Naar boven
Aanbevolen
Audioquest Pearl HDMI eARC, HDR, 4K/8K 18Gbps 1,00 mtr High Speed Audioquest Pearl HDMI eARC, HDR, 4K/8K 18Gbps 1,00 mtr High Speed Geweldig geluid en geweldig beeld, muziek die je grijpt, films die je naar de andere kant van de wereld transporteren... Deze award winnende HDMI k... 2995
AudioQuest Pearl 48 HDMI 2.1 ULTRA HIGH SPEED 1 Meter - (48Gbps 8K-10K) AudioQuest Pearl 48 HDMI 2.1 ULTRA HIGH SPEED 1 Meter - (48Gbps 8K-10K) De Audioquest Pearl 48 HDMI 2.1-kabel is een hoogwaardige HDMI-kabel van koperen geleiders met een bandbreedte tot 48 Gbps en een beeldkwaliteit va... 4495
AudioQuest Pearl 48 HDMI 2.1 ULTRA HIGH SPEED  2 Meter - (48Gbps 8K-10K) AudioQuest Pearl 48 HDMI 2.1 ULTRA HIGH SPEED 2 Meter - (48Gbps 8K-10K) De AudioQuest Pearl 48 HDMI 2.1 ULTRA HIGH SPEED is een hoogwaardige HDMI-kabel van koperen geleiders met een bandbreedte tot 48 Gbps en een beeldk... 5995

Marantz PM7000N Zwart

Art.nr: PM7000N Zwart
Volledig discreet opgebouwde Current Feedback geïntegreerde versterker met ingebouwde HEOS streamer en symmetrische circuits voor een perfect gebalanceerd klankbeeld.
Merk:
Levertijd:
Bel voor levertijd!!

Productinformatie

Volledig discreet opgebouwde Current Feedback geïntegreerde versterker met ingebouwde HEOS streamer en symmetrische circuits voor een perfect gebalanceerd klankbeeld.

  • Geïntegreerde HEOS HD audio streamer
  • Geïntegreerde D/A converter met DSD audio streaming ondersteuning
  • Hoge kwaliteit luidsprekerklemmen
  • Marantz eigen HDAM-SA3 circuits voor een gedetailleerde muziekreproductie
  • Systeem-afstandsbediening voor versterker en CD-speler 

Echt hifi-geluid en vrije keuze uit luidsprekers
De versterker in de PM7000N levert 2 x 60 watt volledig discreet opgebouwde Current Feedback geïntegreerde versterker met ingebouwde DAC, 2x60 Watt vermogen aan 8 Ohm en symmetrische circuits voor een perfect gebalaceerd klankbeeld. HDAM-SA3 circuits, uitgelezen en op elkaar afgestemde hoogkwalitatieve componenten met Shottky diodes, een ruime voeding met grote vermogensreserve en een dempingsfactor van 100 maken een snelle en dynamische muziekweergave mogelijk.

HEOS, AirPlay 2, Bluetooth, Wi-Fi, Spotify Connect – eindeloos veel streamingmogelijkheden
De PM7000N is niet alleen compatibel met HEOS, maar is ook voorzien van een draadloos-netwerkfunctie (Wi-Fi). Hij heeft ook AirPlay 2: een Apple-technologie voor geavanceerde multiroomfunctionaliteit met alle AirPlay 2-luidsprekers, gewoon via je iPhone of iPad. De technologie is onderdeel van Apple iOS, dus als je app geluid kan afspelen – inclusief YouTube en Netflix – kun je hem ook gebruiken om te streamen naar je luidsprekers of installatie met AirPlay 2. Via AirPlay 2 kun je ook Siri-voice-control gebruiken met de PM7000N.

En je krijgt bovendien Spotify Connect; ideaal voor mensen die gek zijn op hun Spotify-app. En met zowel AirPlay 2 en Spotify Connect gebruik je een smartphone als afstandsbediening, en niet als muziekspeler. Hierdoor gaat de batterij veel langer mee dan wanneer je streamt via Bluetooth, en je kunt de muziek afspelen met je oude en vertrouwde muziek-app.

En om het jezelf nog gemakkelijker te maken, heb je altijd Bluetooth bij de hand – bijvoorbeeld als je vrienden net een supervet nummer via hun smartphone willen afspelen. Met Bluetooth kun je ook geluid afspelen van YouTube, Netflix en heel veel andere apps, als je geen iPhone voor AirPlay 2 hebt ook is het mogelijk om het geluid via Bluetooth naar je draadloze hoofdtelefoon te sturen.

Specificaties

Speaker kanalen
2.0
Video inVideo in
Het type video-aansluiting waarover het apparaat beschikt.
USB 3.2 (Gen1, 5Gb/s)
Audio in
4x 2.0 Tulp Analoog, Digitaal Coax (S/PDIF), 2x Digitaal Optisch (S/PDIF)
Frontspeakervermogen (RMS)
60W
Luidsprekeraansluiting
Schroefaansluiting
Totale harmonische vervorming
0,02%
Alles sluiten
Speakers
Speaker kanalen
2.0
Frontspeakervermogen (RMS)
60W
Luidsprekeraansluiting
Schroefaansluiting
Uitgangspecificaties
Totale harmonische vervorming
0,02%
Signaal-ruisverhouding
87dB
ImpedantieImpedantie
Impedantie staat voor de weerstand die een wisselstroom ondervindt in een geleider. Een koptelefoon of speaker vormt een belasting voor de versterker waarmee deze gekoppeld is. Om deze samenwerking goed te laten verlopen is het belangrijk dat de uitgangs-impedantie van de versterker in overeenstemming is met de impedantie van de koptelefoon of de speaker.
8Ω
Audioverbinding
Audio in
4x 2.0 Tulp Analoog, Digitaal Coax (S/PDIF), 2x Digitaal Optisch (S/PDIF)
Aansluitingen (audio)
Jackplug 6.3mm
Phono input
1
Videoverbinding
Video inVideo in
Het type video-aansluiting waarover het apparaat beschikt.
USB 3.2 (Gen1, 5Gb/s)
Bluetooth en netwerk
Verbinding (Bluetooth)Verbinding (Bluetooth)
Bluetooth is een open standaard voor draadloze verbindingen tussen apparaten op korte afstand. Een nieuwere versie heeft een hogere datasnelheid en een lager stroomverbruik.
Bluetooth 4.1
Ethernet (RJ45)Ethernet (RJ45)
Wat is de snelheid van de data-overdracht via ethernet uitgedrukt in Mbps.
Ethernet 1Gbps
Verbinding (wlan)Verbinding (wlan)
Wireless Local Area Network (WLAN) is een draadloze en lokale netwerkverbinding. Wordt in de volksmond ook wel WiFi genoemd
802.11a, 802.11b, 802.11g, 802.11n (Wi-Fi 4)
Ondersteuning
Apple Airplay
AirPlay 2
Online muziekdiensten
Amazon Music, Apple Music, Deezer, Pandora, Spotify, Tidal, vTuner
Eigenschappen Receiver
Firmware upgrade mogelijk
Stroomverbruik
Stroomverbruik
229W
Stroomverbruik (stand-by)
0,3W
Afmetingen
Hoogte
125mm
Breedte
440mm
Lengte
379mm
Gewicht en kleur
Gewicht
10,4kg
Kleur
Zwart
Garantie en bijzonderheden
Bijzonderheden
Bluetooth ondersteunende profielen : A2DP en AVRCP