Naar boven
59900
Prijs per stuk
Kortingscode ?? vraag hier aan !!
Extra korting indien mogelijk
In winkelwagen
Aanbevolen
Norstone W150 Norstone W150 1,5 mm2 witte speakerkabel voor het aansluiten van kleine boekenplank en surround luidsprekers 295
Norstone W250 Norstone W250 2,5 mm2 witte speakerkabel voor het aansluiten van boekenplank en kleine zuilspeakers 495
Norstone B150 speakerkabel Norstone B150 speakerkabel 1,5 mm2 zwarte speakerkabel voor het aansluiten van kleine boekenplank en surround luidsprekers 295
Norstone B250 Speakerkabel Norstone B250 Speakerkabel 2.5 mm2 zwarte speakerkabel voor het aansluiten van kleine vloerstaande, boekenplank en surround luidsprekers 495

Dali Opticon 2 MK2 Wit (per stuk)

Art.nr: Opticon 2 MK2 Wit (prijs per stuk)
De middelgrote OPTICON 2 MK2-luidspreker is een echte 2-weg compacte speler met een 6½ "houtvezelwoofer gecombineerd met een nieuwe grote 29 mm zachte dome tweeter afgeleid van de CALLISTO-serie.
Merk:
Levertijd:
Binnen 3 werkdagen

Productinformatie

De middelgrote OPTICON 2 MK2-luidspreker is een echte 2-weg compacte speler met een 6½ "houtvezelwoofer gecombineerd met een nieuwe grote 29 mm zachte dome tweeter afgeleid van de CALLISTO-serie.

De OPTICON 2 MK2 biedt een prestatieniveau dat niet beschikbaar is op enig ander OPTICON-model. De op een standaard gemonteerde luidspreker is een natuurlijke verdeler van hoogwaardige audio in compacte tot middelgrote luisterruimtes waar hij ruimte heeft om te ademen en zijn dynamische en expliciet gedefinieerde prestaties levert.

De productie van de OPTICON 2 MK2 blijft volledig Deens - net als bij de MK1-serie. Volledig geassembleerd in onze fabriek in Denemarken - uit componenten die in eigen huis zijn geproduceerd of afkomstig zijn van de beste lokale gespecialiseerde fabrikanten en daarbuiten.

De OPTICON 2 MK2 is verkrijgbaar in Satin Black, Satin White en Tobacco Oak.


SMC-TECHNOLOGIE
De SMC die wordt gebruikt in het magneetmotorsysteem van OPTICON MK2 heeft een zeer hoge magnetische permeabiliteit en een zeer lage elektrische geleidbaarheid. Het werkt voornamelijk door wervelstromen in het poolstuk van het magneetsysteem te minimaliseren. Dit verbetert de fluxlineariteit, waardoor de magnetische hysterese wordt verminderd. Dit resulteert in een aanzienlijke vermindering van elektro-akoestische vervorming.


REFLEX POORTEN
De nieuw geïntroduceerde OPTICON MK2 Dual Flare-techniek brengt poortontwerp naar het rijk van de aerodynamica - met uit- en ingangsfakkels die zorgvuldig zijn ontworpen om turbulentie te minimaliseren. Dual Flare zorgt ervoor dat OPTICON MK2-reflexpoorten laminair blijven en effectief werken om lage frequentieprestaties te versterken tot een aanzienlijk hoger volumeniveau dan anders mogelijk zou zijn.


IN PAAR GEMONTEERD
Luidsprekers die in paren worden gebruikt en genoten, moeten ook als paren worden gebouwd! Ons fabricageproces is ontworpen om ervoor te zorgen dat stereoparen luidsprekers opeenvolgend worden gebouwd en getest door een enkele fabricagetechnicus, met behulp van componenten die in dezelfde volgorde uit dezelfde batch zijn genomen. Het is een proces dat zorgt voor een ultieme visuele en akoestische match.

WOOFER Elk onderdeel van de 6½ "MK2-driver is zorgvuldig ontworpen voor zijn positieve bijdrage aan ideale prestaties. De diafragma's zijn gemaakt van een mix van papier en houtvezels die zorgen voor minimale breukresonantie en die de diafragma's hun kenmerkende DALI-handelsmerkkleur geven. afgesloten door rubberen randen die zijn gekozen vanwege hun zachte en zeer flexibele mechanische eigenschappen die vrije beweging mogelijk maken met minimale demping van lage frequenties. Het driverchassis voor elke driver is gemaakt van gegoten aluminium dat een extreem hoge stijfheid en lage resonantie biedt, samen met minimale externe invloed op het interne magneetsysteem. Het mechanische ontwerp van het chassis is speciaal ontworpen om een ​​minimale impedantie van de luchtstroom te bieden en tegelijkertijd een extreem strakke mechanische verbinding met de luidsprekerbehuizingen mogelijk te maken. De driver is ontworpen met een consistente focus op de DALI-audioprincipes van weinig verlies, lage vervorming en lage kleuring. De ideale driver speelt alleen wat de versterker nodig heeft, met niets toegevoegd en niets afgetrokken, en bij DALI streven we ernaar om drivers te ontwerpen en te produceren die het ideaal zo dicht mogelijk benaderen.

Specificaties

oductreeks OPTICON MK2
Frequentiebereik (+/- 3 dB) [Hz] 59 - 25.000
Gevoeligheid (2,83 V / 1 m) [dB] 86,5
Nominale impedantie [ohm] 4
Maximale SPL [dB] 107
Aanbevolen versterkervermogen [W] 30 - 150
Crossover-frequentie [Hz] 2.000
Crossover-principe 2-weg
Hybride tweeter module, Super hoge freq. driver, membraan type
Hybride tweeter module, Hoogfrequente driver, Aantal 1 x 29 mm
Hybride tweeter module, hoogfrequente driver Diafragma type Soft Textile Dome
Midrange driver, aantal 1 x 6 1/2 "
Midrange driver, diafragma type houtvezelconus
Behuizingstype Bass Reflex
Basreflex-afstemfrequentie [Hz] 46
Aansluiting ingang enkele draad
Magnetische afscherming nr
Aanbevolen plaatsing Plank of standaard
Aanbevolen afstand tot muur [cm] 10 - 80
Afmetingen met voet (HxBxD) [mm] 351 x 195 x 297

Accessoires inbegrepen handleiding
Rubberen voeten

Gewicht [kg] 7,7