Naar boven
Aanbevolen
Jupio NP-BX1 Jupio NP-BX1 Jupio is het merk voor vervangende accu’s van uw foto- of videocamera. Een Jupio accu is technisch vergelijkbaar met de originele accu maar Jupio i... 2995
Peter Hadley New Style 3 Peter Hadley New Style 3 Las Vegas is een moderne zwarte tas met oranje accenten. Voor een goed overzicht heeft de tas zachte fleece voering en is zeer ruim. De tas heeft t... 1995
Sony Oplaadbare Li-ion Accu NP-BX1 Sony Oplaadbare Li-ion Accu NP-BX1 Sony NP-BX1 is een extra accu voor uw Sony camera. Handig, zo kunt u langer door blijven fotograferen. 3995

Sony DSC-HX90V GPS Zwart

Art.nr: Sony DSC-HX90V
De Sony DSC-HX90V - compactcamera met 30x optische zoom en een elektronische viewfinder en kantelbaar scherm.
Merk:
Levertijd:
Op werkdag voor 16:00u besteld, volgende werkdag in huis.

Productinformatie

 

Kijk verder, verbreed uw beeld

U ziet nóg beter waar u op richt met de kleinste1 digitale camera ter wereld met een lens met 30x optische zoom die Sony en Zeiss® samen hebben ontwikkeld, een heldere, intrekbare OLED Tru-Finder™ en andere kenmerken voor nóg uitgebreidere filmmogelijkheden. De nieuwe Sony HX90: briljant vanuit elk oogpunt.

De ingrediënten van grootse beeldkwaliteit

De symbiose van een zeer hoogwaardige CMOS-beeldsensor, een bliksemsnelle beeldverwerkingsprocessor en een legendarische lens: de nieuwste optische en technologische ontwikkelingen in een verbazingwekkend compact formaat.

Verder, dichterbij en breder

De Zeiss® Vario-Sonnar® T*-lens met 30x optische zoom staat voor de volgende generatie high-precision optica waarmee u scherpe, loepzuivere beelden binnen een bereik van 24-720 mm2 vastlegt.

Vermaarde ZEISS®-optica

De legendarische kwaliteit van ZEISS® zorgt voor briljante scherpte, rijk contrast en minimale vervorming.

Exmor R®-CMOS-sensor

Een Exmor R®-CMOS-sensor met 18,2 effectieve megapixels en achtergrondverlichting vangt meer licht voor mooiere details in elke opname.

BIONZ X™-beeldverwerkingsprocessor

Het resultaat: realistischere details en kleuren in afbeeldingen met minder diffractie en ruis.

Moeiteloos bedienen

U bepaalt hoe u een functie wilt gebruiken. Alle bedieningsaspecten kunnen intuïtief worden aangepast—zo gemakkelijk dat u deze camera gewoon altijd wilt gebruiken.

Meer grip en meer controle

Maak het u gemakkelijk en voeg handmatige scherpstelling, stapsgewijze zoom of andere functies toe aan de bedieningsring. Het duurzame toestel ligt prettig in de hand voor optimale stabiliteit.

Instellen zoals u dat wilt

Onder de zeven aanpasbare knoppen/toetsen is één Function-knop waaraan u 12 veelgebruikte functies kunt toewijzen. Aan de overige zes knoppen kunt u elk één functie toewijzen.

Gemakkelijk en duidelijk zien welke opnamen u maakt

Het flexibele lcd-scherm kan tot 180 graden worden gekanteld voor gemakkelijker en comfortabeler kaderen, met name als u foto's vanuit een lage positie neemt.

Het beste zicht

OLED Tru-Finder

Deze intrekbare OLED Tru-Finder™ met hoog contrast is veel lichter dan conventionele elektronische zoekers en is zeer draagbaar, robuust en praktisch.

