Naar boven

SAMSUNG RS68A8831B1/EF Amerikaanse koelkast side by side

Art.nr: RS68A8831B1/EF Amerikaanse koelkast side b
Deze Stijlvolle amerikaanse koelkast met water-en ijsdispenser installeer waar je maar wilt zonder tijdrovende afvoersystemen of rommelige leidingen
Merk:
Levertijd:
Binnen 3 werkdagen

Productinformatie

Meer ruimte aan de binnenkant – hetzelfde formaat aan de buitenkant
SpaceMax™-technologie
Meer eten bewaren dankzij een opslag van maar liefst 634 liter*. De unieke SpaceMax™-technologie maakt gebruik van hoogwaardig urethaan als isolatie, waardoor de wanden veel dunner zijn. Er is dus meer opslagruimte, zonder dat het formaat of het energieverbruik toenemen.

Keuze uit 5 on demand omzettingsfuncties : Smart Conversion™
Profiteer van optimaal flexibele opslagruimte met de Smart Conversion™-functie. Door de Twin Cooling-technologie kun je kiezen uit 5 functies. Zet je vriezer gemakkelijk om in een koelkast om meer verse etenswaren te bewaren. Schakel de koelkast of vriezer uit* om energie te besparen, of gebruik de vriezer als een kleine koelkast.

Langer vers door aparte koeling : Twin Cooling Plus™
Zorgt ervoor dat etenswaren tot twee keer langer vers blijven*. Twin Cooling Plus™ optimaliseert de temperatuur en luchtvochtigheid in de koelkast en vriezer dankzij twee onafhankelijke koelsystemen. Het zorgt ervoor dat voedingswaren beter bewaard blijven en smaak behouden door te voorkomen dat geurtjes uit de vriezer en het koelgedeelte zich met elkaar vermengen.
*Versheidniveau gebaseerd op interne tests vergeleken met een conventioneel koelsysteem.

Veel efficiënter wijn en etenswaren opbergen : Rek en plank tegelijk
Maak efficiënt gebruik van je koelkastruimte met het multifunctionele flessenplateau. Het brede ontwerp is niet alleen geschikt voor gewone wijnflessen, maar ook voor grotere, zoals champagneflessen. De platte vorm maakt het rek veelzijdig, want je kunt er ook andere producten op kwijt, zoals pizza's en eieren.

Perfect harmonieus en stijlvol design : Strakke uitstraling
Geef je huis een moderne, strakke touch. De moderne uitstraling past perfect bij jouw keukenapparatuur en keukenkasten en creëert een stijlvolle inrichting van je keuken. Het minimalistische ontwerp beschikt over platte deuren, geïntegreerde handgrepen, een verborgen display, een flessenplateau en grijze vakken voor etenswaren.*

* Optioneel. Alleen beschikbaar voor bepaalde modellen.

Minder verspilde ruimte, meer opslagruimte voor eten :Platte luchtafvoer
Krijg meer ruimte met dezelfde prestaties. In tegenstelling tot conventionele luchtafvoersystemen, is de dunne koelventilator aan de achterkant volledig plat, waardoor elke ruimte optimaal wordt gebruik en je meer ruimte hebt om eten te bewaren. Het koelt en ventileert net zo effectief, zodat alles vers en smaakvol blijft.

Naadloze toegang : Eenvoudig bedieningspaneel
Zelfs als je beperkt bent in je armbeweging, kun je gemakkelijk met deze stijlvolle koelkast overweg. Het geïntegreerde bedieningspaneel maakt het minimalistische design helemaal af. Het bedieningspaneel is binnen handbereik, ook vanuit een rolstoel, en kan met één hand worden bediend, om betere toegankelijkheid te garanderen voor mensen met een beperking.
 
Stiller en energiezuiniger :Digital Inverter-technologie
Geniet van minder geluid en meer energiezuinigheid. In tegenstelling tot conventionele compressors, past de Digital Inverter-compressor automatisch zijn snelheid aan op basis van de koelingsbehoefte voor een geruisloze werking, waarbij maar 37dB(B) wordt geproduceerd. Er wordt ook voldaan aan de nieuwe energievoorschriften, waardoor je ook nog geld bespaart.
 
