Naar boven
Aanbevolen
Vijf jaar lang 100% pixelgarantie 43 t/m 55" inch Vijf jaar lang 100% pixelgarantie 43 t/m 55" inch Alleen Apollo geeft u de mogelijkheid om voor een eenmalig laag bedrag 5 jaar lang 100% pixelgarantie op uw (4K) (O)Led tv te nemen. Met deze pixe... 6900
Samsung Slim Fit muurbeugel WMN-A50EB/XC Samsung Slim Fit muurbeugel WMN-A50EB/XC Met de Samsung Slim Fit Wall-mount kan uw 2021 (Neo)QLED TV nog strakker aan de muur gehangen worden. U hangt u Neo QLED TV in een paar minuten op,... 9900
AudioQuest Pearl 48 HDMI 2.1 ULTRA HIGH SPEED  2 Meter - (48Gbps 8K-10K) AudioQuest Pearl 48 HDMI 2.1 ULTRA HIGH SPEED 2 Meter - (48Gbps 8K-10K) De AudioQuest Pearl 48 HDMI 2.1 ULTRA HIGH SPEED is een hoogwaardige HDMI-kabel van koperen geleiders met een bandbreedte tot 48 Gbps en een beeldk... 5900

Samsung QE55QN95AATXXN NEO-QLED

Art.nr: Samsung QE55QN95AATXXN QLED TV (2021)
Het vernieuwde Neo QLED is voorzien van Quantum Matrix Technology voor een nauwkeurige bediening van onze exclusieve, nieuwe Quantum Mini LED.
Merk:
Levertijd:
Levering verwacht binnen 5 dagen
Beeldformaat:

Productinformatie

Premium 4K 

Een superieur contrast met heldere en realistische beelden? Wie wilt dat nou niet! Met de nieuwe Neo QLED technologie komen zowel donkere als heldere beelden nog beter tot leven. Naast dat ui met de QN95A geniet van prachtige beelden, sluit de TV ook aan bij elk interieur door de elegante voet of omdat hij strak tegen de muur gehangen kan worden met de Slim Fit Wall Mount.

Het helderste beeld met uitzonderlijk contrast
Neo QLED is de nieuwe innovatie van Samsung, deze technologie zorgt voor een nog fijnmaziger en betere verdeling van de achterlichten op uw TV beeldscherm dan met de orginele QLED technologie. De Quantum Mini LED's zijn veel kleiner zijn dan de conventionele LED's, ze zijn wel 40x kleiner waardoor deze LED's nog preciezer kunnen worden aangestuurd. Daarnaast kunnen er nu ook veel meer LED's in de TV zelf zonder dat het ten koste gaat van de dikte van de TV, deze is zelfs nog dunner dan voorheen!

Één transparante kabel voor uw TV netjes weggewerkt
Sluit gemakkelijk de TV aan met 1 transparante kabel van 2,5 meter die je TV van alle data en stroom voorziet met de One Invisible Connection. Daarnaast kunt u ook andere bronapparaten aansluiten op de Slime One Connect box, een makkelijke oplossing voor een nette afwerking!

Geen reflecterende objecten meer op het beeldscherm
Heeft u dat ook wel eens, terwijl u leuk TV kijkt komt de zon door en plots ziet u allerlei objecten uit uw woonkamer terug op uw beeldscherm? Dat is nu verleden tijd met de Anti-Reflection van Samsung. Dit is een slim filter op deze Neo QLED TV scherm die reflecties tegengaat, zodat u op klaarlichte dag ongehinderd TV kan kijken en daarnaast geniet u nu ook van een uitstekend contrast.

Een prachtig beeld vanuit elke hoek
Ongeacht of u recht voor de TV zit of vanuit een schuine hoek kijkt, met de Ultra Viewing Angle ervaart iedere kijker dezelfde rijke kleuren en sterke contrasten. Door een extra filter dat verwerkt is in het beeldscherm worden zwartwaarden behouden en licht nog beter verspreidt. Perfect voor woonkamer met een L-bank of brede woonkamer.

Geluid dat wordt gevolgd op het scherm
Met Object Tracking Sound+ (OTS+) hoort u de geluiden bewegen gelijk aan de actie op het scherm. Door de extra luidsprekers aan de bovenkant van het scherm wordt zo een fantastische audio-ervaring met beeld gecombineerd. Deze QN95A beschikt over OTS+ wat betekent dat er nog eens twee extra tweaters aan de onderkant zijn toegevoegd, voor een nog betere surround ervaring.

Specificaties

Televisie

138 cm 55 inch

Flat-Display  

beeldresolutie: 3840x2160 pixels

Antireflectiecoating  

beeldtechniekQLED-Technologie  

High Dynamic Range (HDR 10+)  

High Dynamic Range (Q HDR 2000)  

Hybrid Log Gamma (HLG)  

Picture Quality Index [PQI]: 4600

Beeldverbetering II Neo Quantum Processor 4K

compatible met;

Amazon Alexa  

Google Assistant  

Samsung Bixby  

Smart Things  

comfort

Ambient-Modus  

Picture-in-Picture (2-tuners)  

Internet Smart content SmartTV

WEB-Browser  

TV Plus  

Teletekst  

Hbb TV Ready  

360 graden camera ondersteunin  

360 Graden video player  

aansluitingen

CI+: 1

Optische digitale uitgang  

HDMI aansluitingen: 4

eARC  

Ethernet aansluiting  

USB-aansluiting  

draadloze verbindingen

Bluetooth Audio ondersteuning  

Multiroom ondersteuning  

Screen Mirroring  

Wi-Fi Direct  

DLNA  

wandmontage

VESA-aansluiting compatible  

200 x 200 mm  

EU21 EU-label elektronische displays 2019/2013

Energie-efficiëntieklasse Energieklasse G

Energieverbruik SDR kWh/1000h 103

Energie-efficiëntieklasse HDR Energieklasse G

Energieverbruik HDR kWh/1000h 200

Beelddiagonaal in cm 138

Beelddiagonaal in inch 55

resolutie: 3840x2160 pixels