Naar boven

Klipsch The Fives Bruin

Art.nr: The Fives Bruin
De Klipsch The Fives speakerset is iets voor jou wanneer je hoogwaardige speakers met meerdere verbindingsmogelijkheden zoekt. Je verbindt de speakers via een hdmi arc kabel met je tv. Zo verbeter je het geluid van je televisie zonder dat je een receiver of soundbar nodig hebt. Je streamt muziek draadloos via bluetooth, waardoor je eenvoudig je favoriet Spotify afspeellijst op zet.
Merk:
Levertijd:
Binnen 3 werkdagen

Productinformatie

De Klipsch The Fives speakerset is iets voor jou wanneer je hoogwaardige speakers met meerdere verbindingsmogelijkheden zoekt. Je verbindt de speakers via een hdmi arc kabel met je tv. Zo verbeter je het geluid van je televisie zonder dat je een receiver of soundbar nodig hebt. Je streamt muziek draadloos via bluetooth, waardoor je eenvoudig je favoriet Spotify afspeellijst op zet. Dankzij de 24 bit / 192 kHz resolutie ontgaat je geen enkel detail wanneer je naar muziek luistert. Je hoort de muziek precies zoals de artiest het bedoeld heeft. De speakers beschikken over een horn die de geluidsgolven richting iedere hoek van de kamer verspreidt. Dit betekent dat het geluid overal goed hoorbaar is, ongeacht je zitplaats.

ENTERTAINMENT
Verbeter het geluid van uw tv aanzienlijk met The Fives - gebruiksvriendelijke, krachtige high-definition luidsprekers die rechtstreeks op uw tv kunnen worden aangesloten - en vrijwel al het andere.

HI-FI
De Fives bevatten bekroonde, gepatenteerde Klipsch Reference akoestische hoorngeladen technologie, van speciale linker- en rechterluidsprekers voor een groot, krachtig geluidsbeeld. De ingebouwde dynamische bas-egalisatie zorgt voor een krachtige bas op elk volume. De Fives zijn ook voorzien van 192 kHz / 24-bits decodering voor een onberispelijke reproductie van audiotracks met hoge resolutie.

CONNECTIVITEIT
De Fives zijn de eerste actieve monitoren op de markt met HDMI-ARC die rechtstreeks op een tv kunnen worden aangesloten voor een discreet 2-kanaals tv-geluid met hoge resolutie. De Fives bevatten een phono-voorversterker, Bluetooth® 5, HDMI-ARC, digitale optische, analoge RCA- en USB-ingangen en een subwooferuitgang.


Geniet van superieur stereogeluid uit een krachtig en prachtig vormgegeven tafelsysteem. Met vrijwel eindeloze aansluitmogelijkheden, waaronder HDMI-ARC, bieden The Fives een betere luisterervaring dan een traditionele soundbar met dezelfde eenvoudige plug-and-play-installatie. Bekroonde akoestiek, state-of-the-art DSP en afstemming naast discrete linker- en rechterkanalen, de Fives zijn voorzien van verwijderbare magnetische roosters, meerdere afwerkingsopties en een subwooferuitgang.

PREMIUM MATERIALEN
Handgemaakt met afwerkingen van echt hout en hoogwaardige metalen accenten en bedieningselementen.

ECHT HI-FI-GELUID
Aangedreven stereoluidsprekers met hoogwaardige componenten zorgen voor een breed en meeslepend geluidsbeeld.

EENVOUDIGE INSTALLATIE
Plug-and-play en geen ontvanger nodig. Haal allesomvattend, kamervullend geluid uit uw tv met slechts één kabel.

Specificaties

Vermogen (RMS) 2x 80W
Audio ingangen:
Tulp Analoog, Digitaal Optisch (S/PDIF), Jackplug 3.5mm
Bluetooth Verbinding (Bluetooth 5.0)
Afmetingen: 
Hoogte 305mm
Breedte 165mm
Diepte 235mm
• HDMI-ARC with CEC
• Bluetooth® wireless technology
• Phono/Line analog (with switch and ground screw terminal)
• 3.5mm analog mini jack
• USB digital
• Optical digital
Output:
Single RCA subwoofer output