Altijd vers : Precise Cooling
Zorg ervoor dat je etenswaren langer vers, smakelijk en sappig blijven. Dankzij aparte koelsystemen in ieder compartiment wordt de koelkast overal gelijkmatig gekoeld. Geavanceerde isolatie verhindert schommelingen in de temperatuur, ongeacht hoe warm of koud het buiten is. De Digital Inverter-technologie meet en reguleert nauwkeurig de temperatuur.
 
Blijft koel : Metal Cooling
Hou je producten altijd vers, zelfs bij regelmatig openen van de koelkast. De Metal Cooling plaat aan de achterkant zorgt ervoor dat er in de koelkast een optimale temperatuur behouden blijft door te voorkomen dat koude lucht ontsnapt wanneer de deur open is. Zodra de deur weer dicht is, wordt de koelkast snel weer op temperatuur gebracht.
 
Meer ijs, meer ruimte
IJsblokjesmaker in de deur
Meer ruimte om eten te bewaren, maar geen tekort aan ijsblokjes door de ijsblokjesmaker in de deur. De ijsblokjesmaker is ingebouwd in de deur, waardoor je meer ruimte overhoud in je vriezer terwijl je nog steeds genoeg ijs kan maken en bewaren. Door de transparante plastic buitenkant, kun je gemakkelijk zien hoeveel er nog over is.
 
Installeer hem waar je maar wilt : Afvoervrije ijs- en waterdispenser
Installeer de koelkast waar je maar wilt zonder tijdrovende afvoersystemen of rommelige leidingen. Dankzij een groot, BPA-vrij* waterreservoir voor de afvoervrije ijs- en waterdispenser, kun je hem dus bijna overal installeren. Je hoeft ook het waterfilter niet steeds te vervangen. Zo bespaar je tijd en geld.

* Bisfenol A (BPA) wordt gebruikt in polycarbonaatkunststoffen en epoxyharsen, die vaak worden gebruikt in voedsel- en drankverpakkingen, en is in verband gebracht met mogelijke schadelijke gezondheidseffecten.
 
Direct snel afkoelen of invriezen : Power Cool / Power Freeze
Profiteer van snelle koelprestaties. Met één druk op de knop blaast Power Cool intens koude lucht de koelkast binnen, om je groenten of favoriete drankjes snel af te koelen. Power Freeze verspreidt een stoot ijskoude lucht door de vriezer. Handig om eten in te vriezen, of om ijsblokjes te maken.

Specificaties

Capaciteit
Bruto voor vriezer (liter)225 ℓ
 Bruto voor koelkast (liter)409 ℓ
Physical specification
Netto breedte (mm)912 mm
 Netto kasthoogte met scharnier (mm)1780 mm
 Verpakkingsgewicht (kg)118 kg
 Netto diepte zonder deurgreep (mm)716 mm
 Netto kasthoogte zonder scharnier (mm)1746 mm
 Netto diepte zonder deurgreep (mm)716 mm
 Netto diepte zonder deur (mm)610 mm
 Verpakkingsbreedte (mm)980 mm
 Netto gewicht (kg)113 kg
 Verpakkingshoogte (mm)1907 mm
 Verpakkingsdiepte (mm)776 mm
Koeling Kenmerken
No FrostYes
 Multi FlowYes
 Power Cool FunctieYes
 Power Freeze FunctieYes
 Koel TypeTwin Cooling Plus
Kenmerken Koelkast
Aantal planken (Totaal)4 st.
 WijnrekYes
 Aantal deurvakken5 st.
 EierenrekYes
 LED-verlichtingTop LED
 Materiaal plankTempered Glass
 Aantal groente- en fruitladen2 st.
Kenmerken Vriezer
Aantal planken (Totaal)4 st.
 Aantal deurvakken2 st.
 IjsmakerAuto Indoor I/M
 LED-verlichtingTop LED
 Aantal Lades2 st.
Algemene Kenmerken
Deur AlarmYes
 KoelmiddelR600a
 Autonomie uur (stijgende temperatuur)5 h
 CompressorDigital Inverter Compressor
Buitenkant Kenmerken
Dispenser met waterfilterYes
 DisplaytypeInternal (Ice Blue)
 HandvatRecess
 ColorBlack DOI
 DispensertypeIce & Water (Plumbing)
Prestaties
EnergieklasseE
 Geluidsniveau36 dBA
 KlimaatklasseSN, N, ST, T
 Vriescapaciteit (kg/24u)15 kg/24hr
 Energieconsumptie per jaar351 kWh
 Vakantie-modusYes