Naar boven

Samsung RS67A8811S9/EF 2021 Model

Art.nr: RS67A8811S9/EF 2021 Model
Deze nieuwe zuinige amerikaanse koelkast beschikt over alles wat je van een nieuwe koel/vriescombinatie verwacht. water & ijsblokjes automaat, power-freeze, Led-verlichting.
Merk:
Levertijd:
Binnen 3 werkdagen

Productinformatie

ot 3 boodschappenwagentjes inhoud

Dankzij de enorme inhoud van tot 609 liter is er meer dan voldoende ruimte in de koelkast en de vriezer om je wekelijkse boodschappen te bewaren. De unieke SpaceMax-technologie zorgt voor hyperefficiënte isolatie, waardoor de wanden veel dunner zijn. Zo heb je veel meer ruimte, zonder dat het formaat of het energieverbruik toenemen.

Tot 2 weken langer vers

Etenswaren blijven tot twee keer zo lang fris en vers. Twin Cooling Plus optimaliseert de temperatuur en vochtigheidsgraad in de koelkast en vriezer via twee gescheiden koelsystemen. Dit zorgt ervoor dat vers eten niet uitdroogt en beschermt de smaak door te voorkomen dat geuren uit de koelkast en vriezer zich vermengen.

Meer flexibiliteit

Smart Conversion geeft je meer flexibiliteit met 5 verschillende instellingen. Natuurlijk kun je de Amerikaanse koelkast in de standaardmodus gebruiken: links vriezer en rechts koelkast. Meer behoefte aan koelruimte? Zet het linkergedeelte om van vriezen naar koelen en je hebt een megakoelkast. Op vakantie? Zet het koelgedeelte uit en gebruik alleen de vriezer. Vriezer schoonmaken? Zet het vriesgedeelte makkelijk uit voor de grote schoonmaak. Even niet zoveel ruimte nodig? Gebruik alleen het vriesgedeelte als koelkast. Kortom, de nieuwe RS8000A-lijn maakt het leven een stuk gemakkelijker door de 5 verschillende instellingen. Er is er altijd wel één die past bij jouw huishouden.

Nooit meer ontdooien

Nooit meer tijd en energie verspillen aan het ontdooien van de koelkast. No Frost meet op basis van omgevingsfactoren wanneer het ontdooiproces moet worden gestart, wat ijsvorming voorkomt.

Water- en ijsdispenser

De naadloos geïntegreerde ijs-en waterdispenser voorziet je gemakkelijk van een verfrissend glaasje water. Dat scheelt heel wat waterflessen sjouwen van de supermarkt! Je kunt er ook ijsblokjes en crushed ijs mee maken. Hiermee maak je de lekkerste (alcoholvrije) cocktails en zorg je voor verkoeling tijdens een warme zomer.

Beperkte temperatuurschommelingen voor consistente versheid

Precise Chef Cooling houdt de versheid, smaak en textuur van etenswaren langer in stand. Onafhankelijke koelsystemen in het vries- en koelgedeelte zorgen voor een gelijkmatige koeling van alle hoeken. De geavanceerde isolatie vermindert elke fluctuatie van temperatuur, ongeacht hoe warm of koud het buiten is. Verder registreert en regelt de Digital Inverter technologie de temperatuur precies.

Snel koelen en vriezen

Vertrouw op supersnelle koelprestaties om boodschappen te koelen of ijs te maken. Dit is handig voor speciale gelegenheden, zoals feestjes of etentjes. Met één druk op de knop blaast Power Cool intens koude lucht de koelkast binnen. Zo kun je je favoriete drankjes of boodschappen razendsnel koelen zodra je thuiskomt. En als je op de Power Freeze-knop drukt, wordt er een stoot ijskoude lucht door de vriezer verspreid. Handig om bijvoorbeeld snel roomijs in te vriezen of ijsblokjes te maken.

Stil en energiezuinig

Een stille, energiezuinige en milieuvriendelijke koelkast, die je ook een lagere energierekening oplevert! Reguliere compressors gaan alleen aan en uit. De Digital Inverter Compressor past echter automatisch zijn snelheid aan en koelt op 7 niveaus. Hij is daardoor zeer stil en produceert slechts 38 dB.

Specificaties

Typenummer
RS67A8811S9EF
Energieklasse
A++
Totale nettoinhoud (liter)
609
Netto koelinhoud (liter)
402
Netto vriesinhoud (liter)
207
Hoogte (mm)
1780
Breedte (mm)
912
Diepte (mm)
716
Energieverbruik per jaar (kWh)
359
Geluidsniveau (dB)
38
Klimaatklasse
SN-T (+10 tot +43 graden Celsius)
Kleur
Zilver
Aantal draagplateaus (stuks)
8
Info
4 draagplateaus in het koelgedeelte en 4 draagplateaus in het vriesgedeelte
Materiaal draagplateaus
Veiligheidsglas
Vershoudgedeelte
Vershoudlade
Binnenverlichting
Ja
Soort lamp
LED
Aantal vriesladen (stuks)
2
Invriescapaciteit in 24 uur (kg)
12
Max. bewaartijd bij storing (uur)
10
Diepvriessterren (stuks)
4
NoFrost
Ja
Supervriezen
Ja
Ontdooisysteem
Automatisch
Afzonderlijke koelsystemen
Ja
Temperatuur vriezer instelbaar
Ja
Akoestisch deuralarm
Ja
Deurdraairichting wisselbaar
Nee
IJsblokjes-automaat
Ja
Gewicht (kg)
112