Naar boven

Samsung RS68A8842S9 Amerikaanse koelkast

Art.nr: RS68A8842S9 Amerikaanse koelkast
De Samsung RS68A8842S9 (A+++) is een 90 cm. brede side-by-side koelkast uitgevoerd met roestvrijstaal front en voorzien van een ijsblokjesdispenser in de linker deur.
Merk:
Levertijd:
Binnen 3 werkdagen

Productinformatie

De Samsung RS68A8842S9 is een 90 cm. brede side-by-side koelkast uitgevoerd met roestvrijstaal front en voorzien van een ijsblokjesdispenser in de linker deur. Deze koelkast heeft een bruto inhoud van 609 liter en beschikt over een zuinige energieklasse A+++ label.

Grote inhoud
De Samsung RS68N8222S9 is van alle gemakken voorzien. De koelkast heeft een ruime inhoud dankzij de SpaceMax technologie. De gehele inhoud is 617 liter, dit is vergelijkbaar met 3 boodschappenwagentjes.

Twin Cooling Plus
Door de TwinCooling Plus technologie optimaliseert de temperatuur en luchtvochtigheid in de koelkast dankzij twee onafhankelijke koelsystemen. Dit zorgt ervoor dat voedingswaren beter bewaard blijven en de smaak behouden blijft. Geurtjes vanuit de vriezer en koelgedeelte vermengen zich hierdoor niet met elkaar.

Precise Chef Cooling
Precise Chef Cooling houdt de versheid, smaak en textuur van etenswaren langer in stand.

Tot 2 weken langer vers
Etenswaren blijven tot twee keer zo lang fris en vers. Twin Cooling Plus optimaliseert de temperatuur en vochtigheidsgraad in de koelkast en vriezer via twee gescheiden koelsystemen. Dit zorgt ervoor dat vers eten niet uitdroogt en beschermt de smaak door te voorkomen dat geuren uit de koelkast en vriezer zich vermengen.

No Frost: nooit meer ontdooien
Het vriesgedeelte is voorzien van de NoFrost-technologie die ervoor zorgt dat ijsvorming wordt voorkomen. Hierdoor hoeft u de vriezer nooit meer te ontdooien.

Stijlvol design
Naast alle functies is het design ook nog eens naadloos en voorzien van geïntegreerde handgrepen. De minimalistische dispenser draagt bij het design maar ook aan een koud glas water of ijsblokjes.

Specificaties

Modeljaar 2021
Model Side-by-side
Energieklasse
Energieklasse A+
Kleur
Rvs
Soort koelkast
Vrijstaand
Inhoud koelgedeelte (liters)
402,00
Inhoud vriesgedeelte (liters)
207,00
No-Frost vriessysteem
No-Frost: niet ontdooien
Met ijsdispenser