaces voor afstandsbediening en -beheer: "ihiji Invision", "Domotz Pro" en "OvrC". Met behulp van deze programma's kunnen aangepaste integratoren de status van verbonden producten monitoren en op afstand troubleshooten, bijvoorbeeld op kantoor of onderweg. Hierdoor wordt de tijd die ervoor nodig is om het probleem op te lossen aanzienlijk gereduceerd.

Ruim 100 jaar primeurs in audiotechnologie
Denon bestaat al sinds 1910 en heeft een lange historie van primeurs op het gebied van audiotechnologie: zo waren ze de eerste Japanse elektronicafabrikant en brachten ze de eerste commerciële cd-speler en de eerste AV-receiver met Dolby Atmos op de markt. Dankzij deze toewijding aan het onderzoek naar en de ontwikkeling van audio geniet je bij iedere luisterervaring van de nieuwste technologie en hoogste kwaliteit.

Specificaties

Dolby Atmos: Ja DTS: X: Ja IMAX Enhanced: Nee Multikanaals input: Nee Multikanaals pre-out: Nee Multikanaals output (geclaimd): 7 x 80 W (in 8 ohm) Multiroom: Ja. Zone 2 plus HEOS
AV-ingangen: 2 x digitale optische audio-ingangen; 2 x analoge ingangen HDMI: Ja. 6 x ingangen; 1 x uitgang Componentvideo: Nee Video-opschaling: Nee Afmetingen: 434 (b) x 339 (d) x 151 (h) mm DAB RADIO, Gewicht: 8,6 kg

Kenmerken: 2 x subwoofer pre-uitgangen; Bluetooth-zender; Bluetooth-ontvanger; Dolby Height-virtualisatie; Apple AirPlay 2; MM phono-ingang; USB; HDMI-ingang aan de voorzijde; Audyssey MultEQ XT; eARC; Dolby Vision HDR-passthrough; bron hernoemen; HEOS-app; hoofdtelefoonuitgang; Ethernet; Wifi


Pre-out : 2 x subwoofer
Afstandsbediening : Ja (RC-1227), ook met Denon 2016 AVR Remote App voor smartphone/tablet (iOS/Android)
Categorie : Surroundreceiver
Gewicht : 8,6 kg
HDMI in-/uitgang : 6 (inclusief voorkant) / 1
Video D/A-conversie : Nee
Kleur : Zwart
Afmetingen : 43,4 x 15,1 x 33,9 cm (BxHxD)
Hoofdtelefoonuitgang : Ja
Auto kalibratie/Auto EQ : Auto-setup, digitale ruimtecorrectie (Audyssey MultEQ-XT), Audyssey Dynamic Volume/Dynamic EQ/App
Surrounddecoders :
S-Video : Nee
Video scaler/processor : Nee
Aantal versterkerkanalen : 7
Component in-/uitgang : Nee
Composiet in-/uitgang : 2 / 1
Digitale ingangen : 2 x optisch
Ethernet streaming : Ethernet-aansluiting
HDMI versie : 2.0 (HDCP2.3, 3D/ARC/eARC/CEC)
Line-ingangen : 2
Multiroom : Zone 2 (eenvoudig, alleen via luidsprekeruitgangen) Alleen stereogeluid van apparaten die zijn aangesloten op de analoge ingangen. Niet via HDMI of optisch.
Platenspeleringang : Ja (MM)
Radiotype : FM, internetradio via HEOS (TuneIn)
Surround decoder : Dolby Atmos,* Dolby Height Virtualization, Dolby TrueHD, DTS:X/DTS Neural:X, DTS-HD Master enz.
USB-aansluiting : Eén op voorkant (compatibel met iOS/massa-opslag)
Uitgangsvermogen (6ohm/1-kanaal/IEC/1kHz) vs. Onkyo, Sony, Pioneer : 145 watt
Uitgangsvermogen (6ohm/2-kanalen/DIN/0,7THD ) : 120 watt
Uitgangsvermogen (8ohm/2-kanalen/20-20.000Hz/0,05THD) vs. Harman Kardon, Yamaha : 80 watt
Geïntegreerd HEOS-multiroom-systeem
Geïntegreerde draadloos-netwerkfunctie (Wi-Fi), 2,4/5GHz
Intelligente omschakeling tussen 3D-audioformaten (Dolby Atmos, DTS:X)
Grafische gebruikersinterface (GUI) met Nederlandstalig menusysteem
Voice-control via Google Assistant en Amazon Alexa**
7 luidsprekerterminals met kleurcodering (inclusief labels voor kabels)
HDMI 2.0 met HDCP2.3, 4K-video, 3D, Audio Return Channel, Deep Color, xvYCC, HDR, 4:4:4 Pure Color-subsampling, BT.2020 pass-through, Auto Lipsync en HDMI-CEC (HDMI Control)
eARC voor overdracht van Dolby Atmos via HDMI van TV
Automatische Low Latency Gaming Mode via eARC Ondersteunt Dolby Vision / HLG
HDMI/3D pass-through (ook in stand-by)
HDMI-repeater
Iedere ingang kan een eigen naam krijgen
Bi-amping of Zone 2 mogelijk via eventueel overgebleven achterkanalen
4 persoonlijke gebruikersinstellingen, incl. Party Mode (selecteren via afstandsbediening)
Tweerichtings-Bluetooth voor draadloze hoofdtelefoons
AK4458 32-bit DAC
Audioformaten via USB/streaming: MP3, WMA, AAC, ALAC (tot 24-bit/192 kHz), FLAC/FLAC HD (tot 24-bit/192 kHz)
DSD-streaming via HDMI en netwerk (tot DSD5.6)
Ondersteunt ‘gapless’ afspelen van muziek (zonder pauze tussen de nummers)
Automatische aanpassing van gevoeligheid op alle kanalen
Compressed Audio Restorer
HDMI diagnostic mode / Webbrowser user interface / Smart remote management
Verwijderbare stroomkabel
Inclusief meetmicrofoon en microfoonhouder
Firmware-update via netwerk en USB
ECO Mode met automatische stand-by
Energieverbruik max / aan / aan met ECO Mode: 440 watt / 39 watt / 29 watt
Energieverbruik stand-by / CEC stand-by: 0,1 watt / 0,5 watt
Uitgangsvermogen (8 ohm, 2 kanalen): 80 watt
Uitgangsvermogen (6 ohm, 1 kanaal): 145 watt
Uitgangsvermogen (6 ohm, 2 kanalen): 120 watt
Verbruik stand-by: 0,1 watt
Gemiddeld energieverbruik, normaal gebruik: 39 watt
HDMI-ingangen: 6
HDMI-uitgangen: 1
HDMI-versie: 2.0
HDCP-versie: 2.3
Afstandsbediening: Ja
Type radio: FM;OnlineRadio
Multiroom: HEOS 
Audioformaten: MP3;WMA;AAC;ALAC;FLAC;FLACHD
Audiodecodering: DolbyAtmos;DolbyTHD;DTSX;DTSNaTX;DTSHDM
DSD: streaming via HDMI og netværk
D/A-converter video: Nee
Video-upscaling/-processor: Nee