Meer snelheid en precisie van snelle, intelligente autofocus

Een verbeterd algoritme voor detectie van ruimtelijke objecten zorgt voor een meer optimale en nauwkeurige lensaandrijving om autofocus nog sneller te maken, zodat meer vergankelijke momenten eenvoudig zijn vast te leggen.

Kies de opnamestijl die u wilt

U kunt nu op meer manieren uw film perfectioneren, precies zoals de situatie vereist of zoals u het wilt. Of u nu gewoon even snel wat actie wilt delen of de film wilt opslaan in hogere resolutie om later te bewerken, u filmt op de manier die bij uw doel past. Stel eenvoudig de indeling, modus, belichting en andere opties in en filmen maar.

Geniet van films in verschillende indelingen

U hebt de keuze uit XAVC S3- of AVCHD-indeling voor films in hoge resolutie. U kunt de actie zelfs tegelijkertijd in een gecomprimeerd, webvriendelijk mp4-bestand opnemen, zodat u het gemakkelijk kunt delen.

Weg met die ruis

Intelligent Active Mode met beeldstabilisatie over 5 assen4 en geavanceerde frame-analyse compenseert camerabewegingen tijdens de filmopname en minimaliseert ruis die vaak ontstaat bij handheld opnamen.

Wees creatief

Kies uit de modi P/A/S/M (AE-programma / diafragmavoorkeuze / sluitervoorkeuze / handmatig) voor het bepalen van de belichting en aanpassing van de achtergrondvervaging in films en foto's.

De mogelijkheden zijn eindeloos

Laat iedereen wat er verder allemaal mogelijk is met uw opnames. Verbeter uw foto's, deel uw beeldmateriaal draadloos, breng uw reis in kaartspelen met uw camera was nog nooit zo leuk.

Leg elk detail van uw reis vast

De ingebouwde GPS koppelt geotags aan uw foto's en films. Zo kunt u achteraf met de PlayMemories Home-software van Sony routekaarten van de opnamelocaties op uw computer bekijken.

Deel met gemak—bediening op afstand

Uw opnamen worden via een gemakkelijke, directe verbinding verstuurd

Gebruik de ingebouwde NFC™/Wi-Fi® voor het versturen van films en foto's van uw camera naar andere mobiele apparaten. Even aanraken en uw mobiele apparaat en camera zijn verbonden.

Meer fotoplezier

Camera-apps van PlayMemories

Haal alles uit de camera-apps van PlayMemories waarmee u uw camera en beelden nog functioneler, vindingrijker en leuker maakt.

Mijn beste portret

Voeg effecten toe die huid verzachten en verhelderen en ogen laten spreken.

Intelligente afstandsbediening

Bedien de belichting en sluiter en ontvang foto's met een smartphone.

Naar smartphone synchroniseren


Zet automatisch na uitschakeling foto's over naar een mobiel apparaat.

Specificaties

 • ZEISS® Vario-Sonnar® T* 30x optische zoomlens voor nog scherpere foto's

 • 18,2-MP Exmor R®-CMOS-sensor voor een hogere beeldkwaliteit, zelfs in het donker

 • BIONZ X™-beeldverwerkingsprocessor zorgt voor meer details met minder ruis

 • Intrekbare OLED Tru-Finder™ voor helderdere weergave en meer gebruiksgemak

 • Kantelbaar lcd-scherm (180 ) voor eenvoudige compositie van selfies/opnamen vanuit een lage positie

Type sensor
Type 1/2.3 (7,82 mm) Exmor R®-CMOS-sensor
Effectieve pixels
18,2 MP
Lenstype
ZEISS Vario-Sonnar T*-lens
Aansluitingen in/uit
High Speed USB (USB 2.0), Meerdere USB-aansluitingen/micro-USB-aansluiting, Micro HDMI

Wat zit er in de doos?

 • Oplaadbare batterij NP-BX1
 • Netadapter AC-UB10C/UB10D
 • Micro-USB-kabel
 • Polsriempje
 • Handleiding
 • AC-netsnoer