Naar boven

Bluesound Pulse Flex 2i Wit

Art.nr: Pulse Flex 2i Wit
Geef je Pulse Soundbar of Powernode een echt bioscoopgeluid met de PULSE FLEX als draadloze achterluidsprekers.
Merk:
Levertijd:
Binnen 3 werkdagen
Wit

Productinformatie

Haal meer uit je TV-ervaring met TV-geluid met surround via Bluesound

Je kunt de PULSE FLEX 2i (x2) gebruiken als draadloze achterluidsprekers in combinatie met de nieuwste versies van de POWERNODE 2i en PULSE SOUNDBAR 2i.* Zo krijgen je films, series en games een mooi surroundeffect. Bijna hetzelfde als in de bioscoop, maar dan veel eenvoudiger en handiger.

En alles werkt vanzelf, zonder moeilijke installatie, grote apparaten en lelijke kabels over de hele vloer. Het volume van de TV regel je heel eenvoudig met je bestaande afstandsbediening en de rest heb je altijd binnen handbereik dankzij de Bluesound-app op je telefoon.

Deze set bestaat uit twee PULSE FLEX 2i’s en is vooral bedoeld voor mensen die hun Bluesound-systeem willen uitbreiden met surroundgeluid. Maar niets houdt je natuurlijk tegen om deze aanbieding te gebruiken om muziek te streamen in nog meer kamers van je huis. Of combineer ze voor echt stereogeluid – dat kan de PULSE FLEX 2i namelijk ook.

ECHT BIOSCOOPGELUID, GEWOON IN JE WOONKAMER
Met een simpele HDMI-kabel kun je het TV-geluid doorsturen naar de PULSE SOUNDBAR 2i of POWERNODE 2i. Als het geluidspoor in surround is, activeert de installatie of soundbar zelf de draadloze achterluidsprekers, zodat het echt is alsof je midden in de actie zit. En als je weer stereomuziek streamt of een muziekvideo bekijkt, dan schakelt het geluid vanzelf terug naar stereogeluid.

Het is misschien niet precies hetzelfde surroundgeluid als in een echte home-cinema, maar het klinkt in ieder geval een stuk beter dan alleen een soundbar onder de TV. En als je nog meer basgeluid wilt, dan voeg je gewoon een subwoofer toe voor de allerlaagste frequenties (apart verkrijgbaar).

*Let op: Je kunt de PULSE FLEX 2i alleen gebruiken voor surroundgeluid in combinatie met de HDMI-versies van de POWERNODE 2i en PULSE SOUNDBAR 2i.

De PULSE FLEX 2i is verkrijgbaar in zwart of wit.

Specificaties

Productserie
Bluesound - Pulse
Garantie
2 Jaar
In de doos
Handleiding, Netsnoer, Product
Maatwerk
Nee
App bediening
Android, iOS
Categorie
Draadloze speaker
Ingangen
Digital Optisch (mini Toslink), Mini-Jack 3,5 mm
Kleur
Zwart
Streaming diensten
Deezer, HighResAudio, JUKE, Qobuz, Rdio, Slacker Radio, Spotify, Tidal, TuneIn Radio, WiMP
Frequentiebereik
45 - 20.000 Hz
Type speaker
2 Weg, Bassreflex