Naar boven
Aanbevolen
Audioquest Pearl HDMI eARC, HDR, 4K/8K 18Gbps 1,00 mtr High Speed Audioquest Pearl HDMI eARC, HDR, 4K/8K 18Gbps 1,00 mtr High Speed Geweldig geluid en geweldig beeld, muziek die je grijpt, films die je naar de andere kant van de wereld transporteren... Deze award winnende HDMI k... 2995
AudioQuest Pearl 48 HDMI 2.1 ULTRA HIGH SPEED 1 Meter - (48Gbps 8K-10K) AudioQuest Pearl 48 HDMI 2.1 ULTRA HIGH SPEED 1 Meter - (48Gbps 8K-10K) De Audioquest Pearl 48 HDMI 2.1-kabel is een hoogwaardige HDMI-kabel van koperen geleiders met een bandbreedte tot 48 Gbps en een beeldkwaliteit va... 4495
AudioQuest Pearl 48 HDMI 2.1 ULTRA HIGH SPEED  2 Meter - (48Gbps 8K-10K) AudioQuest Pearl 48 HDMI 2.1 ULTRA HIGH SPEED 2 Meter - (48Gbps 8K-10K) De AudioQuest Pearl 48 HDMI 2.1 ULTRA HIGH SPEED is een hoogwaardige HDMI-kabel van koperen geleiders met een bandbreedte tot 48 Gbps en een beeldk... 5995

Marantz PM7000N Zilver/Goud

Art.nr: PM7000N Zilver/Goud
Volledig discreet opgebouwde Current Feedback geïntegreerde versterker met ingebouwde HEOS streamer en symmetrische circuits voor een perfect gebalanceerd klankbeeld.
Merk:
Levertijd:
Binnen 3 werkdagen

Productinformatie

Volledig discreet opgebouwde Current Feedback geïntegreerde versterker met ingebouwde HEOS streamer en symmetrische circuits voor een perfect gebalanceerd klankbeeld.

  • Geïntegreerde HEOS HD audio streamer
  • Geïntegreerde D/A converter met DSD audio streaming ondersteuning
  • Hoge kwaliteit luidsprekerklemmen
  • Marantz eigen HDAM-SA3 circuits voor een gedetailleerde muziekreproductie
  • Systeem-afstandsbediening voor versterker en CD-speler 

Echt hifi-geluid en vrije keuze uit luidsprekers
De versterker in de PM7000N levert 2 x 60 watt volledig discreet opgebouwde Current Feedback geïntegreerde versterker met ingebouwde DAC, 2x60 Watt vermogen aan 8 Ohm en symmetrische circuits voor een perfect gebalaceerd klankbeeld. HDAM-SA3 circuits, uitgelezen en op elkaar afgestemde hoogkwalitatieve componenten met Shottky diodes, een ruime voeding met grote vermogensreserve en een dempingsfactor van 100 maken een snelle en dynamische muziekweergave mogelijk.

HEOS, AirPlay 2, Bluetooth, Wi-Fi, Spotify Connect – eindeloos veel streamingmogelijkheden
De PM7000N is niet alleen compatibel met HEOS, maar is ook voorzien van een draadloos-netwerkfunctie (Wi-Fi). Hij heeft ook AirPlay 2: een Apple-technologie voor geavanceerde multiroomfunctionaliteit met alle AirPlay 2-luidsprekers, gewoon via je iPhone of iPad. De technologie is onderdeel van Apple iOS, dus als je app geluid kan afspelen – inclusief YouTube en Netflix – kun je hem ook gebruiken om te streamen naar je luidsprekers of installatie met AirPlay 2. Via AirPlay 2 kun je ook Siri-voice-control gebruiken met de PM7000N.

En je krijgt bovendien Spotify Connect; ideaal voor mensen die gek zijn op hun Spotify-app. En met zowel AirPlay 2 en Spotify Connect gebruik je een smartphone als afstandsbediening, en niet als muziekspeler. Hierdoor gaat de batterij veel langer mee dan wanneer je streamt via Bluetooth, en je kunt de muziek afspelen met je oude en vertrouwde muziek-app.

En om het jezelf nog gemakkelijker te maken, heb je altijd Bluetooth bij de hand – bijvoorbeeld als je vrienden net een supervet nummer via hun smartphone willen afspelen. Met Bluetooth kun je ook geluid afspelen van YouTube, Netflix en heel veel andere apps, als je geen iPhone voor AirPlay 2 hebt ook is het mogelijk om het geluid via Bluetooth naar je draadloze hoofdtelefoon te sturen.

Specificaties

Type
Stereo receiver
Serie 
Range serie
Kwaliteitsklasse 
Premium klasse
Versterker
Kanalen 
Stereo (2.1 kanalen)
Vermogen (8 ohm) per kanaal 
60 watt
Vermogen (4 ohm) per kanaal 
80 watt
Afspeel mogelijkheden
CD
nee
FM radio
nee
DAB+ radio
nee
Internetradio 
ja
Spotify 
ja
Tidal 
ja
Qobuz 
nee
DLNA 
nee
Functies
Speaker A/B 
nee
DAC 
ja
DAC functie 
ja
Wifi 
ja
Bluetooth 
ja
AirPlay 
ja
Chromecast
nee
Roon
Roon Airplay support
Balansregeling 
ja
Toonregeling 
ja
Loudness 
nee
Source direct 
ja
App bediening
ja
Multiroom
geen
Bi-amping 
nee
Analoge aansluitingen
RCA ingangen 
3
RCA uitgangen 
1
Hoofdtelefoon 
ja
Phono MM 
ja
Phono MC 
nee
Digitale aansluitingen
Coaxiaal digitaal in 
1
Optisch digitaal in 
2
HDMI ingangen 
geen
USB B in
nee
USB A in
1
HDMI uitgangen 
geen
Data aansluitingen
Netwerk 
ja
RS232 
nee
Pre outs
Front L/R RCA pre-out
nee
Sub 1 RCA pre-out
ja
Sub 2 RCA pre-out
nee
Zone 2 RCA pre-out
nee
Beoordeling
What Hi-fi 5 sterren
ja
Fysieke eigenschappen
Uitvoering 
zilver/goud
Afmetingen (BxHxD) 
440x125x379mm
Gewicht 
10,3 kg
Filter_generic
Kleur
zilver