Naar boven
44900
Prijs per stuk
Kortingscode ?? vraag hier aan !!
Extra korting indien mogelijk
In winkelwagen
Aanbevolen
Norstone B150 speakerkabel Norstone B150 speakerkabel 1,5 mm2 zwarte speakerkabel voor het aansluiten van kleine boekenplank en surround luidsprekers 295
Norstone B250 Speakerkabel Norstone B250 Speakerkabel 2.5 mm2 zwarte speakerkabel voor het aansluiten van kleine vloerstaande, boekenplank en surround luidsprekers 495
Norstone W150 Norstone W150 1,5 mm2 witte speakerkabel voor het aansluiten van kleine boekenplank en surround luidsprekers 295
Norstone W250 Norstone W250 2,5 mm2 witte speakerkabel voor het aansluiten van boekenplank en kleine zuilspeakers 495

Dali Opticon 1 MK2 Tobacco Oak (prijs per stuk)

Art.nr: Opticon 1 MK2 Tobacco Oak (prijs per stuk)
De compacte OPTICON 1 MK2-luidspreker is een echte 2-weg compacte speler met een 4 ¾ "houtvezelwoofer gecombineerd met een nieuwe grote 29 mm zachte dome-tweeter afgeleid van de CALLISTO-serie.
Merk:
Levertijd:
Binnen 3 werkdagen

Productinformatie

De compacte OPTICON 1 MK2-luidspreker is een echte 2-weg compacte speler met een 4 ¾ "houtvezelwoofer gecombineerd met een nieuwe grote 29 mm zachte dome-tweeter afgeleid van de CALLISTO-serie.

De OPTICON 1 MK2 biedt een prestatieniveau dat niet beschikbaar is op enig ander OPTICON-model. De op een standaard gemonteerde luidspreker is een natuurlijke verdeler van hoogwaardige audio in compacte tot middelgrote luisterruimtes waar hij ruimte heeft om te ademen en zijn dynamische en expliciet gedefinieerde prestaties levert.

De fabricage van de compacte luidspreker blijft volledig Deens - net als bij de MK1-serie. Volledig geassembleerd in onze fabriek in Denemarken - uit componenten die in eigen huis zijn geproduceerd of afkomstig zijn van de beste lokale gespecialiseerde fabrikanten en daarbuiten.


SMC-TECHNOLOGIE
De SMC die wordt gebruikt in het magneetmotorsysteem van OPTICON MK2 heeft een zeer hoge magnetische permeabiliteit en een zeer lage elektrische geleidbaarheid. Het werkt voornamelijk door wervelstromen in het poolstuk van het magneetsysteem te minimaliseren. Dit verbetert de fluxlineariteit, waardoor de magnetische hysterese wordt verminderd. Dit resulteert in een aanzienlijke vermindering van elektro-akoestische vervorming.


REFLEX POORTEN
De nieuw geïntroduceerde OPTICON MK2 Dual Flare-techniek brengt poortontwerp naar het rijk van de aerodynamica - met uit- en ingangsfakkels die zorgvuldig zijn ontworpen om turbulentie te minimaliseren. Dual Flare zorgt ervoor dat OPTICON MK2-reflexpoorten laminair blijven en effectief werken om lage frequentieprestaties te versterken tot een aanzienlijk hoger volumeniveau dan anders mogelijk zou zijn.


IN PAAR GEMONTEERD
Luidsprekers die in paren worden gebruikt en genoten, moeten ook als paren worden gebouwd! Ons fabricageproces is ontworpen om ervoor te zorgen dat stereoparen luidsprekers opeenvolgend worden gebouwd en getest door een enkele fabricagetechnicus, met behulp van componenten die in dezelfde volgorde uit dezelfde batch zijn genomen. Het is een proces dat zorgt voor een ultieme visuele en akoestische match.

De OPTICON 1 MK2 is verkrijgbaar in Satin Black, Satin White en Tobacco Oak.

Specificaties

Productreeks OPTICON MK2
Frequentiebereik (+/- 3 dB) [Hz] 62 - 26.500
Gevoeligheid (2,83 V / 1 m) [dB] 86,0
Nominale impedantie [ohm] 4
Maximale SPL [dB] 105
Aanbevolen versterkervermogen [W] 25 - 100
Crossover-frequentie [Hz] 2.000
Crossover-principe 2-weg
Hoogfrequente driver, hoeveelheid 1 x 29 mm
Hoogfrequente driver, type diafragma Soft Textile Dome
Midrange driver, aantal 1 x 4 3/4 ''
Midrange driver, diafragma type houtvezelconus
Behuizingstype Bass Reflex
Basreflex-afstemfrequentie [Hz] 61.5
Aansluiting ingang enkele draad
Magnetische afscherming nr
Aanbevolen plaatsing op de muur
Plank of standaard
Aanbevolen afstand tot muur [cm] 2 - 80
Afmetingen met voet (HxBxD) [mm] 261 x 152 x 231

Accessoires inbegrepen handleiding
Rubberen bumpers
Muurbeugel
Gewicht [kg] 4.5