Naar boven

DENON HOME SOUND BAR 550

Art.nr: HOME SOUND BAR 550
Geniet van je TV en muziek met krachtig Denon Home-geluid uit een compacte soundbar. Geschikt voor Denon 3D-audio met Dolby ATMOS en DTS:X. Kan worden verbonden met andere Denon Home en HEOS Built-in-producten om muziek overal in huis in hoge resolutie af te spelen.
Merk:
Levertijd:
Binnen 3 werkdagen

Productinformatie

LAAT JE OMRINGEN DOOR GELUID
Van de marktleider op het gebied van thuisbioscoopgeluid. Upgrade de tv ervaring met Dolby Atmos en DTS:X geluid uit een compacte soundbar. Geniet van indrukwekkende akoestische prestaties gebaseerd op 110 jaar ervaring.

EEN KRACHTPATSER.
Zoals elke Denon, levert ook de Denon Home Soundbar 550 de beste geluidskwaliteit. Deze soundbar is voorzien van geavanceerde akoestische hardware, zorgvuldig afgestelde digitale signaalverwerking en hoogwaardige drivers en biedt alles wat je nodig hebt voor prachtig 3D-surroundgeluid zonder teveel ruimte in beslag te nemen onder je TV.
COMPACT EN STRAK.
Grote, lompe soundbars hebben bestaansrecht. Alleen niet in jouw huis! Met zijn 65 cm zorgt de compacte Denon Home Soundbar 550 voor een aanzienlijke ruimtebesparing, zonder in te boeten aan prestaties. Het strakke, eenvoudige industriële ontwerp maakt hem geschikt voor iedere ruimte..

 
MEESLEPENDE 3D AUDIO.
Denon is al decennialang marktleider op het gebied van thuisbioscoopgeluid en beschikt over diepgaande kennis van 3D-surroundgeluid van Dolby Atmos en DTS:X. Dankzij de bioscoopwaardige verwerking van de zes drivers waarmee de Denon Home Soundbar 550 is uitgerust, voelt iedere film groots en meeslepend. Voeg optionele Denon Home-achterspeakers toe om een echt ruimtelijk gevoel te creëren.
 
 
ONBEPERKT MUZIEK STREAMEN.
Alle grote muziekdiensten zijn volledig geïntegreerd. Spotify (Free of Premium), Amazon Music HD, TIDAL, TuneIn, Deezer en meer via wifi, AirPlay 2 of bluetooth. Kies muziek die past bij je stemming, zelfs in hoge resolutie, waaronder 192kHz/24-bit FLAC, WAV, ALAC en DSD 2.8/5.6MHz bestanden.

 
BEDIENING BINNEN HANDBEREIK.
Als je hand in de buurt komt, geeft het bedieningspaneel op de speaker licht voor optimaal bedieningsgemak. Pas het volume eenvoudig aan, speel of pauzeer een nummer en sla een nummer over of luister opnieuw zonder de app te gebruiken.
  
HEOS BUILT-IN IS ALLES WAT JE NODIG HEBT.
Met HEOS Built-in kan iedere ruimte in huis zijn eigen geluid hebben. Groepeer extra Denon Home-luidsprekers, soundbars, netwerkspelers of AV-receivers met HEOS Built-in om het huis te vullen met hetzelfde nummer via jouw thuisnetwerk. Bij HEOS Built-in betekent multiroom meer mogelijkheden.


VERBETER JE ERVARING.
Optioneel kan de Denon Home 150, 250 of 350 worden gekoppeld als achterspeaker om een dynamisch Denon-surroundgeluid om je heen te creëren*. Sluit een draadloze Denon DSW-1H subwoofer aan voor nog meer bas in je thuisbioscoop*.

*Deze functie zal worden toegevoegd door middel van een software-update in het voorjaar van 2021

Specificaties

Speakersysteem
Tweeter x 2 – 19mm
Full-Range x 4 – 55mm
Passieve radiator x 3 – 50x90mm

Muziekabonnementsdiensten
Met de HEOS-app kun je kiezen uit populaire streamingdiensten, zoals Spotify (Free en Premium), Amazon Music HD, TuneIn Internet Radio, TIDAL, Deezer en meer. *

Internetradiozenders
Kies uit je favoriete internetradiostations van over de hele wereld.
Ondersteunde muziekbronnen
WMA: tot en met 192kbps.
AAC en mp3: tot en met 320kbps.
FLAC, WAV and ALAC: tot en met
24-bit/192kHz
DSD 2,8 and 5,6MHz

Ondersteunde USB-stations
De Denon Home Soundbar 550 ondersteunt USB-sticks via de ingebouwde USB-poort. Muziekinhoud op een USB-stick kan zowel lokaal als op alle HEOS-spelers op je netwerk worden afgespeeld.

4K HDMI
1x IN / 1x Uit met eARC

Digital Optical
x 1
USB port for direct connection of stored music
Ja

3.5mm AUX Input
Ja

Draadloze verbinding Ja

Maak snel en eenvoudig verbinding met je draadloze netwerk. De Denon Home Soundbar 550 ondersteunt de meest recente 802.11-netwerken (inclusief dual band "N", "AC") voor een optimaal betrouwbare netwerkverbinding.

Bedrade aansluiting
Maak door middel van de bedrade RJ-45 LAN-poort verbinding met het LAN-systeem bij je thuis.

Voeding
230 Volt AC, 50/60 Hz

Inhoud van de verpakking
Denon Home Soundbar 550, Afstandsbediening + Batterijen, HDMI-kabel, Optische kabel, Quick Start Guide, AC-stroomkabel, wandmontage
 
Display Type: Nabijheidssensor, IO knoppen boven, Volume Up/Down (+,-), Play/Pause

Afmetingen (B x H x D)
650 x 75 x 120mm
Gewicht
3,5 kg

Productafwerking
Zwart